Alla inlägg under februari 2008

Av Linda - 5 februari 2008 11:15


HEJ ALLA!!!

Idag var det besök hos sjukgymnasten och jag jobbade bra efter omständigheterna i veckan....efter det tog jag buss 19 till Backa som gick utanför min sjukgymnast..behagligt och bra,där betalade jag in carmen och min tävlingsanmälan till lydnadklass 2 den 9/3 på Tjörn...spännande och blandning av roligt och skräck *S*....(dåliga tävlingsnerver).Nu ska jag slappa resten av dagen *L*!


Ha det gött,kram!


Av Linda - 4 februari 2008 06:36


GOD MORGON ALLA!!!

Idag har de lovat sol en stund...hoppas det löftet håller,för den behövs verkligen.Idag blir det ett träningspass med carmen,sedan har jag lite ärenden att uträtta under dagen.I morgon väntar sjukgymnasten,så då blir det vilodag för Carmen.Skall testa en mycket mindre burk i rutan idag...vi får se hur det går!

*************************************

Kl 10,40

Tjingeling! hopp nu har vi kommit hem efter ett träningspass på fotbollsplanVi var ute i 1 timma och 50 minuter i denna hääääääärliga och underbara gula sak som strålar på himlen som kallas SOL..så gött!.Träningen gick kanoooon.Rutan med en liiiiten burk,funkade kanoooon.Sedan ringde johan och frågade var jag vad,tvillingarna ville hälsa på Carmen,så de dök upp och operation goseri startade *S*.Jag gick sedan till rastgården där fick hon springa fritt lite.Apoteket & affären fick äran att få lite av mina pengar *S*.Nu väntar lite mat (rester från igår) och vila.Ha det!

**************************************

KL 12,30

När jag var i affären köpte en 4pack obakade blåbärsmuffins i specialformar....bra grej ifall man inte vill stå och baka men ändå vill ha nybakat till kaffet!Bara 25 min i ugnen och det luktar ljuvligt hembakat ...mums!

*************************************

Kl 13,50

hippla hopp! har precis kommit in efter en kisserunda med Carmen.Jag passade på att köpa persilja vilket jag glömde i f.m..DÅ kollade jag vad muffinsen kostade 33,95 för packen..alltså 8,50 för..rätt bra!Nu skall jag fika och mumsa!Ha det!

Så här blev de! skall testa de till kaffet sedan!


 


Ha en skön dag,kram!


Av Linda - 3 februari 2008 06:45


GOD MORGON ALLA!!!

Det märkligt vad kroppen kan tala om för en vid väder byte.Igår vid 16-tiden fick jag kraftig värk igen + yrsel..jaha tänkte jag..dax igen..kanske det blir soool (kunde ju alltid hoppas).Benen värkte väldigt igår kväll,så i morse fick jag reda på av mamma som var uppe kl 2 på natten att då var det jätte mycke snö som låg som ett täcke och det blåste regält. Därför hade jag såå ont.Idag är jag trött och har ont igen,så idag blir det ingen träning utan promenad i området här...måste vila och ta't lugnt.Igår blev mamma och jag och även Carmen bjudna på middag nästa vecka ..på torsdag kl11,30.Det är gött att komma till dukat bord.vi skall till goda vänner i säve och vi blir hämtade,men jag låter nog carmen vara hemma efs hon löper..lite kinkigt tycker jag.Hon får följa med nästa gång.

**************************

KL 9,40

Hej igen! Det blev en promenix på 45 min inkl rastgård.Jag känner att idag måste jag ta't lugnt,vilket skall bli såååå skööönt! Vi gick upp till stallet och sedan neråt rastgården där hon fick sträcka ut lite,efter det blev det affären,där jag köpte en GT + cola.Mamma skall till kyrkan kl 11,det skulle vara härlig musik där idag.Jag hade gått oxå,men jag känner att vila är mer befogat i nu läget. Jag lovade mamma att ta med gryta + ris till henne ikväll som hon kan ha till middag i morgon.Hon är väldigt förtjust i mina grytor.Ha det gött!


Min gryta!



Ha en fridfull söndag,kram!


Av Linda - 2 februari 2008 06:46


GOD MORGON ALLA!!!

Ja vad säger man....suck! Denna blåst kan sänka den bästa.Just nu är det lugnet före stormen,men det skall blåsa upp igen och med snöfall,vi får väl se vad det blir.Idag blir det iaf ett träningspass med carmen...måste hålla träningen i gång inför tävlingen den 9/3.Sedan skall jag ta't lugnt.Idag kanske gör grytan till imorgon..får se!

*********************


Kl 10,30

Tjipp tjopp! Nu har jag varit ute i 2 timmar..skönt!Vi gick först till fårhagen där vi började träna så smått,sedan kom gittan och strega,då förflyttade vi oss ut i hästhagen som ligger intill.Jag släppte carmen lös..härligt att se henne springa i en sådan lycka,men en gång kom hon inte när jag ropade då sa gittan till mig att gå tillbaka och då kom hon,det blev ingen belöning utan jag visade mitt missnöje genom att koppla upp henne,det hjälpte ska jag säga...hon lämna inte mig under träningen eller efter när hon fick springa fritt...då kom hon direkt på inkallning..skönt!Själva träningen var väl godkänt,men MYCKET nyttig,för där kan vi snacka störning av alla dess vilt lukter.ujuj!..och det märktes tydligt på carmen som blev något stressig,men fixade momenten ändå.Nu skall jag äta och vila.Ha det

****************

KL 13,05

Nu har jag gjort färdig morgondagens middag.Det är min mix gryta...den innehåller det mesta...mumsigt!Till det blir det ris...gött! Nu fika.Ha det!

Min gryta!


 


Ha en bra dag,kram!

Av Linda - 1 februari 2008 12:19


HEJSAN ALLA!!!


Nu börjar jag dagboken med att svära....SAAAAAATANS..JÄVLARS...HELVETES väder..så nu är det gjort!Storm med snöblandat och ohyggliga starka kastvindar.Det blev inte någon sjukgymnast idag...jag är dålig.(konstigt vaa!) yr.värk och väldigt trött osv....fan ta vädret..oj nu svor jag igen!Jag är hos mamma idag, för jag sa till henne att hon inte fick gå ut i denna stormen,då hade hon trillat omkull alla gånger.Jag fixade det lilla inköpet i morse i affären.Vi käkade köttsoppa...gött!


Ha en bra dag trots ovädret,kram!

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards