Alla inlägg under mars 2008

Av Linda - 23 mars 2008 06:41

GOD MORGON ALLA!!!

Påskdagen....och svin kallt...-13 grader..burr!!! Göteborg ligger nära havet och det blir fukigt och narigt ...det går igenom allt,så -13 grader är hemskt här nere! Igår kväll hade vi mamma,jag &carmen sällskap med våran granne till påskbrasan..mycket trevligt.Mamma åt goda våfflor och jag vann ett par gångstavar..bra att ha i framtiden kanske!Jag spelade in en video på brasan..kommer under veckan! Idag blir det lite träning..måste komma i gång!

Ha en fortsatt bra påsk,kram!


Av Linda - 22 mars 2008 06:37


GOD MORGON OCH GLAD PÅSK ALLA!!

Påskafton..en kall sådan..-6 grader..burr!!,men uppehåll iaf,det blåser ostliga vinder..kalla,nariga,fast det känns lättare idag i luften..inga spänningar liksom,skiten har dragit förbi.Idag skall carmen och jag ner till klubben...tänkte träna några moment.Vid 12 snåret äter mamma och jag en härlig påsklunch (kanske en till senare på kvällen oxå *L*) som består av kallrökt lax,sallad,räkomelett,janssons,3 st sorter siller,gräddfil.gräslök,korv,köttbullar,rödbetssal
lad,ägghalvor + ett eget ägg och påskmust.Det skall bli såååå musigt!

Ha det gött alla och ät många ägg *L*!..kram!

******************************

KL 11,10

Jag körde igenom 2:an och den satt som en smäck!Carmen var otroligt träningsvillig efter mitt sjukdoms uppehåll..det löööös om henne..."vi skall träna jiiipiii".Många dök på klubben..kul! ...lillis,gittan,nilla och hennes granne Annika med barn.Nu håller mamma och jag på med påsklunchen...det skall bli mumsigt!Ha det!

*******************************

KL 14,30

Hej igen! Kallt är det ute,men blir det inte blåsigare och inget nederbörd och vi känner oss pigga går mamma och och vovven till påskmarknaden och ser på påsk brasan..mysigt! Ha det!



SÄNDER EN TANKE TILL NILLA OCH HENNES ROCKY OCH HOPPAS ATT ÄR BRA!!


Av Linda - 21 mars 2008 07:02


GOD MORGON ALLA OCH GLAD PÅSK PÅ ER!!

Här i Göteborg,ligger det snövallar och det blåser,men det är bara början.Det skall visst öka..tvivale!Idag blir lugnt...ut med vovven..äta gött ihop med mamma och softa skönt när det viner i knutarna.Idag skall vi ha vitlöksmarinerad kyckling med ris och currysås,sallad och gele'..mums! Imorgon kommer all god påsk mat..mums det oxå!

Ha en härlig långfredag!,kram!



Av Linda - 20 mars 2008 06:56


GOD MORGON ALLA!!!

Jaha!..Nu är det lugnet före stormen här i götet! Vi skall få ett snöoväder med mycket hård storm,som kommer in ikväll och kommer ligga över oss hela långfredagen och delar av påskafton,sedan drar det vidare MEN...blåsten stannar en stund även på påskdagen..TVIVALE!!! Själv är så trött så trött och nu har jag fått rethosta oxå,fast de får väl värka ut..men man blir less liksom! Det jobbigaste är tröttheten tycker jag.Jag skall iaf gå ner på morgonen till klubben och sätta på fika till gittans nybörjakurs,sedan pyser nog jag.Solen lyser för tillfället iaf..alltid något!

Ha det gött!,kram!



Av Linda - 19 mars 2008 07:25


GOD MORGON ALLA!!!

Jag har fått tillbaka min röst...fast jag är förkylnings hes liksom...kan tala utan ansträgning..skönt!Nu gäller det bara att få tillbaka krafterna oxå..jag har aldrig blivit såååå in i norden trött av en förkylning...inte mamma heller..men som jag nu fått veta är den otroligt hård och stark förkylning som som tar musten ur en helt..vilket vi fått känna av.Vi är iaf feberfria idag båda två..skönt!Jag får se hur jag känner ikväll om jag orkar gå på rallylydnaden..en liten stund kanske.

Ha det gött,kram!


Av Linda - 11 mars 2008 06:53


GOD MORGON ALLA!!!

Tisdag!!! Mina tisdagar är fullbokade och mycket roliga *L*.Först på förmiddagen mellan 10-12 tränar vi i ridhuset...skitkul och det är gött gäng...lite fika osv.Sedan hem käka vila och återfå alla krafter och energi inför kvällen då det kurs...hoppas det är uppehåll ikväll...jag skit trött på allt regnande nu och allt klafsande i det.



Har strykt och stärkt mina påsk/vår/sommar gardiner och satt upp dem!


*******************************************


KL 12,40

Träningen i ridhuset gick kanon bra! Hon krånglage lite i början med träapporten..äckligt när sanden från manegen kommer på....men F****n den som ger sig,så i slutändan full pott..kanon bra!Nu är jag trött,så nu blir det käk och viiiila inför kvällens kurs.Ha det!


Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 10 mars 2008 07:01


GOD MORGON ALLA!!


ÅTERBLICK FRÅN TÄVLINGSDAGEN IGÅR!!!

Gittan hämtade upp mamma och mig (& carmen *L) vid 8,30-tiden.Vädret var BEDRÖVLIGT...snällt sagt!Regn och blåst och så skulle vi till Tjörn oxå *L*.Vi hade inga problem att hitta,fast det låg inne i skogen *L*.Vi var framme strax före 9,30 och 2:an skulle samlas 10,30..god tid.Gittan och jag rastade vovvarna..mamma gick för att fika.När hundarna var rastade,fick vi vårt efterlängtade kaffe med goood smörgås.Planen såg INTE rolig ut kan jag säga....blött och lerigt och blåsigt med regn....inte kul alls,men men bra träning.Jag fick reda på att i alla klasserna var det bara 1 i varje som fick 1:a pris och i våran..2:an var det väääääldigt låga slutpoäng.161p fick den som vann och ett 1:a pris och 2:an 145p,sedan blev det mycket lägra *L*.Trots vissa missar är jag nöjd med Carmen för det hon gjorde...gjorde hon BRA och fick bra poäng för..förutom fritt följ då *L*..men det var svårt att gå en bra ff och det var inte många som fick bra poäng där.För gittan & strega gick det oxå bra.Strega gjorde en kanon fin platsliggning och tandvisning..10p på båda...bra början för dem.Lite sämre på ff,men jättefina poäng de övriga momenten,synd på läggande u gång som är hennes parad gren..ville inte riktigt! Bra poäng på helhet 8,5.

Här kommer Carmens poäng!

Platsliggande  0  Lämnar platsen!
Fritt följ         6,5 VP,SS,VV
Läggande      7,0 LL
Inkallande med ställande  0   lämnar platsen!
Rutan            9,0  önskar bättre ställande
apportering    8,5   något tugg!
Hopp              8,0   DK,nosar
Fjärr               8,5   Reser sig innan förare kommer fram
Helhet             7,0

SUMMA 110,5...3:pris!

************************************************

Idag skulle jag till sjukgymnasten..det blir inget med det! Kroppen värker och jag har sovit dåligt inatt...dels av det + av all spänning...det var ju så kul igår *S*!..så idag får jag betala för det..jaja var gör man inte för sin hund *ASG*...så idag blir det bara VILA..en enkel promenad..inget annat!

Till middag fisk med mandel,kokt potatis,skirat smör och grönsaker!

***********************************

Kl 10,30

Det blev klubben ihop med Lillis och Nilla.Nu skall jag äta och vila..mår inte bra..så förbannat yr.det gillar jag inte.Jag går nog hem till mamma vid 13,30-tiden..slappa där och kolla på teve.Ha det!

Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 9 mars 2008 06:26

GOD MORGON ALLA!!

En Liten snabbis bara.Jag skall iväg och tävla på Tjörn..åker med gittan som oxå skall tävla med sin Strega.Mamma är med och hejar på.Håll tummarna!

Ha det bra,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards