Alla inlägg under mars 2008

Av Linda - 8 mars 2008 07:09

GOD MORGON ALLA!!!

Vaknar idag till ett mulet och lite blåsigt Götet..nyss kom några regndroppar på köksfönstret,säkert inte de sista idag.Idag skall köra igenom 2.an så jag känner att det sister någerlunda inför tävlingen i morgon på Tjörn.Vädret i morgon ser INTE lovande ut regn med hård blåst...inget bra alls!Jaja.det är bara köra och göra så gött man kan *L*.Ryggsäcken blir iaf packad med massa kläder,så man inte fryser ihjäl om man blir för blöt.Mamma skall med..kul för henne.vi åker med gittan som oxå skall tävla med sin strega...Tack för det gittan!Håll tummarna för gittan & mig i morgon!

Till middag snitzel med pommefrites och sallad.

********************************


Kl 10,50

Hemma igen efter ett sådär träningspass,fast jag vet sedan förr, att dagen före,så känner hunden på sig att något är i görningen och att man beter sig inte på samma sätt,så därför blir den träningen oftast inte lika bra,men det kan vara nyttigt det oxå,att hunden lär sig fokusera på uppgiften,fast matte är lite pirrig.Gittan och lillis var nere oxå tränade.Nu blir det mat och vila.Ha det!


Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 7 mars 2008 11:44


HEJ ALLA!!

Ajaja vad det var tungt och segt hos sjukgymnasten idag.Jag blev 30 minuter försenad..missade min buss.Vaknade ett antal gånger i natt av värk och i morse hade jag en tung,seg och öm kropp,men jag gick ändå ifa jag inte kan gå på måndag..kanske är för mör då *S*..då har jag iaf gått idag.Idag är det vilodag...skönt!


Ha en findag,kram!


Av Linda - 6 mars 2008 06:54

 



GOD MORGON ALLA!!!

Idag är det blåsigt..noll kul..hoppas inte det kommer regn.Jag skall ner till klubben på morgonen och fixa fika för gittans kurs + träna lite med Carmen oxå.När de har fikat klart så går jag hem med carmen och ger henne lite käk,sedan blir det affären..klubben behöver lite påfyllning på en del saker...och iväg sedan till klubben med det.
Till middag idag blir det ugnsbakad och senap/ostgratenerad falukorv med mos och grönsaker.


Nu skall jag berätta lite angående rallylydnadskursen igår.Det gick bra..för alla faktiskt! Carmen var väldigt följsam,men att ta denna kursen var bra,efs man jobbar i koppel och det har vi inte gjort på länge.vilket märktes..hon är mer följsam utan koppel.Nu får hon jobba i BÅDA grenarna..jättebra!Therese och Agneta hade lagt ut 3 st korta banor på 7st skyltar.Vi delade in oss först i par..UTAN HUND för att gå banorna som hund/förare..jättebra och lite svårt efs man själv kunde läsa skyltarna,men det kan ju inte hunden *L*.Sedan delas vi upp i 3 grupper och roterade runt efs.Vi tog en paus efter 1 timma..fikade och sedan körde vi en gång på varje bana.Läxan vi fick var att träna rumpa IN och att ta med mycket godis till nästa gång då vi skall träna fokusering.


*******************************

KL 12,25

Tjingeling! Idag känns det som härlig vårdag...sol och varmt..gött!Nu har jag gjort alla ärenden,så nu blir det käk och vila...oxå sköööönt! Tvättmaskinen går förvfullt efter alla leriga dagar *L*.träningen i morse gick bra,fast visst "divan" försökte unvika de leriga vattenpölarna i momentet rutan *L*..rundande dem och in..hon visste ifs vart hon skull,men ingen pardon här inte...så jag satte i skiten..mycket beröm.Det som bekymrar mig lite är att jag tappat tempo på inkallningen med ställande...inte bra!Skall köra BARA inkallning ett tag nu och egga upp henne.Ha det!
 


Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 5 mars 2008 06:52

GOD MORGON ALLA!!!

Det ser ut att bli bra väder..än så länge,fast det var kyligt imorse -5 grader ..burr!Idag är jag lite seg efter gårdagens träning,så vi softar med promenad idag,för ikväll smäller det igen,då är det Rallylydnad *L*.Om jag orkar skall jag försöka att få mina fönster putsade idag oxå..kan säga att det behövs *ASG*.

Träningen igår gick hyfsat måste jag säg.Jag var väl lite seeg,men det repererade jag sedan *S*.Gittan ville visa för de nya hur det ser ut när 2,3 & elit är färdig tränat,så jag körde 2:an..gick väl hyfsat,Agneta 3.an.duktiga och gerhard elit duktiga oxå.Sedan tyckte jag att det var bra för oss....körde bara 2 st inkallning med ställande oxå..bra!

Idag blir det spagetti med köttfärssås..mums!

*******************


Så nu fick jag ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN mitt köksfönster rent..skööönt!Nu kan jag sätta upp mina påsk/sommar gardiner nästa vecka.De andra fönstren tar jag när våren kommer och det blivit varmare och det är dax för vårstädning på balkongen.

*******************************


KL 10,30


Tjingeling i solskenet! Hemma igen nästan 2 timmars utgång.Det blev motionsspåret "Blå spåret" + rastgården en stund i slutet,där jag körde 2 st övningar inkallning med ställande & fjärr,naturligtvis fick hon ströva och springa fritt själv *L*.Lillis dök upp precis när vi skulle gå,det blev att vänta en stund till *L*,sedan hade vi sällskap genom centrum.I affären blev det mjölk både till mig och klubben...nja lite glass och dricka oxå *ASG*.Nu blir det mat och vila.Ha det!

Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 4 mars 2008 06:51


GOD MORGON ALLA!!!

Våren fick sig ett bakslag....kylan kom tillbaka -3 imorse..burrr,men de lovar sol,fast den ser jag inte så mycket av under dagen efs vi skall träna inomhus under förmiddagen..men det är mysigt! På kvällen blir det oxå träning,då är det kurs...det är mycket nu,framför allt på tisdag.Ryggsäcken är framme och carmen har sett den,så hon lämnar inte mig.Den symboliserar roliga saker *L*.Gittan skall visst hitta på något "fanstyg" idag i stallet..vi får se vad det blir *S*.

Till middag kokt kolja med äggsås och kokt potatis!

KL 12,40

Hej igen! Hemma efter ett kanooon träningspass i ridhuset.Carmen fixade rutan i första...jiiiippiii! Sedan fick vi en överraskning..Maria från klubben..hon kom med sin islandshäst och var störning...jättebra! Plötsligt kom en tjej och fråga om hon oxå fick rida..visst sa gittan *L*....mycket nyttigt!Carmen bryr sig inte..men katten som smög in på läktaren.DEN såg hon...den gillar vi inte *L*.Idag blev fika i soooolen häärligt!.Agneta och jag skickade våra hundar till rutan när hästen och massa annat fölk stod intill..nyttigt!Nu blir det mat och vila och samla krafter till i kväll!Ha det!



Ha en bra dag,kram!



Av Linda - 3 mars 2008 12:23

HEJ ALLA!!

I morse gick jag ut som vanligt med Carmen kl 6,men sedan bar det väg med 6,35 bussen till stan..jag skulle till sjukgymnasten..ja inte förrän kl 8,men jag gillar att sitta och fika på köttbullecafet innan..mysigt! Det var gött hos gymnasten så tidigt,bara jag och en till..ingen trängsel.Jag var hemma igen kl 9,05..bytte om ut med carmen till klubben där gittan & lillemor väntade med gött kaffe..det smakade gött! Efter 1 timme så var vi hemma igen. Nu blir det vila idag,för i morgon blir det träning både på förmiddagen och kvällen.


Ha en solig och trevlig dag,kram!


Av Linda - 2 mars 2008 06:30


GOD MORGON ALLA!!!

Jaha!! Söndag...veckorna går fort.Småduggar just nu ute,men det skall bli sol säger metrologerna...hoppas det!Jag skall hjälpa nilla med småtassarna idag.Själv tänkte jag träna carmen innan så hon får sitt oxå,sedan efter blir det lugnt.

*************


Igår skrev jag om en föreläsningen jag vad på "första hjälpen för hundägare" Den kan jag verkligen tipsa er om,finns säkert på blåstjärnan!

***************************

KL 14,30

Hej igen! Fältet var Inte roligt i dag kan jag säga..men men, vi körde där det var som bäst.Det blev lydnad,kontaktövningar och agility (liten bana).Jag tränade själv carmen innan,vilket gick sådär,men jag ställde mera krav,vilket funkar bättre oxå.Nu blir det vila.Ha det!




Ha en fridfull söndag,kram!


Av Linda - 1 mars 2008 06:43


GOD MORGON ALLA!!

I morse vaknade jag av ett snötäckt götet,men det hade börjat regnat kraftigt,så när vi gick ut var det nästan borta alltihop.Idag skall det regna och blåsa kraftigt..ovanligt vaaa?? Jag skall på en föreläsning på klubben idag om s.k första hjälpen/djurvård..det handlar om hur jag gör när tex hunden blir ormbiten eller skadar sig..hur jag lägger om bandage osv.Det är alltid bra att få all information.Först skall jag träna Carmen på morgonen,det blir fotbollsplanen idag..inte så sörligt *L*,sedan får hon springa lite i rastgården.Mamma skall passa carmen och gå ut med henne,för hon skall inte med till klubben.

**********************

KL 17,10

Carina och hennes syster Monika höll i föreläsningen "första hjälpen"..kanon bra var den..mycket nyttig.Man tror att man visste allt,men många fick lära sig nya saker..bra föreläsning!Nu blir det slappa resten av kvällen!Ha det!



Ha det gött,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards