Alla inlägg under februari 2008

Av Linda - 12 februari 2008 06:53



GOD MORGON ALLA!!!!!

Idag skall mamma på PRO resa..Hisingen runt.Det tycker hon skall bli mycket roligt,för historien om Hisingen KAN hon mycket bra efs hon själv är hisingstös och uppväxt i Lundby.Själv skall träna carmen,fast idag blir det fotbollsplan..man vill variera sig lite.Vädret i dag är molnigt,lätt bris och lite fuktig luft,men inte kallt.Idag blir det ugnstekt lax med kokt potatis och hemmagjord sås och grönsaker.

*****************************

kL 10,30

Hippla hopp! hemma igen efter att kört igenom 2:an 2ggr.Det kändes skönt..allt funkar..kanske jag vill ha henne liiiiite länge bak på ff:et..vi jobbar på det.Rutan gick stråååålande..utan burk.Sedan fick hon springa av sig i rastgården en stund.Vi var ute 1,5 timme.En sväng till affären blev det oxå.Ha det!


Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 11 februari 2008 06:45


GOD MORGON ALLA VOVVEVÄNNER!!!

Måndag och ny vecka startar.Idag blir promenix och träning med carmen..hoppas på bra väder...sedan blir att ta't lite lugnt!Vi får se vad som händer och sker! Till middag blir iaf snitzel & pommefrites och grönsallad.

*********************************************

KL 10,20

Haj! hemma igen efter 1,5 timme ute i ett råkallt göteborg..usch!Vi drog till hästenhagen.Jag tog med den"lilla" termosen med kaffe..gött att ta en köpp efter träningen.Träningen.ja den gick strålande..inget att klaga på.Nu ställer jag mera krav ang rutan...en visning med den lilla burken..sedan får hon tänka själv..vilket hjälper..även när vi avslutar med rutan från annat håll.På hemvägen träffade vi Lillemor,det blev en köpp fika till på fotbollsplanen och lite småtjöt..trevligt!Nu skall jag fixa lita mat och sedan vila.Ha det!

***************************************

KL 13,15

tjoflöjt! har precis kommit in efter en runda med carmen.Vädret verkar spricka upp till det bättre...alltid något sa han som såg Åmål *L*.Nu blir det lite softa.Ha det!



Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 10 februari 2008 16:10

En helt underbar låt!!!


Av Linda - 10 februari 2008 06:43


GOD MORGON ALLA!!!

SÖNDAG!............Jag älskar söndagar och har på något konstigt sätt alltid gjort...Det kanske jag inte gör efter den 9/3 då vi tävlar *ASG*...jodå! Idag blir det lite träning med carmen ...sedan till affären..behöver några saker.Idag blir det broccoli/korvgratäng till middag (själv komponerat),så vi får se hur det smakar *L*  och till det lite stekta köttbullar.En tvätt skall köras oxå,så det finns lite att pyssla med.Vädret idag är molningt och dimmigt med droppande dimma,men ingen blåst iaf..skönt!

********************************************


Kl 10,40

Tjoflöjt! har precis lagat färdigt min gratäng,skall låta den stå och dra lite.Träningen gick bra..inga problem alls!Sedan blev det en stund i rastgården och en promenix + avsluta med affären.Vi var ute 1 timma och 15 minuter.Ha det gött!

gratängen!!!

*******************************************

Carmen på stenen..hon älskar att hoppa upp på dem!





Ha en fridfull söndag,kram!


Av Linda - 9 februari 2008 06:51


GOD MORGON ALLA!!!

Lördag och en ny vecka är snart slut.Vi går mot ljusa tider och våren...gött!Snart börjar vi kurserna i klubben oxå..om 2v är det upprop.Det är alltid kul att träffa alla igen..speciellt kul i år är att carmen & jag har anmällt oss till något nytt..Rallylydnad...det skall bli jättekul..sedan får vi se hur det går *S*.Vi kommer ha fullt upp.Måndag hjälpa till på agility nubörjare,tisdag lydnadskurs 3,onsdag,rallylydnad,tordag f.m kaffetant och därimellan på fritiden träning inför tävling.Fredagar skall bli min ledighetsdag från all aktivthet med hund..slappdag.Det behövs.Lördagar kan man variera och blanda lite.Den 9/3 blir vår debut tävling i Lkl 2...lite skakis *L*.Det var ett tag sedan vi tävlade....det är kul på samma gång.Helgen efter skall vi på människospår 14-16/3..det skall bli väldigt kul.Det som är bra i detta sammanhang är att man gör allt i sin takt och man lyssnar till sin kropp så den får vila imellan,få  några timmars  vila på dagen är alltid ett måste för mig, så jag kan göra allt..om inte så är det bara mig det drabbar,för jag kan bli dålig..man lär sig..man måste!

Idag blir det träning med carmen antingen på fotbollplan eller hästhagen,vi får se!Till middag idag blir det stekt rödspetta,kokt potatis och hemmagjord sås!

*****************************


TÄNKVÄRDA ORD PÅ VÄGEN!!!

En vänlig tanke, ett gott ord.

Skapar glädje på vår jord.

***********************************

KL 9,45

Hallå igen! Hemma igen efter 1 timmes träning i hästhagen.Träningen gick suuuuper...inget att klaga på mer än tugget då på apporten,men det är ju som det är(jobbar på det)..allt satt som en smeck!Sedan fick carmen springa lite fritt,vilket uppskattades.Nu skall jag fixa käket och sedan blir det soffan en stund.Ha det!

********************************

KL 13,50

Inne igen efter en eftermiddagsprominx,men det mulnade på..typiskt! och rått blev det oxå..jaja..vi fick en promenad runt södra kärra + lite glass till kaffet som jag skall sätta på nu.Ha det!



Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 8 februari 2008 11:07


HEJ ALLA!!!

Nu har jag varit hos sjukgymnasten.Nästa vecka är hon ledig och då blir jag oxå ledig *S*...det blir inte förrän tisdag den 19/2 kl 8 som jag skall dit igen....en heeeel vecka att träna och ägna mig åt carmen...underbart!I dag är rena skit vädret,grått och dimmigt..usch!Nu skall jag fika.Ha det!

************************************

Kl 13,50

Nu kom mamma hem från COOP som hon och hennes väninna varit och shopat lite.Jag är hos mamma idag..lättast så när jag har varit hos sjukgymnasten.Mamma köpte 2st semlor för 22:-..nu är fettisdagen över,så nu rear de semlorna *L*...de smakar gött ändå!Nu skall jag ta mig en.Ha det!

Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 7 februari 2008 06:34


GOD MORGON ALLA!!


Först vill jag Gratta gittan som idag fyller år "GRATTIS GITTAN"..hoppas du får en mysig födelsedag..vi höres av..det vet du *S*.I dag skall mamma, jag och carmen på middag på dagen.Det är mycket goda vänner i Säve som hämtar oss 11,30.Det skall bli gött att sitta vid dukat bord.Först hade jag tänkt att lämna Carmen hemma efs hon löper,lite kinkigt att ta med tiktrosa osv,men det fick jag absolut inte..hon måste med den "lilla" som de säger *L*..de är sååå kära i henne.Hon var viktigare än oss *ASG*..Okey då! ...men först blir det utgång med carmen mellan kl 8,30-9,30,så hon har fått gjort ifrån sig lite.Ha det så länge!

************************************

Kl 9,45

Hej svejs i lingonskogen! Hemma igen efter en 1 timma promenix i härlig sol...gött! Lite träning på vägen blev det som läggande under lång och fjärr och inkallning med ställande..bra!Såg även födelsebarnet "gittan" på avstånd ute i hästhagen,men jag kunde inte ta mig dig pga att jag hade inte de rätta skorna på mig + att hon passade Polly oxå som är en bestämd liten dam och även min så då är det dumt att mötas *L*.Om en timma skall vi åka på middag..det skall bli göttigött!Ha det!

***************************************

KL 15,20

Middag var sååå god och vi är proppmätta!Den bestod av fläskottler, potatis,sås och wookgrönsaker som hon stekt upp och hembakat bröd och en del tillbehör.Sedan var det kaffe med massa hembakade kakor.Jag åt massor *L* vilket de är sååå glada för,för jag var vrålhungrig..nu är jag proppmätt och slöööö!Ha det!


 


Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 6 februari 2008 07:13


GOD MORGON ALLA!!!!

REEEEEGN igen..hopplöst! Idag står städning på programmet nu på morgonen.Jag är piggast och mer på allerten på morgonkvisten.Dammningen och tvättning av badrummet är klart,snart skall snabeldraken få lite mat och efter det blir det att svabba av golvet.Carmen skall få sin del oxå.Vi kör ett träningspass idag efter all vila igår.Till middag idag blir bruna bönor och fläsk och kokt potatis!

*****************************************

KL 11,30

Idag gick träningen inte så bra.Min lilla dam har lagt till sig diva later på äldre dar...det började för ca 1-1,5 år sedan att INTE vilja sitta när det är blött och lerigt...hmm!Förr struntade hon fullständigt i sådant...så jag fick verkligen slita och vara envisare än henne..pust! Hon försökte alla knep...det gjorde jag oxå *L* och jag vann naturligtvis,fast träningen blev hackig..inget rolig,men oxå nyttig träning.Blir det blött och lerigt..ja då kommer det att skita sig den 9/3..jaha! Det är bara att kämpa på.Nu skall jag vila.Ha det!

****************************************


Kl 13,50

Tjolahopp! Nu har jag varit ute med Carmen på en liten kisserunda.Vi tog vägen om Candy oxå...jag blev sååå sugen på glass...måste bara ha *L*,så nu skall jag mumsa det och dricka kaffe.Ha det!

Ha en skön dag,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards