Alla inlägg under juli 2008

Av Linda - 7 juli 2008 06:39


GOD MORGON ALLA!!!




Idag är det halvklart i götet.Idag skulle min älskade pappa blivit 79 år om han fått levat.Han sa alltid:-Det regnar aldrig på min födelsedag.Vilket jag heller inte kan påminna mig att det gjorde,så vi får se om det håller upp...tror det *S*.Mamma skall till graven och sätt en vacker blomsterbukett från oss båda.Puss på dig pappa!



Idag blir det klubben på morgonen och troligtvis i kväll oxå.Tänkte köra lydnad igen,har vilat över helgen.

**************************************************
******

Kl 11,30

Tjooohoo! Det blev 2,5 timme på klubben.Carmen var suverän efter uppehållet...hungrig! Inget att klaga på.Vi skall ta ett pass ikväll kl 17.Gittan kom ner oxå i morse...kul att se henne igen och höra om Stockholmsresan....jättekul!Sedan hem med Carmen och ge henne mat och iväg till affären & apoteket som nu har börjat med sommartid 11-15...det var massor av folk som väntade utanför,men jag lämnade bara in mina recept,så det var smärtfritt *L*.Nu blir det käk....köpte mig en liten smörgåstårta....kände inte för att laga mat och grytan som blev kvar från igår fryser jag ner till nästa gång...bra att ha! Köpte även sill,gräslök & gräddfil tills i morgon...mums! Ha det!





Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 6 juli 2008 06:22



GOD MORGON ALLA!!!



Idag är det regn men 18 grader varmt i götet.Vinden är varm så man kan gå shorts i regn...riktigt skönt,fast det är vääääldigt dålig syre i luften...klibbigt...åskigt liksom.Idag blir det iaf en promenix med Carmen,det blir nog Lasered tror jag.I eftermiddag är dax att ta tag i frysen och frosta ur den..."suck"!

Till middag köttgryta med ris!

************************************************


Kl 10,30

Tjooohooo! Det blev en promenix till Lasered.Det tar inte mer än 1 timma med kort kaffepaus.Det var väääääldigt klibbigt ute.När vi nästan var hemma...utanför Kärrahus mötte jag gittans gubbe..Benny med hundarna..strega & Piwo.Han skulle promenixa här nere i kärra.Vi pratade lite kort bara efs vi skulle åt olika håll *L*.Nu har jag ätit min köttgryta och är mätt,nu skall jag vila.Ha det!

**************************************************
****

Kl 12,05

Hallå! Håller just på med att frosta ur frysen.Hur roligt är det på en skala va? Men ett jäkla måste...."stön"!Solen tittar fram i mellan molnen...skönt! Vid 14-tiden blir det en kissesväng med carmen.Ha det!





Ha en rofylld söndag,kram!


Av Linda - 5 juli 2008 06:36


GOD MORGON ALLA!!!



Solen skiner härligt här i Götet....får vara glad så länge det varar...det skall bli sämre från och med i mörn och nästa vecka.Idag skall jag köra agility med Carmen på klubben,det gillar hon skarpt.Jag har ritat upp 2 st banor...vi får se vilken det blir.Vill oxå meddela att gittan,nilla och co från klubben kom fram till stockholm runt 16,30-17,00 igår och resan hade gått bra.

**************************************************
*************


KL 10,00

Hemma igen efter 2 timmar på klubben (gick ner strax före kl 8).Jag gjorde en rätt så klurig bana med några fällor + tekniska svårigheter,så carmen fick jobba mycket med huvudet,vilket gjorde henne trött...bra det!Nu skall jag sätta igång med maten...hungrig som en varg! Det blir snitzel,stekt potatis och svampsås och grönsaker.Ha det!



AGILITY>




Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 4 juli 2008 06:34



GOD MORGON ALLA!!!




Samma underbara väder ligger över Götet...ljuvligt! Man får njuta så länga man får ha det,troligtvis inte så länge.Igår kväll vad det rally-lydnad på klubben...det gick bra.Idag skall jag iväg till sjukgymnasten....inte lockande att sitta på buss i värmen,men ett måste.

Carmen och jag skall ha en vilodag idag...det känns såå! I morgon blir antingen agility elller spår...vi får se.

**************************************************
************



Kl 11,00

Imorse tog jag 7,45-bussen gick hemmifrån 7,30 och såg att nilla var på klubben...tjingade på henne och önskade henne lycka till.Mötte även 2 st andra medlemmar som skulle med...tjingade på dem oxå.Hos sjukgymnasten gick allt bra + att jag blev nytejpad..gött! Igår på rally-lydnaden så fick vi en ny liten medlem...Saga 10 veckor,en aussie valp...bedårande söt.Det är E-L som har skaffat en ny hund.Nu blir det vila.Ha det gött!

SAGA>


Ha en bra dag,kram!

Minns ni??

Av Linda - 3 juli 2008 15:06



HEJ ALLA!!!



Sol och hääääärlig värme med en klarblå himmel ligger över Göteborg .....underbart!Idag blir det en skön promenix med fika,få se vart det bär.Ikväll är det rally-lydnad kl 19..kul!...bra väder oxå! Jag skall ha mattvätten kl 12....äntligen får jag tvättat hallmattan.De andra tar jag i augusti.Det är lite små plock...som alltid *S*.I morgon bär det av till sjukgymnasten,så då kommer jag in lite senare.

Till middag spagetti med köttfärssås!
************************************************

Kl 10,40

Det blev en härlig långpromenix till svankällan med lite fika.Bodil & nilla dök upp...det var bra,så slapp jag bära hem den sista skvätten kaffe oxå *L*.Vi var ute 2,5 timma.Väl hemma gav jag carmen mat & sedan duschade jag av henne efter att hon badat 5ggr i svankällan.Nu blir det mat och sedan skall jag till mattvätten.Ha det!

Foto>

Ha en somrig och solig dag,kram!

 


En gammal goding som jag diggar skarpt!

Av Linda - 2 juli 2008 06:47



GOD MÖRNING ALLA!!!



En underbar sol skiner från en klarblå himmel och vindstilla...helt underbart! Idag skall jag & Carmen spåra....det var ett tag sedan.Igår gick träningen helt suveränt...kanon!Det blir ett pass ikväll oxå.Fast i morgon skall vi promenera för i morgonkväll är det rally-lydnad.

**************************************************
*********


KL 10,45

Vi drog iväg till skogen kl 8 i morse.Jag la ett rätt svårt spår till Carmen.Den första delen var lagom svårt,men den andra delen vek ut på ett gräsbevuxet fält (till låren ca)...där fick hon verkligen jobba.Hon tappade spåret 2-3 ggr men gick på det igen...hon är lite ivrig men har lugnat sig betydligt och jobbar bra och markerar tydligt.Spåret fick ligga 50 min och det var en svår bevuxen terräng..bra för carmen.Hon tycker det är skitkul.Det kommer vi göra flera gånger i sommar.Nu vila.Ha det!

Foto>

********************************************

KL 12,30

Jag dansar sol/värmedansen så den stannar här lääääänge.Nu åker shorts,linne och sandaler på...jiiiiipppiii!



Ha en solig och underbar dag,kram!


Av Linda - 1 juli 2008 07:07



GOD MORGON ALLA!!



Solen lyser från en härlig klarblå himmel...skönt att se! Jag vet!....jag skulle iväg till sjugymnasten,men mina handleder värker sååå, det får vila tills på fredag. Det blir inget med det har min sjukgymnast sagt...fast min axel hade behövt det....jag kör hemma övningar + värme istället.Idag skall jag på promenix upp till svankällan med fika med Carmen tillsammans med Lillemor & Iota....det skall bli trevligt! Ikväll kl 17 väntar lydnadsträning på klubben.


Träningen igår kväll gick bra i allt, utan rutan.....det var precis som hon aldrig sett den förut.Jag fick inte ett enda rätt skick fick verkligen älta det tills jag fick rätt....DÅ avslutade jag och det tog tid.....kända att jag nästan tjötade sönder momentet...men vad fan skall man göra när allt blir orätt från alla längder och det ville sig inte trots alla hjälpmedel "muttrar"....vi får hoppas det var en tillfällighet!

Till middag kycklingklubba & dallassallad!

**************************************************
****


Kl 11,00

Tjingeling!

Hemma igen efter 2,5 timmas utgång.Det var en skön promenix,fast vinden var kall men det var gött att få röra på påkarna.Jag hade tänkt att idag skulle carmen inte bada men hon tittade så längtansfullt åt vattnet *S*,så okey då 2 dopp blev det!Nu blir det mat och vila.Ha det!



Foto>




Ha en solig och härlig dag,kram!

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards