Alla inlägg under maj 2008

Av Linda - 13 maj 2008 06:32


GOD MORGON ALLA!!

Idag skall jag iväg till sjukgymnasten...återkommer senare.

**************************************************

KL 11,05

Nu är det senare *L*.Jag kände mig lite seg i kroppen idag,men så har jag lite värk oxå,men inte värre än att jag kunde masa mig iväg iaf.Ikväll är det lydnadskurs för mig & Carmen,så nu skall jag vila och ladda krafter.

Mamma hade i går på Ullared hndlat lite smått och gott,men mycket var slut.4 st trosor 10,95:- st...bra pris,en t-shirt 50:-..inte så billigt,men jag sliter på sådana.2 st 2kg levergodis 25:- st..billigt! 4 st bajspåsar 5:- st...billigt! 2 st nattlinnen 30:- st...billigt.På ett av natt linnen var det en engelsk text(mamma kan inte ett ord engelska) så här stod det:...I'II lost my teddy bear,Do you want to sleep with me to night?...hmmmf??? En mor ger sin dotter detta?? Nej skämt och sido..det blev ett gött skratt när jag översatte det till henne *ASG*.Lite fräck faktiskt!Ha det!

Ha en fin dag.kram


Av Linda - 12 maj 2008 06:57


GOD MORGON ALLA!!!

Ny vecka och denna veckan är ""NERVIG" efs vi skall ha kursavslutning på söndag..."DARRAR" *S*.Jag har inga tävlingsnerver...skitdåliga..prestigeångest...PHU!
!! Idag kl 8 skall jag träna med Lillemor & Iota,då är det inte så varmt på klubben.Igår på träningen satt iaf rutan i första fast dålig placering.Jag måste vara hårdare på ff:et ...nu håller hon posetion,men lite för långt ifrån mig..jag drog till mig henne och sa fot...belöning..det funkade.Måste göra ff:et roligt oxå.Vi får se hur det går idag.Vi skall träningsuppehåll tisdag och fredag iaf.Det behövs...mycket viktigt! Skall även rasta nillas dogs idag & morgon.

Mamma skall åka till Ullared idag.En liten inköpslista är med skickad...skall bli kul att se var hon köpt när hon kommer hem.En sväng ner till klubben ikväll blir det oxå,för att kolla på avslutningen i agility.


**************************************************
**


KL 10,45

Har varit ute med Carmen i 2,5 timme..skönt! Nja träningen gick halvbra...några moment kanooon andra mindre bra! Jag är OOOOOTROLIGT petig nu...kräver mer...bättre resultat!Fritt följet gick jättebra,,jiiiha!apportering inga problem.Vittring...hämtar rätt med lite tugg.Körde mycket ruta med petighet på plasering och ställande..inga extra steg efter komando + snyggt läggande där jag kan få problem med förflyttning...mycket korregering och visning...satt sedan på nära håll.Fjärren liiiite trögt,men satt tillslut (ett moment som hon är väldigt störnings känslig på).Inkallning med ställande & läggande krångel idag...envis matte som inte gav sig...bra till slut.Här gäller det att jobba och uppdatera moenten.Lydnaden är färsk vara.Mamma har hört av sig...det var mycket slut på Ullared.Hon fick inte mycket till sig själv och en del saker till mig var oxå slut.Nu har jag ätit skall läsa gt tills jag skall gå iväg och ta ut nillas dogs.Ha det!

***********************************

KL 11,30

Nilla hörde av sig...hon mådde inte så bra och fick åka från jobbade,så jag behöver inte rasta hennes dogs..krya på dig nilla! Jag blev plötsligt sååå sugen på glass....tror jag skall köpa en bägare sedan när jag går ut med carmen...mums!Ha det!

*********************************************

***********************************************
KL 14,10

Har varit ute en kisserunda med carmen + att vi köpte oss en glass.Carmen har börjat fälla så in i h****lvte.Jag vet att hon alltid fäller mest på sommaren + att då fäller hon på vissa ställen MER så hon nästan blir kal och så får mjäll,men det brukar jag skölja bort med ljummet vatten.Det har jag gjort idag..gott tycker hon.Det är en del päls som skall av...tur att man har korthårig sak *L*.Nu är mest kal vid ena ljumsken...hehehe...det kommer snart fina fräscha hårstrån.Gott att bli av med vinterdressen.Denna veckans värmebölja har satt igång fällningen ...helt klart!Ha det gött!



Ha en fin dag,kram!



Av Linda - 11 maj 2008 06:49


GOD MÖRNING ALLA!!!

Soooolen och värmen håller i sig.....gött!!! Jag suger åt mig som en igel av vädret och går njuter och hamnar ibland i min egen värld har jag märkt *ASG*....härligt!....halv drogad "skratt"!

Idag skall vi ha avslutning för småtassarna på klubben....det skall bli kul...men det kommer bli VARMT.Vid den tiden kl 11 är det som varmast där,så MYCKET vatten och skugga gäller för hunden + mycket  pauser under träningen.Vi skall ha en 7-kamps tävling med priser + att det skall visas rallylydnad hur det går till och som de kommer få testa på.Det blir även korvgrillning med god läsk odyl.Efter den hel dagen så är man nog död när man kommer hem *S*.

Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 10 maj 2008 06:51

   







GLAD PINGS ALLA!!

Idag är årets största brölloppsdag..fint väder får de som gifter sig.Idag på morgon kl 8 skall möta Lillemor & Iota,vi skall vandra upp till Svankällan...där är såå fint och Carmen skall få bada.Nilla dyker upp vid 9-snåret.Fika har vi med oss oxå.Det är en liten bit att gå,men det går fort.Sedan när jag kommer hem skall jag direkt hem till mamma som bjuder på god pingsmiddag...stekt revbensspjäll med massa gött till.I efter middag kl 15 blir det träning på klubben,så jag kommer att sova gött ikväll *S*.


Ha en trevlig Pingst!,kram!



Av Linda - 9 maj 2008 06:39


GOD MORGON ALLA!!!

Sol och värme håller i sig..gött,men det tar på en,för man är inte bortskämd med det och inte van vid denna starka lampa *S*,så i dag skippar jag sjukgymnasten,för jag känner att jag måste ha en vilodag...lugn och ro...vila ut...landa liksom!...kroppen säger det iaf *asg*.Idag skall jag ta en promenad med carmen med lite fika...vart vet jag inte...har inte bestämt ännu...men det lutar åt lasered..tror jag...eller blå spåret..få se!


Bra midjeväska vid promenad/träning.

*************************************************

KL 10,15

Tjingeling! Det blev en härlig promenad till Lasered ihop med Lillemor & Iota.Vi gick hemmifrån vid 7,45-snåret och var hemma 2 timmar senare..lagom att gå ut så i denna värmen.Fika hade vi naturligtvis med.Vi träffade Mariette & Ronja på vägen...lite tjöt där.Det blev oxå en lagom lång fika paus i en härlig liten skuggig oas.Jag filmade lite....kommer senare!Har just nu intagit min middag på balkongen...häääärligt!Nu skall jag bara vara och ta,t lugnt...såååå skööööönt!!! Ha det!

***********************************************

KL 15,00

Hemma igen efter att har varit och fikat hos nilla som så gulligt bjöd hem mig på smörgås tårta ++++ att jag fick 10 st laxröda rosor,sååå jätte gulligt!  Tack sååå mycket!Det var hääärligt att sitta ute och mumsa och fika...underbart! Jag har haft en ljuvlig dag...lugn och sansad...inget jäkt eller måsten...bara VARA och njutit av solen och naturen....underbart! Har verkligen vilat..taggat ner....känns sköönt!Har även tvättat alla vinterkläder...hoppas det dröjer läääääänge innan behöver dem.Ha det gött!


Titta så fint Nilla har dukat ute på sin altan!


Rosorna jag fick..såååå fina! Tack så väldigt mycket!



Ha en solig dag,kram!





Ett av  mina älsklingsband och låt på 80-talet!


Av Linda - 8 maj 2008 06:43

GOD MORGON ALLA!!!

SOOOOOOOOOOOOOOOLEN och värmen håller i sig...jiiiha!!! Igår på rallylydnaden gick det kanooooon för oss.Först fick alla gå banan som vanligt i koppel...som vi gör i nybörjar kursen,sedan körde vi UTAN koppel...då kan jag säga att de flesta hundarna gick bäst.Jag som inte jobbat med koppel på länge efs vi är i 3:an i lydnad..känns det fippligt,så det där jag tappar mina poäng...hem och träna i koppel.Vi fick beröm när vi gick banan utan koppel...roligt!Carmen var riktigt duktig igår.

Idag skall jag ner till klubben på morgonen och fixa kaffet för gittans kurs och även träna min egen vovve innan.Jag går hem efter fikat,för jag ska ut och rasta nillas dogs.Efter det hem käka och vila,sedan i eftermiddag handla lite till klubben....lite påfyllning.Imorgon kommer jag in lite senare....då är det sjukgymnasten igen och vilodag från träning för Carmen.

*************************************************


Kl 13,30

SJUNGER HÖÖÖGT!...sommar sommar sommar..tralala! Åh härliga sol och värme!Träningen i morse gick bra förutom rutan som hackar lite.Alla ärrenden fixade.Nu väntar jag bara på att min middag skall bli klar..sedan lite vila.Ha det!



Ha en bra dag,kram!



Av Linda - 7 maj 2008 07:00


GOD MORGON ALLA!!!

Igår på lydnadskursen vet jag inte vad som hände....bara i ett moment som nästan alltid sitter i snabb speed.....inkallning med ställande & läggande.Hon liksom orkade inte springa...hade en fart som en benner.Jag tror värmen i under dagen då vi körde agility tog kraften ur henne....har aldrig hänt förut.Alla andra moment...funkade....men lite loj så.Ja ja....innan man vänjer sig vid hettat, så tar väl den *S*....men jag är inte van vid att hon reagerar så *ASG*...."lite orolig..huns mamma".Idag skall jag BARA köra det momentet så det funkar..inget mer,,för ikväll är det rallylydnad.Nilla jobbar,så jag skall rasta hennes dogs lite vid 12-snåret.

Till middag blir det ugnsbakad och senap/ostgratenerad falukorv med mos.

***************************************

Kl 11,00

Jag träffade gittan,lillemor på klubben....sååå trevligt med sällskap *S*.Lite loj idag oxå..kanske det beror på skendräckdigheten...vet inte,men det var bättre fart iaf idag än igår...fick iaf ett lyckad avslut påmomentet...viktigt!Träning i morgon oxå,sedan 2 st vilodag för Carmen...det är viktigt!.....suget kommer snabbt tillbaka efter ett kort uppehåll...jättenyttigt!Idag är det premiär för mig...jag har intagit min middag på balkongen...underbart!Ha det gött!


Ha en bra dag,kram



Av Linda - 6 maj 2008 06:45

GOD MORGON ALLA!!!

Solen släper inte sitt tag över Göteborg...HÄÄÄÄRLIGT!!! Igår kväll körde jag Carmen i agility....det gick kanooon.Lillemor var nere oxå så vi skall mötas idag kl 8,30 på klubben och köra agility...kul!Ikväll är det lydnadkurs .....härliga kvällar nu! Skall oxå iväg på vissa ärrenden efter agilityn....PHU! ...Mycke' nu *S*.

*************************************************

KL 12,10

Lillemor & jag träffades strax efter kl 8 på klubben.Det första vi gjorde var att sätta på fikat *S*.Sedan byggde vi en bana med mååååånga fäller och klurigheter..skitkul!Sedan fikade vi i omgångar.Efter ett tag byggde vi om lite...nya fäller hehehe! Vi var hemma strax före kl11.Det var bara att byta om och iväg igen med bussen...hade ett litet inköp att utföra...men det gick snabbt!Nu blir det mat och vila för hela slanten...ikväll lydnadskurs.Ha det!


Ha en solig och härlig dag,kram!


En varm vecka...speciellt fredag/lördag...lördag skall carmen iaf få bada...det tycker hon är häääärligt.


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards