Alla inlägg under augusti 2007

Av Linda - 11 augusti 2007 06:25

Hunden kan man ha nytta till mycket *S*!



Hej alla!


Lördag....ujuj vad veckorna rusar.Idag får vi se vad vädrets makter säger....regn tror jag.Jag funderar på att ta en promenad på morgonen med carmen,sedan skall jag handla lite middagsmat till mamma och mig.Mamma är inte bra ännu.Hennes läkare kommer på tisdag då skall hon ringa henne och få en tid...HON tar nog prover iaf.Den andra sk "läkaren" ordinerade ju pepparot och vitlökstabletter.Mammas vännina hade samma läkare och hon hade skrivit ut några konstiga tabletter till henne och när hon sa att hon mådde dåligt av dem "ökade" hon dem istället,vilket resulterade till att hon låg hemma och spydde och fick åka in till akuten där hon blev inlagd i 2 veckor för "uttorkning".Den medicinen får hon absolut inte äta för den går ej ihop med hennes blodtrycksmedicin sa de på sjukhuset....och den ÖKADE hon.......VANSINNE!Sådant skall läkare kolla..riktiga läkare alltså.Jag säger bara en sak:MAN MÅSTE VARA FRISK FÖR ATT VARA SJUK I DAGENS SJUKVÅRD!

********************************

KL 11,20

Tjo flöjt!

Nu har jag varit på klubben och kört agility ihop med gittan och lillis.Vi körde först en rund teknisk/snabb bana (ett bra tag),sedan byggde vi om den så vi kunde köra framåt förande + att vi kopplade ihop A-hindren och runt så då blev banan lite större i ytan,men ändå gick ihop.Vi körde 2,5 timme,sedan hade vi rätt trötta hundar.Bra med lite aktivitet mellan skurarna.Nu har jag satt in den örtmarinerade kycklingen i ugnen,som tar 1 timme och till det currysås med ris och grönsallad och gele'.Gött!Ha det!


Ha en trevlig lördag,kram!

Av Linda - 10 augusti 2007 06:30

Det blir nog åskskurar idag oxå precis som det var i förrgår


GOOD MOORNING EVERYONE!!

Herre j......vlar så klibbig och varmt det var i natt.Lakanet var dyblött i morse.Klockan 03,00 var jag på toa och då var det 18 grader ute och kvalmigt.Idag har de sagt att det skall bli regn och åska...vi får se!Fast det känns som de har rätt,för jag känner mig väldigt trött och har lätt huvudvärk.Jag var fruktansvärt seeeeeeg när jag gick upp i morse i kroppen och i knoppen *S*,men mycket brerodde nog oxå på den j......vla rematist värk jag hade i går eftermiddag/kväll,pga växling av väder.

Idag skall jag iväg till sjukgymnasten i stan...viktigt!Hoppas jag klarar mig från de värsta skurarna iaf.

**************************


KL 11,40

Hemma igen! Herre guuud alltså! tur att jag är en person som alltid är i mycket god tid.Jag tog bussen i morse kl 8,37 (tänkte fika och sitta njuta lite på köttbullecafet)...vad händer när vi är uppe i Gerrebacka???Jo! brandlarmet går i bussen och alla måste ut.Chaffören kollade runt ...inget! OK...in i bussen igen.Han meddelar centralen felet.Vid Tagene vad det dax IGEN...ut ur bussen,men nu luktade det bränt gummi oxå.Chaffören grejade både bak och fram .....in igen,men vi kom inte så långt nästan till Brunnsbo...mitt på leden,men då fick vi sitta kvar.Han ut igen.Vid Hjalmar Brantingsplatsen så stod där en ny buss som vi alla hoppade in i istället...phu!20 minuter försenad blev resan.Jag hann att fika ändå,MEN om detta hade hänt med den senare bussen då hade det varit värre.Nu skall jag börja med maten.Ha det!

******************************

Kl 12,20

Glömde en sak! Brorsan var här i går vid 18-tiden de skulle iväg och tälta....han och hans tjej i Kungshamn (till början med).Han ringde imorse de hade fint väder,men 230:-natten för ett litet 2-mannar tält..tyckte han var saftigt...jag instämmer.De kan fläska på längs kusten.Nä nu skall jag äta.Ha det!


Häftig bild *ASG*


Ha en bra dag,kram!

Av Linda - 9 augusti 2007 06:22



HEJ ALLA!


Idag ser det rätt hyfsat ut...vädret.Lite disigt..dimmigt,men solen verkar komma iaf.Det är lite klibbigt och tung luft liksom.Jag och carmen skall ner till klubben där vi skall träffa "tjejligan" (gittan,bodil,nilla,Agneta o anki).Vi skall gå över staketet och se om det behöver åtgärdas,isf gör vi det.Kurserna startar ju sista veckan i augusti och då är det bra om allt är i sin ordning.Jag tar med lite smörgåsar och saft ifa vi blir törstiga.

****************************************


KL 13,10

Hej hopp!
Gud så vi fejade på klubben....det blev så fint sååå!!Vi skall träffas på tisdag igen och röja mera så det blir säkert jättebra.Är man ett gäng så funkar det kanon bra!Nu blir det vila.Ha det!

Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 8 augusti 2007 06:46


HEJ ALLA!


Idag skall jag iväg till sjukgymnasten efter nästan 3 veckors semester uppehåll.Jag kan säga det...... att det har jag känt faktiskt!Musklerna i axeln har avtagit och det knackar och har sig i den...det gjorde det inte innan.Visst...jag har 5 st hemma övningar som jag kör 3ggr om dag,men det är en j...vla skillnad mot de 15 jag kör hos sjukgymnasten med alla deras redskap.Jag känner mig lite trött och seeeg i dag så jag tar en luuuuugn dag efter jag kommit hem....skönt!

***********************

Kl 12,30

Hemma igen...för en stund sedan från sjukgymnasten.Det kändes skönt att komma igång igen.Jag har 12 st styrkeövningar.Jag kan mitt program utantill så det går på en halvtimma om det inte är för mycket folk där så man får stå och vänta på grejerna osv....men i dag var jag ensam...skönt!Jag hade bara härlig musik att jobba till..bra va!Det som inte var lika kul var störtregnet som kom preciiiiis när jag gick av bussen.....snacka om att bli pissesur på nolltime och marken kunde inte svälja det heller, så det forsade upp till anklarna på mig.....men men det gjorde inget för det var ju varmt...som tur var!Nu skall jag vila.Ha det!

Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 7 augusti 2007 06:08

Nu kan ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN folk sola och bad!!!!

HEJ ALLA!!


Det var en häääärlig kväll i går på klubben! ca 15 pers dök upp på friaträningen i agility...jättekul!Det är störtskönt att springa i sandaler,shorts och en liten topp....det är man inte bortskämd med.

Idag tror jag att det blir en promenad faktiskt!Vart vet jag inte ännu.Ikväll är det friträning på klubben i lydnad...det är skoj!

Taget av Therese!

***********************************

KL 14,00

Carmen och jag hade en härlig dag uppe i Svankällan tillsammans med gittan och Bodil.Jag tog bussen upp,för då slipper jag halva vägen och många backar.Vi hade gött fika med oss och hundarna badade som tokstollar.Det var nästan (nästan) så man ville hoppa i själv.Vi har 27 grader i skuggan med lite lätt vind som tur är.Sedan gick vi hem...det är en liten bit,men det är nerför så det går bra!Jag är rätt seeeeg nu kan jag säga och mycket pga värmen naturligtvis.Carmen har knappt rört sig *S*,men det får hon göra på lydnaden ikväll.Ha det!


Ha en kanoooon dag,kram!


Av Linda - 6 augusti 2007 05:50




HEJ ALLA!

Idag skall jag först ner till klubben på morgen så Carmen får springa av sig lite...det är bra! Sedan skall jag åka med gittan till Rusta...det skall bli kul!Jag har aldrig varit där.Jag har sett deras kartalog och den är rolig att titta i.

Ikväll startar friträning igen på klubben och det är agility som står på programmet och Nilla öppnar.Imorgon är det lydnad.Det är kul att det börjar röra på sig lite efter denna rastlösa och regniga sommar.Idag blir det iaf varmt och fint...säger dem!

*********************************************

KL 15,15

En mycket trevlig fynddag med gittan på Rusta och Kvibergs överskott blev det!På rusta handlade jag för nästan 500:- och då fick jag mycket för pengarna.Ett par jumpadojor för 99:-....perfekt!Mina har gjort sitt nu.T-shirt 20:-..ja det blev 2st kassar iaf.Nu vilar jag mig inför kvällen,då står agility på programmet!Ha det!

Foto på Carmen taget av Therese!

Ha en fin dag,kram!

Av Linda - 5 augusti 2007 06:06


HEJ ALLA!


Vad skall du göra i dag denna söndag??? Själv skall inte göra något speciellt.Jo jag skall träffa nilla & Tesse på klubben.Tesse har köpt en kanooon kamera och skall plåta Carmen...kul!Sedan skall jag ta't lugnt!Vila mig.

*******************************

KL 13,20

Hemma igen! Det var en del fölk på klubben..trevligt!Gittan.lillis och bodil var där när jag kom,sedan kom nilla och hennes granne och therese och Agneta.Sedan kom Lasse för att avsluta klippningen av planen.Gisela kom oxå men lite sent för alla hade gått hem,men vi ses imorgon iaf.Nu blir det vila.Ha det!

***********************************

Kl 14,40

Mamma och jag fick ett mycket tråkigt dödsmedelande per telefon för en stund sedan.Mammas sista kusin i dalarna har dött.Han har varit mycket sjuk i många år och på dialys...ja 10 år kanske,men det sista nu gick han varje dag och var väldigt trött.Vi pratade med honom förra veckan och han lät väldigt trött.De kunde inte ge honom några nya njurar pga att hjärtat var dåligt och det var det som sa nej nu.Han var en glad prick...frid över hans minne!
Ha en fin fin söndag,kram!

Av Linda - 4 augusti 2007 05:48


HEJ ALLA!


Idag ser det ut att bli en strålande fin dag...skönt!Jag kanske går ner till klubben och tränar lite på morgonen.Idag har min älskade pappa namnsdag "Arne",frid över hans själ!

***********************************

KL 14,20

Imorse var jag på klubben och satte upp en bana på 14 hinder.Lillis,Bodil och Nilla kom ner oxå...härligt med ett gäng tjöt kärringar *S*! Jag måste sluta med pencilinet,jag blev dålig efter middagen (fast jag har alltid tålt den förut),men jag tror eller det känns så iaf att min kropp inte fixar en kur nu,för den är inte tillräcklig stark för det ännu och det är så mycket som den gått igenom + att min rematist blossar som bara den just nu.Nää,det får vänta med penicilinet!Järntabletterna får duga så länge.Ha det

Ha en bra dag,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards