Alla inlägg under juli 2008

Av Linda - 23 juli 2008 06:51





GOD MORGON ALLA!!






Jag har inte så mycket att komma med.Jag mår inte så bra...kroppen värker sååå in i h******lvte.Jag är inte ett roligt sällskap just nu.Det blir klubben idag oxå.Kommer kanske in senare igen.

**************************************************
*****

KL 11,00

Träningen i morse gick sådär....hon var lite trögfattad i början,men det släppte....hon har väl sin dag oxå,då gäller det att man markerar sitt missnöje över slappheten och glädjen över det hon gör rätt,då faller allt snabbt på plats.Det gällde läggande under gång,då ville sitta...lyssna inte...men det fixade jag till! Rutan gick bra..ja det funkade för övrigt..ja liiite seg på fjärren,men jag gav mig inte *L*..den satt sedan.Vittringen blir bara bättre och bättre.Lillemor kom strax efter 9:e och strax före 10 dök gittan upp,hon hade promenixat ner...duttig tjej *L*.Nu blir mat och vila.Ha det!





Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 22 juli 2008 06:52





GOD MORGON ALLA!!!






Mulet i Götet idag...tryckande liksom...inget bra! Själv vaknade jag med huvudvärk,yrsel och värk i kroppen...inte bra alls.Jag är trött idag.Det blir klubben idag.Har inget mer att skriva!

*************************************************

Kl 10,30


Hallo! det blev en tidig morgon på klubben idag.Jag gick hemmaifrån kl7,30...skulle träffa gittan runt 8-snåret.Strax före 9 dök lillemor upp,så vi pratade vidare,mellans gittan lyfte för att fara hem.Jag var hemma vid 10.Har varit i affären oxå...inhandlade dagens middag....sill,gräddfil,gräslök och köttbullar..mums!Ha det!





Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 21 juli 2008 06:34





GOD MORGON ALLA!!!









Idag är det SOOOOOL och KLARBLÅÅÅÅ himmel i Göteborg...kors i taket! Vi får se hur länge det varar...hoppas kan man ju! De har lovat fint väder och högsommar väder tis/onsdag och fram...hoppas det! Jag skall iaf ta vara på det vackra vädret och ta en häääärlig promenad med carmen med gött fika naturligtvis.Ikväll blir det träning på klubben..kl 17.Det härligt att träna tycker Carmen (och jag *L*).

Till middag bruna bönor,potatis & fläsk.

**************************************************
*******


KL 10,45

Tjooohooo! Hemma igen efter nästan 3 timmars utgång.Själva promenaden tog väl bara 1 timma...en härlig promenad i naturen,där vi fikade.Efter det gick vi ner till klubben,där gittan tränade sina vovvar.Hon är oxå hundvakt för grannes hund..Polly! Carmen var rastad,så hon fick vara inne i klubbhuset, efs polly var lös behövde ha sin rastning .... de gillar inte varandra så mycket *L*...så är det ibland!.men allt går att lösa.Bodil dök oxå upp!Nu skall jag fixa lite mat sedan vila lite.Mamma och hennes väninna är idag i slottskogen,där skall de gå runt lite och sitta på cafe och dricka gött kaffe med dopp! Detta föreslog jag i morse...de nappade..bra vaa!Ha det!





FOTO>








Ha en bra start på veckan,kram!

Av Linda - 20 juli 2008 06:47





GOD MORGON ALLA!!







Idag är det som vanligt i Göteborg...mulet "suck"! Går nog ner en stund till klubben på morgonen.Vad som händer under dagen är lite oklart...återkommer med det.

Lite handling blir det oxå...behövs fyllas på lite i skåpen.Ska se oxå vad jag ska  ha till medda...vet inte ännu!


**************************************************
***



KL 9,30

Nu kan jag meddela dagen.Jag har nu varit ute med Carmen i 45 minuter.Det blev rastgården + promenix via södra Kärra och hem.Sedan var det dax att handla.Något kött köper jag inte där..för dyrt men andra små saker...klart att det blir en del pengar ändå.Fast för 400:- fick ändå en knökfull dramaten + en papperskasse..rätt bra en då.Färdig handlat iaf för denna månaden..hade mycket i frysen.Nu skall jag få i mig lite mat sedan skall jag & Carmen iväg till klubben och möta Tezze och 2 st (kanske 3st)andra klubbmeddlemmar.Vi skall köra agility/lydnad...skitkul!Ha det!

***********************************************

Kl 13,30

Tjingeling! Hemma igen efter en jätterolig förmiddag...fast kvalmig,men utan regn iaf.Jag frågade Tezze om hade något förslag på bana,nepp hon hann inte rita någon.Jag hade en,så den la vi upp...en rolig bana som carina körde för några veckor sedan.Vi var 5 st med mig...Tezze,Sanne,Anna-Lena,Bodil & Jag.Jag blev rejält svettigt *S*....springa i stövlar...ingen hit! Carmen skötte sig STRÅLANDE! Jag körde även Soffi som idag bara njöt att få köra agility...hon var nog den som hade roligast utav Bodils hundar *L*.Nu blir det vila av.Ha det!









Ha en rofylld söndag,kram!


Av Linda - 19 juli 2008 06:37




GOD MORGON ALLA!!!!!



Idag är det mulet i Göteborg..trist!..inte ovanligt heller, MEN, MEN på tisdag kommer högsommar värmen till oss igen och stannar några dagar....jiiiihaaaa! Den som väntar på något gott..vet du *L*!







Idag skall jag käka hos mamma och det blir "ängamat! Ni som inte vet vad det är,så är det en soppa gjort på sommmarens rötter: potatis,kålrot,morötter,lite gröna ärter,palsternacka,purjelök..sedan lägger alltid min mamma i frikadeller + en liten bit fläsk...det är inte alla som gör det,men soppan blir mycket smakrikare om den får koka på en bit fläsk + att hon häller i en liiiiten skvätt skinkspad från julskinkan i julas + lite mjölk....snacka om att det smakar gött! Det är en tradition att äta "Ängamat" på sommaren....mums! Den är iaf suuuuper god.







Skall först ner till klubben och träna ett pass lydnad.Vi får se om jag får sällskap...det vet man aldrig *L*.

**************************************************
****



Kl 11,30

På klubben hade jag trevligt sällskap....gittan & Lillemor var oxå där.Jag hade kört mitt pass när gittan kom (passade utmärkt med fika då *L*).Träningen gick jättebra...nöjd! Sedan gjorde jag inte mer än en platsliggning ihop med de andra.Vi masade oss hem runt 10-snåret.Jag hade då varit ute i 2 timmar.Mamma hade käket nästan klart.Johan och en av tvillingspojkarna..Nataniel tittade in för att hälsa på Carmen.Han är mer hårdhänt och gåpåig,vilket Carmen snällt markerade...bra sa johan så han lär sig att vara mer varsam.Den andra pojken..Jonatan är mer varsam och försiktig.Carmen är sååå snäll och tålig mot barn,men blir det för mycket blir hon lite stressad och går undan.Ängamaten var gudomlig god....mmmmm! Fick med mig lite oxå...middag i mörn!Nu skall jag vila lite.Ha det!


Mammas ängamat!







Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 18 juli 2008 06:44





GOD MORGON ALLA!!!





Idag mår jag inte alltför bra....usch! Kroppen värker + huvudvärk och yrsel.Jag är sååå in i norden trött....vädret tar kol på mig...tvivale!...jaja vädret kan ju bli bättre,man får iaf hoppas.Idag blir det klubben på morgonen....skall träna lite.Efter det måste jag iväg till banken på Selma lagerlöfs torg.Jag skall även köpa makrill till middag....GUUUUUD SÅÅÅ GÖTTT!!!



**************************************************
***********


KL 11,30


Sååå! Hemma igen efter att utfört ett kassaservice ärrende på selma Lagerlöfs Torg.Nu skall jag steka makrillen..läääängtar! Träffade en klubb/kursmedlem på busshållplatsen hem..A-L...kul! Ha det!

***********************************************

KL 14,50

Inne igen efter en kiss/bajs runda med Carmen.Tog även vägen om affären....behövde lite dricka och något gött till kaffet...det blev cocosbollar...mums! Nu skall jag fika.Ha det!




Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 17 juli 2008 07:01




GOD MORGON ALLA!!!!






Idag är det lite sol blandat med moln.Det kom en rejäl skur före 6-tiden i morse och det har kommit rikligt med regn i natt. Idag skulle Lillemor & Jag spårat,men vi ändrade lite på planerna.....det blir rally-lydnad på klubben istället...kul oxå! Huvudsaken hunden får jobba lite.Det blir iaf stövlar på....typiskt!

Idag skall mamma åka till Säve självplock och handla persilja,dill och andra goa grönsaker.Persiljan är till mig...den äter jag 2 ggr om dan..pga att jag behöver järn!...så det skall inhandlas och klippas ner till vintern ...även lite dill klipps ner till vintern.Mamma skall handla sommarens rötter oxå,hon skall göra "Ängamat" på söndag...suuuuuper gött! De som inte vet vad det är, så är det en gammal maträtt...en soppa gjord på sommarens rötter,som potatis,kålrot,morötter,lite gröna ärter,palsternacka,purjelök..sedan lägger alltid min mamma i frikadeller + en liten bit fläsk...det är inte alla som gör,men soppan blir mycket smakrikare om den får koka på en bit fläsk + att hon häller i en liiiiten skvätt skinkspad från julskinkan i julas....snacka om att det smakar gött! Det är en tradition att äta "Ängamat" på sommaren....mums!

************************************************


KL 11,30

Tjingeling! Hemma igen efter 2,5 timme på klubben.Det var jag,gittan & Lillemor.Jag hade lagt ute 3 st kominationer i rally-lydnad .....5x3,så Lillemor skulle få en lagom start.Gittan körde lydnad,sedan fick vi ett litet söt besök...Nova,gittans barnbarn.Gittan skulle passa henne en kort stund.Hon är bara såååå söt och charmig och pappa Patrik upp idagen (gittans son).Det finns en underbar film på henne när hon jiggar sig i gittans blogg...lägger ut den här!


Nu skall försöka få i mig lite mat och få något gjort!Ha det!



Till middag rester!

**************************************************
*******

KL 13,15

Hallå igen! Nu har jag ätit,vilat och tvätt av ovanpå köksskåpen och alla prylar som står där..det blir gärna en liten fet beläggning på dem, så de behöver ett litet varm bad i mellanåt *L*.Ska ta resten ovanför vitrinskåpet ev i morgon får se.Jag skall oxå tvätta alla lister...det får bli till lördag.Nu skall jag strax gå en sväng med carmen + att jag skall köpa spenat och mjölk tills i morgon.Ha det!





Ha en trevlig dag,kram!





NOVA!


Av Linda - 16 juli 2008 06:36





GOD MORGON ALLA!!!





Blåsigt,halvklart,lite sol,men vinden är kall.Jag vill ha VÄRME,SOL OCH VINDSTILLA.Jag vill ha tillbaka det vi hade i en och halv månad i maj/juni...underbart!..SUCK!

Idag på morgonen skall jag ner till klubben och träffa gittan,så lite träning blir det.Ikväll (om det inte vräker ner förstås) tar jag en kvällspromenad med carmen. Jag skall oxå iväg och fixa mina glasögon på f.m

Till middag spagetti med köttfärssås!

************************************************

KL 11,30

Tjoho! Hemma igen och har fixat min brillor....det gick snabbt! Först var ute 2,5 timme på klubben.Tränade och det gick bra.Gittan & Lillemor var oxå med.I kväll blir det en promenix och i morgon skall Lillemor & jag spåra...kul.....skall träffa henne kl 8,30.Nu skall jag fixa maten.Ha det!








Ha en trevlig dag,kram!




Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards