Alla inlägg under februari 2008

Av Linda - 20 februari 2008 06:51


GOD MORGON ALLA!!!!


Idag är det en mycket dimmig,fuktig morgon i göteborg..trist!Idag blir det träning på klubben,måste träna på att få in rutan i första försöket...jobba jobba *S*.Sedan blir det handling.

Idag blir det korv stroganoff och ris till middag!

***********************


KL 10,45

Träningen i dag var lite ofokuserad och mycket nooooos.men men..fan den som ger sig *S*.Jag ställer mera krav nu oxå och försvårar tex rutan genom att lägga en boll i vägen ..på sidan,bakom..för att hon skall veta att RUTAN är RUTAN och var den är...så jobba jobba..men i morgon och fredag blir det uppehåll från träningen.I morgon blir det promenad.Vila från träningen är oxå bra och göra något annat,så lusten är kvar.Nu blir det mat och vila.Ha det!

***************************************

KL 13,40

Hemma efter en liten kisserunda med carmen och tog vägen om affären,för jag glömde naturligtvis några saker *L*.I kassan träffade jag gittan som handlade för sina svärföräldrar,jag stannade kvar och hjälpte till att packa ner och bära till bilen,det är trots allt bättre med 4 armar än 2... efs gittan oxå har ont i leder...dumt att bära 4st kassar då.. (vilket man gör ist för att gå 2 ggr)..man skall hjälpa varandra i den mån man kan.Gittan är en god vän och ställer upp för allt och alla.Nu skall jag äta glass.Ha det!




Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 19 februari 2008 06:48


GOD MORGON ALLA!!!

Ja vad skall man säga.....utan att bli tjötig *L*....Det är samma skit med mig,men jag får lyssna på kroppen och hjälpa den med värk/febernedsättande  och ta allt i min takt.Jag skall till stallet och träna,men det skall jag göra i ett lugnt tempo..huvudsaken att carmen får jobba lite...sedan får vi se hur jag mår ikväll..om det blir någon friträning..det får jag känna då.

Idag blir det spagetti och köttfärssås till middag.

*********************************

Kl 12,10

Gud vad kul det var i ridhuset..heeeelt suveränt allså!Carmen var väl lite smått fundersam i början "skall vi verkligen träna HÄR"..lite små pipig på platsen,men det försvann sedan.Träning gick bra..Jag märkte oxå att vid fjärren som är hennes störningskänsligaste moment blev det lite pip,men hon utförde det iaf....så att vara den första gången i ett ridhus tycker jag det var OK.Vi blev 5 st som dök upp,det kommer säker bli fler när informationen om detta når fram..säkert!Det är toppen.Det är som vanligt vår "hjärna" i klubben som fixat detta..gittan! Tack för det!Nu blir det käk och vila.Ha det!


Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 18 februari 2008 06:51


GOD MORGON ALLA!!!!

Nu var det dax igen! Min atrit har blommat upp igen..inte konstigt i detta svängade väder.Det är nog 2v sedan sist...värk har jag varje dag,men när den blommar blir det mycket värre man får en inflammation och då blir man sååå in i nordens trött och får febertoppar så fort man  rör på sig..men men det bara att varva ner och vila tills den lagt sig,så det blir det idag,lugnt!....inget mer än promenad med carmen.De har lovat sol,så det kan bli rätt skönt att prominixa i den.I dag blir det bruna bönor med fläsk och kokt potatis till medda.

*****************************


KL 10,00

Hemma igen efter en timmes promenix som gick upp till Övre fagerdahl och där mötte jag gittan & Strega,så vi hade följe en bit...trevligt!Solen kom fram efter ett seeegt kämpande av alla moln *L*.Det var halt som F....N ute..underkylt,så man spände sig lite när man gick i gympa dojs!Nu väntar käk och vila.Ha det!

************************************

Kl 13,30

Har precis kommit in efter en kort kisserunda med carmen.Nu blir det fika och sofflocket en stund.Ha det!

*************************************


KL 16,15

I morgon blir det ingen sjukgymnast för mig.Jag meddelat henne att jag inte kommer.Hon har sagt till mig att jag inte skall komma när jag uppblommad atrit med febertoppar,det gör bara saken värre vid fysiskt anstängande moment som hantlar och allt var det är.Så vi får hoppas på fredag.Ha det!



Ha det gött,kram!


Av Linda - 17 februari 2008 06:55


GOD MORGON ALLA!!!

Idag är det molningt och blåsigt i göteborg...inget kul alls!!!..fast faaan den som ger sig *L*...idag skall jag köra agility ihop med Lillemor och ev gittan..vi får se om det dyker upp någon annan oxå.

Till middag ungstekt Sej,kokt potatis,romsås och grönsaker.

*************************************

KL 10,50

Hippla hopp! Hemma igen efter nästan 2,5 timme på klubben med lite Agility (fast inte i ett kör *S*).Jag hade lagt upp en liten bana.Gittan & strega och Jag & carmen körde den,men Lillis & Iota körde lite lydnad + att det tog ett spår som hon hade lagt ut .Nu blir det mat och vila,sedan i e.m blir det lite inköp till klubben.Ha det!



Ha en fridfull söndag,kram!


Av Linda - 16 februari 2008 06:49


GOD MORGON ALLA!!!

Idag var det -6,4 grader kallt...tvi vale!I dag blir det molningt..vi får se om någon sol orka sticka fram.Carmen har avslutat sitt löp..skönt!..så ikväll blir det bad för henne och även för mig *S*.Idag blir det klubben iaf,tänkte små träna lite och kanske sätta upp några agility hinder få se.

*******************************


Kl 11,00

Jag och gittan körde lydnad.Jag hade kört en bra stund innan gittan dök upp,men platsliggning och en del moment med störning passade jag på att utföra ihop med dem.2 timmar var vi iaf ute i denna råkalla göteborg som fick några ynka snöflingor oxå när vi gick hemmåt.Carmen var lycklig att få komma till klubben igen.Hon kollade runt om allt var som det brukar *L*.Träningen gick jättebra.Jag fick ett par stövlar av gittan..kanonbra att ha!I morgon tänkte jag köra lite agility på klubben för ombytte skull. Nu mat och vila!Ha det!


gittan&strega 1">


gittan&strega 2">


Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 15 februari 2008 06:41


GOD MORGON ALLA!!!

Fredag morgon och snart slut på denna veckan.Kyligt -4 och stjärnklar morgon och nordlig vind,så här får man ta på sig idag.Planerna för idag är inte riktigt bestämda ännu,vi får se vad det blir.

*******************************

Kl 10,30


tjohooo!!! Hemma igen efter att Carmen och jag körde ett lyckat träningspass på fotbollsplanen.Apporten ältade jag och den sista hon gör är den bästa hon gjort någonsin,nästan perfekt (kan ju alltid bli bättre *S*).Momentet rutan har ju ställt större krav ang target....den är sååå liten burken.Jag visade den för henne och godiset som låg i..började från kortare av stånd...sedan från långt...efter det ...ingen target..belöningen kommer från mig.Hon fixar rutan mer klockrent utan target,för då är hon fokuserad på mitt kommando...det är bra!Nu gäller det att hon fixar rutan i första försöket utan target...det skall vi börja så smått att testa nästa vecka..tror jag.!Efter träningen och fikat som jag hade med,tog vi en prominix upp och runt bakom stallet så hon fick rasta/nosa av sig lite.vi kom fram till övre fotbollplan där gjorde jag en platsliggning.Sedan gick vi hem.Jag gick till affären,för alla flaskor behövdes pantas och lite mjölk odyl behövdes oxå inköpas.gittan stötte jag ihop med precis när jag kom in.Hon hade varit på klubben med strega.Nu skall jag käka och vila.Ha det!

*************************

Den lilla target asken!

Ser du asken..på avstånd??? *L*

************************

KL 13,15

Har tagit en kisserunda med Carmen och passade på att köpa lite glass..blev änna sugen på det när solen strålar så gött! Carmens tävlingslincens kom på posten idag..gött! Alla papper klara..YES! Nu skall jag äta glass.Ha det!



Ha en trevlig dag,kram!

Av Linda - 14 februari 2008 06:35

GOD MORGON ALL!!!

Först vill jag skänka alla ett hjärta som tittar in i min DB,som tack.Två hjärtan skänker jag till mina närmaste vänner+ensamma och sjuka människor samt, lidande barn och djur.Sänder även mitt eget hjärta upp till himlen där min pappa är.

Idag skall vi äta gött jag och mamma...plommonspäckad fläskarre med mycket göttigött till.Det är mina föräldras bröllopsmiddag,men de gifte sig 1december,så för att fortsätta ha rätten som en festlighet flyttade vi den till alla hjärtans dag efs pappa är borta nu,så på själva bröllopsdagen då tänds det ljus på graven och sätts blomster.

Carmen och jag skall träna i hästhagen idag,fast jag få klä mig bra..idag är kyligt!

PS! En liten överraskning fick av mamma i morse..en liten slant! gulligt!

********************************

Kl 11,40

Lillemor och jag drog till hästhagen med gött fika...trevligt.Frostig mark..vilket gav myyyycket lukter..bra störning!! 1,5 timme i härlig sol..gött!Ha det!


Ha en bra dag,kram!

Av Linda - 13 februari 2008 06:52


GOD MORGON ALLA!!!

Idag känner jag mig inte i form...trött,ont i huvudet och värk,så idag blir det inte någon träning,utan endast promenad,men det är inte att förakta det heller *L*.Mamma skall till fotvården i majorna,så hon har att göra i dag oxå *L*.Idag skall jag hitta på en ny gratäng...pasta(skruvar)/köttfärsröra gratäng,vi får se hur det smakar *S*.Det är kul att mixtra lite.

*****************************************

Kl 10,05

hej igen! Det blev en frisk skogspromenad på 1,5 timme..lite rå luft i början men i slutet blev det skönare.Vi drog iväg upp till nybygget i övre gerrebacka,innan 4-Hgården,där är det fina promenadstråk i skogen..härligt!På hemvägen mötte jag en klubbmedlem (kom inte ihåg namnet) som bor vid blåstråket,motionslingan,hon hälsade mig välkommen när som helst på en fika...vilket man inte säger nej till..mycket trevligt!Nu väntar käk och vila.Ha det!


Så här blev gratängen..vi får se hur den smakar oxå *L*!

**************************************************
********************


KL 12

Gratängen var FÖR god *S*.Den smakade mer som lasagne hållet,men ändå inte...gött var det ifall.Sooolen skiner sååå skönt.Vi skall ut sedan vi 13,30-tiden.Ha det!

*************************

KL 14,00

har kommit in efter en häääääärlig solig eftermiddag,vilket man inte är bortskämd med.Jag var tvungen att fota den,för vem vet hur länge eller när den kommer nästa gång.Ha det!

SOOOOOOLEN...SÅ SER DEN UT..MAN HADE NÄSTAN GLÖMT!!!



Ha en fin dag,kram!


Hittade denna film på youtube..valparna är en kopia av carmen som valp...gött att se!

film">


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards