Alla inlägg under maj 2008

Av Linda - 5 maj 2008 10:46

HEJ ALLA!!!

Var hos sjukgymnasten idag kl 8...det gjorde ont idag på övningarna så jag tog det j***vligt lugnt.Bra att komma igång igen ifall.Jag var hemma kl 9,10..bytte om ut med Carmen.Vi gick till klubben och tränade 1 timme ca.Nu blir det bara vila.Går nog ner en stund ikväll och kollar på agility gänget.Ha det!


Av Linda - 4 maj 2008 06:42


GOD MORGON ALLA!!!

Ibland är man fööööör ivrig och tänker sig inte för *S*.Igår hade vi städ-dag på klubben...jag tog nog i liiiiite för mycket vilket jag fick känna av igår kväll och natten och i dag.....att man aldrig lär sig *S*.Det var jätte trevligt,det var ett gött gäng som kom och la sina krafter på att vårstäda vårt fält....HÄRLIGT! Bilder kommer.

Idag skall kolla på småtassarna + träna min hund...sedan slappa....behöver det!



FOTO>


Ha fridfull söndag,kram!


Av Linda - 3 maj 2008 06:44


GOD MORGON ALLA!!!!

Idag är det städ-dag på klubben.Hoppas det kommer mycket fölk.Vi skall snygga till fältet och klubbhuset.Det bjuds på grillad korv & bröd,dricka,kaffe med dopp.Vädret är molnigt....inget regn....som vi inte vill ha vid detta tillfälle.Det kanske spricker upp..."hoppas". Carmen skall med och efs det tar halva dagen, så är mat och vatten nedpackat till henne.Kameran är oxå nerlagd.Jag tror inte jag kommer in mer i dag...kommer vara jättetrött i eftermiddag.




Ha en fin dag,kram!


 

Av Linda - 2 maj 2008 06:48


GOD MÖRNING ALLA!!!


Molnigt i Göteborg idag,men dock uppehåll....ännu! Idag skall jag träna med carmen,men platsen är ej bestämd ännu.Lite handling till klubben blir det oxå...inte så mycket.

I morgon skall vi ha städ-dag på klubben....det är såå mysigt! Förutom att det bli fint så är stämningen hjärtlig och det bjuds på grillad korv med bröd,dricka och kaffe.Fint vänder har lovads...vad mer kan man begära.Hoppas det kommer mycker fölk,så det blir fint på fältet.Mamma är upptagen och ev skall komma hjälpa till,så carmen får följa med.


**************************************************
*

KL 11,05

Tjingeling! Träningen gick hyfsat (men ej nöjd) fjärren repade sig i slutet och 3:ans ruta satt inte i första idag...körde mycket ruta och visa var jag ville ha henne...såg bra ut!inkallning med ställande bra! FF bra! Apportering Bra! vittring Ok..Lite tugg!Sedan blev det en stund i rastgården,där hon lekte med en nyinflyttad golden hane på 5 år..kanske en ny medlem i klubben.Efter att jag lämnat hem carmen gick jag till affären för att inhandla mjölk,bröd,ost & toapapper till klubben..det blev lite till mig oxå.Lämna det på klubben och nu sitter jag här och skall strax äta.Det blir rostbiff med mimosasallad och lite grönsaker..mums! Igår gjorde en riktig smarrig middag till mamma och mig..örtmarinerad kyckling med currysås,ris,grönsaker och gele...gööööööööööör gött!Finns en liiiten bit kvar den norpar jag ikväll *S*.Ha det!


Ha en bra dag,kram!



Av Linda - 1 maj 2008 06:49


GOD MORGON ALLA!!!

Mulet och regn i Göteborg idag.Igår på rallylydnadskursen hade vi en övningstävling med bedömning från våra instruktörer..."svett" *S*.Agneta hade lagt en klurig bana..med måååånga skyltar.Lottdragning fixades...jag drog nr 3.Rallylydnad går snabbt och man startar på 100p och sedan dras det av poäng.För att bli godkänd behövs 70p och man får inte ta på sin hund och inga strama koppel + massa annat...poängen dras snabbt kan jag säga *S*.....det bästa man skall gör är PRATA mycket med sin hund beröma..det gillar domare.Vi var 7 st startande och jag trulade till det lite men slutade iaf 2:a med 80p,vilket är kanoon.Den som tog den hedrade 1:a platsen för kvällen var en ung tjej ...Martina & Rambo med 90p.På avslutningen kan det HELT annat...kanske de som diskades vinner...vem vet?...MYCKET nerver står då på spel och spelar oss ett spratt.

Idag skall ner och fixa fikat åt gittans nybörjarkurs på morgonen,sedan blir det middag hos min mamma.


Ha en trevlig 1:a maj,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards