Alla inlägg under augusti 2007

Av Linda - 19 augusti 2007 07:11

 




HEJ ALLA!!!



Jag är väldigt trött idag och öm i hela kroppen.Yrseln sedan i går eftermiddag har inte släppt riktigt.Dett j....vla väder gör att min rematist värker sååå in i h.....lvte.Sedan var jag oxå ute när det regnade som värst vilket gjorde att jag säkert fick lite extra krydda på värken,för jag hade liiite ont när jag gick ute i går.Idag blir det bara lugna gatan.

Ha en fin söndag,kram!


Av Linda - 18 augusti 2007 07:11



HEJ ALLA!!!



Helg igen...gud vad tiden går fort!Idag på morgonen skall jag ner till klubben och träna lydnad ihop med ett par klubbkompisar,det skall bli kul!Hej så länge!

Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 17 augusti 2007 07:05



HEJ ALLA!


Jag blir inte klok på vädret!!!...ska det vara sol eller??? ....ska det regna????...Hur ska jag KLÄ mig när jag går ut och rastar min hund???...OK jag tar regnstället!...Vad händer då? JO! Härlig sol (inget ont med den, ABSOLUT INTE!)...tar jag INTE regnstället så VRÄKER DET NER..detta är inte lätt alltså! *S*.Jag vet fortfarande inte hur jag skall göra,vi får se!.




Jag har iaf flyttat hem igen...skönt! Mamma hade köpt makrill igår hos fiskarn den frös vi ner och jag lovade att komma och käka vid 11-tiden (har ju ändå inget tagit fram hemma) idag.Sedan skall jag handla hem lite smått och ev baka lite vi får se.

*********************************

kl 12,30


Ja! Birgittas..jag tog regnstället..det blev sol...Bra vaa! *S*.Jag var på klubben tillsammans med gittan och senare tittade även Nilla ner.Vid 10,40 tiden lämnade jag klubben för jag skulle äta hos mamma vid 11-tiden.Efter middagen gick jag hem bytte om och iväg till affären.Det blev en del.Gött att få in lite grejer i kylen igen.Nu har jag satt en bröddeg.Det skall bli tekakor.Det var 2 år sedan jag bakade,så vi får se om de blir bra.Tvättmaskinen går oxå.När jag ut vid 15-tiden med carmen skall jag handla lite kaffe,mjölk och socker till klubben.Nu skall jag läsa GT under tiden degen jäset.Ha det!

*****************************


Kl 15,35

Tjola hopp!

Nu skall jag ääääntligen vila en stund.Jag har grejat sedan i morse...Phu!Tekakorna såg iaf rätt hufsade ut och jag fick godkänt oxå av nillas son Nikola,för jag där med några.Fixade 4 kg kaffe och 2 l laktosmjölk och socker till klubben oxå.TACK FÖR FIKAT NILLA! Ha det!


Ha en fin fredag,kram!






Av Linda - 16 augusti 2007 06:15




HEJ ALLA!!!


Tvi vale vad mörkt och svart det var i morse när jag vaknade...som självaste vintern.Tunga bäcksvarta moln som täcker hela himlen.Stora regnskurar faller just nu och jag skall strax ut med Carmen..usch! Idag skall jag in till stan oxå till sjukgymnasten.....segt som attan!

*************************

KL 15,00

Hej hopp!

Jag har haft lite att pyssla med idag.Hos sjukgymnasten var det mycket folket idag,så man fick vänta på redskapen,så är det ibland,men det gör inget för man har lärt känna en del folk som är där och vi har så trevligt och skojar och pratar om allt möjligt under tiden.När jag kom hem käkade vi sedan skulle mamma åka till banken. jag lade mig och vila en stund och läste GT.Efter jag "slappat" så gick jag upp och packade ner alla mina grejer efs att jag skall flytta hem till mig i morgon vilket skall bli skönt.Visst det är skönt att vara hos mamma oxå,men jag behöver vara lite för mig själv oxå efs jag ff sover om nätter hos mamma,vilket känns bra både för henne och mig,då är det skönt att vara för mig själv under dagen och göra det jag vill och även hon oxå.

När mamma kom hem drack vi kaffe och efter det gick jag ut med Carmen,sedan när vi kom bar jag ner mina grejer och sedan fick även apoteket sig litet besök oxå.Ha det!


Ha en fin dag (ändå),kram!


 

Av Linda - 15 augusti 2007 06:20




HEJ ALLA!



Idag känns hösten.Det blåser kallt och molnen har täckt den göteborgska himmeln...det spås en hel dag med regn.

Idag skall mamma,Carmen och jag på middag kl 12 i säve hos gamla vänner...det skall bli mycket trevligt.Vi blir hämtade kvart i tolv.Vi får alltid sååå god mat hos dem...mums!

******************************************


KL 9,45

Tjooohoo!!!

Nu har jag tagit en promenad här i Kärra med Carmen.Vi gick in i rastgården i prilyckegatan oxå,så hon fick springa av sig lite.Nu skall jag softa lite innan det är dax fixa till sig. Ha det!

**************************

Kl 16,00

Hemma igen efter en hääärlig middag med ugnstekta fläskkottletter med svamp,sås,potatis och wook grönsaker.Sedan blev det jättegod efterrätt..en bit hembakad sockerkaka,glass,persika och grädde...mums! På detta blev det gött kaffe med BARA hembakat ......då åt Linda *ASG*.Ha det!



Ha en bra dag,kram!

Av Linda - 14 augusti 2007 06:25

(Detta är inte på klubben,men slyn är ungfär det samma runt staketet)


HEJ ALLA!



Idag skall jag ned till klubben,där skall jag tillsammans med Anki,Bodil,Agneta och ev Gisela röja sly runt staketet så vi kan reperera det.Hoppas vi slipper regn bara...det börjar droppa nu.Jaja!Det kanske regnar ifrån sig (kan ju hoppas).

Jag väntar även på att min EP läkare skall ringa mig efter sin semester.Jag skall fråga om jag kan vaccernera mig för TBE..måste ta

reda på sådant innan.

******************************


KL 12,50

Hemma igen! Vi blev ett gött arbetsgäng på klubben.gittan,Nilla,Agneta,Bodil,Anki och jag.Det blev sååå fint. Vi blev inte klara riktigt,men skall träffas igen lördagen den 25/8 kl 8,30 och fortsätta arbetet.Nu skall jag vila.Ha det!

Ha en bra dag,kram!

Av Linda - 13 augusti 2007 06:37



HEJ ALLA!



Måndag igen! Jag vaknade med sprängade huvudvärk i morse (inte självförvållat *S*),det släpper kanske under dagen.Jag skall iväg till sjukgymnasten på morgonen idag.Vädret ser bra ut med vinden har blivit kall nu.Ikväll är det friträning i agility,det blir väl en runda ner i kväll till klubben.Mamma har repat sig lite,så på fredag vandrar jag hem till mig skönt att komma i gamla vanor i gen.

***********************

KL 13,20

Hej igen!Idag var det seeeeegt på sjukgymnasten,men det gick iaf.Det mulnar nu,synd för jag vill inte ha mer regn nu och speciellt inte idag när det friträning ikväll.Ha det

Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 12 augusti 2007 06:13


 HEJ ALLA!!


Attans vad varmt och klibbigt det var i natt.Det bara flööööt av mig.Fönstret det står uppe...men det kändes inte ett dugg.Jag snurrarde i sängen fram och tillbaka så lakanet låg i en rand i mitten tillslut.

Idag kanske det blir agility (beror på) eller annars promenixar vi.

******************************************



KL 11,30

Det blev agility på klubben.Jag och mamma gick ner.Jag trodde att i dag blir jag ensam..men jag kör ändå.Mamma hjälpte mig med långa tunneln (den måste man vara två om) sedan gick allt bra.Medans jag höll på att bygga fick jag ena smset efter det andra av fölk som skulle komma...jag blev jätte glad.Det härligt med sällskap.Vi blev ett gött gäng till slut på 5 personer och en hel del vovvar.Det var gittan,Bodil.Nilla,Elin med sin hund Kevin och jag.Banan var riktigt rolig.....den hämtade jag upp på nätet..lite udda och kulig och lite svårare för både förare och hund....det gillar jag.Carmen var väl inte på sitt bästa humör i dag...ofocuserad och stirrig.Det var mycket störning runt om av andra hundar...vilket är kanon bra....men i slutet satt allt kanoon.Nu skall jag fixa mat och sedan blir det vila.Ha det!

Ha en fin och hääärlig söndag,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards