Alla inlägg den 19 juli 2008

Av Linda - 19 juli 2008 06:37




GOD MORGON ALLA!!!!!



Idag är det mulet i Göteborg..trist!..inte ovanligt heller, MEN, MEN på tisdag kommer högsommar värmen till oss igen och stannar några dagar....jiiiihaaaa! Den som väntar på något gott..vet du *L*!







Idag skall jag käka hos mamma och det blir "ängamat! Ni som inte vet vad det är,så är det en soppa gjort på sommmarens rötter: potatis,kålrot,morötter,lite gröna ärter,palsternacka,purjelök..sedan lägger alltid min mamma i frikadeller + en liten bit fläsk...det är inte alla som gör det,men soppan blir mycket smakrikare om den får koka på en bit fläsk + att hon häller i en liiiiten skvätt skinkspad från julskinkan i julas + lite mjölk....snacka om att det smakar gött! Det är en tradition att äta "Ängamat" på sommaren....mums! Den är iaf suuuuper god.







Skall först ner till klubben och träna ett pass lydnad.Vi får se om jag får sällskap...det vet man aldrig *L*.

**************************************************
****



Kl 11,30

På klubben hade jag trevligt sällskap....gittan & Lillemor var oxå där.Jag hade kört mitt pass när gittan kom (passade utmärkt med fika då *L*).Träningen gick jättebra...nöjd! Sedan gjorde jag inte mer än en platsliggning ihop med de andra.Vi masade oss hem runt 10-snåret.Jag hade då varit ute i 2 timmar.Mamma hade käket nästan klart.Johan och en av tvillingspojkarna..Nataniel tittade in för att hälsa på Carmen.Han är mer hårdhänt och gåpåig,vilket Carmen snällt markerade...bra sa johan så han lär sig att vara mer varsam.Den andra pojken..Jonatan är mer varsam och försiktig.Carmen är sååå snäll och tålig mot barn,men blir det för mycket blir hon lite stressad och går undan.Ängamaten var gudomlig god....mmmmm! Fick med mig lite oxå...middag i mörn!Nu skall jag vila lite.Ha det!


Mammas ängamat!







Ha en trevlig dag,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards