Alla inlägg under november 2008

Av Linda - 9 november 2008 06:38



GOD MORGON ALLA!!!




Idag är det molningt,fast 9+ och vindstilla.Hoppas det håller upp,för idag har klubben sin kursavslutning...inget kul om det vräääker ner då.Själv skall jag inte deltaga denna terminen,fast jag går ner hejar på de andra och tar en fika osv.Middagen blir nog idag sibylla..enklas sååå *L*.

Carmen fick sig ett bad igår..så fin idag så.Det behövdes.Jag tog ett oxå *S*.

Idag är oxå "FARS DAG"...sänder en tanke till min pappa!


Ha en fridfull söndag!

Av Linda - 8 november 2008 06:41


GOD MORGON ALLA!!!



Regnvädret i götet håller i sig...trist.Det blir så mörkt hela dagen då och man blir så slö *L*.Hoppas någon solstråle kommer fram.Jag får se vad som händer idag...ut med vovven skall jag iaf.

****************************************

KL 10,30

Hemma igen efter 2 timmar på klubben.Jag hade sällskap med Lillemor & Iota..de tränade lite inför morgon dagen.Själv fikade jag *L* och Carmen fick ströva fritt.Vi bröt upp när folk kom som skulle träna lite.Nu skall jag äta och vila.Ha det!


Ha det gött!


Av Linda - 7 november 2008 06:37


GOD MORGON ALLA!!!



Hej igen! Tog en paus i går.Regn idag...trist! Man tappar lusten när det regnar...suck.Jag skall till pappas grav idag och tända ljus.Sedan skall jag göra sååå lite som möjligt....kröppen värker. H a det så gött så länge!


Ha en bra dag!

Av Linda - 5 november 2008 07:08


GOD MORGON ALLA!!!




Äntligen är usa-valet över...det har änna var liiiite tjötigt ett tag.Jag & mamma skulle iväg idag till banken,men jag känner mig inte i form,så vi skjuter upp det tills nästa vecka efs jag skall iväg på fredag oxå.Jag skall ta't lugnt...kroppen värker (som vanligt).Så det är bara vila som hjälper + lite piller.

Vi får se om det kommer nåååågon solglimt idag,det skulle behövas.Man blir liksom inte så trött då.Det stod i GT i går att november är den månad som är molnrikast och att man oftast blir trött pga att solen då inte tittar fram.Det gör oxå än mottaglig för förkylningar,infektioner och höstdeppighet osv. För att motarbeta detta skall man vara ute i dagsljuset så mycket det går och promenera och motionera.November är ingen rolig månad.

********************************************


10,30

Allå!

JAAAAAA! solen kom...underbart! Carmen & jag tog en promenix på ja...50 minuter ca.Vi gick upp till stallet och bakom det,sedan längs motorvägen,så vi kom fram till fagerdahlkolonierna (slipper backarna då) och in i skogen lite.Carmen fick sin mat när hon kom hem och jag tog en sväng ner till affären.Jag gick in till blomsteraffären oxå och hörde om hon fått in ljusen..nepp! fast jag hittade något annat....ljus med metallock i glas..lite urnformade...håller i 60-80 timmar...dyra...55:-st..skit samma.Det är ju FARS DAG + att jag använda dem till vas sedan.Jag köpte de 2 sista mamma ville ha till sin pappa oxå..alltså min morfar.Nu har jag fått i mig lite mat,så nu skall jag vila.Ha det!





Ha det gött!

Av Linda - 4 november 2008 06:40



GOD MORGON ALLA!!!



Idag är det +grader,dis och dimmigt i götet...och rå luft...shit! Jag kände av detta redan i går vid 12-tiden,då blev jag lite yr och fick ont i skallen....massa moln kom snabbt in....det går så fort allting.Idag känns likadant,så kanske vi får väderomväxling eller nederbörd...segt är det iaf.Vi får se!

Det blir en promenad med Carmen idag vart är inte bestämt ännu.Jag skall även ta en sväng till blomsteraffären och höra om hon fått in mina gravljus till pappas grav.

***********************************************

Kl 10

Det blev en promenix på en 1 timma här i kärra+ en stund i rastgården.Mamma kom förbi då,så vi hade sällskap till centrum.Tyvärr hade hon inte fått tag i några ljus ännu,men hon skall försöka igen,annars får jag ta de på 50 timmar...jag ville ha 3 dygns med metallock som inte är för lyckta.Hade tänkte göra lite saker hemma idag,men tappade lusten och orken...det blir softa istället *L*.Nu skall jag få i mig lite mat.....senap/ostgratenerad falukorv med potatismos och grönsaker.Ha det!


Ha en bra dag,kram!

Av Linda - 3 november 2008 06:47


MORNING ALL!!!





Kylan sitter i ännu i götet....-4 grader.I vissa fall är bättre än regn....inte så lerigt och blött..i vissa fall mindre bra som mina leder då och alla kläder osv, fast sol har vi vilket är härligt.

Planerna idag vet jag ännu inte,jag måste känna mig fram,ta lite i taget.Fast det går framåt iaf.Nu jobbar jag på min styrka i sakta takt....fan den som ger sig.

På söndag är det fars dag så, på fredag sätter jag ett ljus på pappas grav...ett som brinner läääääänge.Vi har även kursavslutning på klubben på söndag,så en sväng dit blir det för att heja på.

**************************************************
*****

KL 10,40

Hej igen!

Jag gick ner till klubben och körde några moment...inte alla.Det blev rutan,fjärr,fritt följ,inkallning med ställande & läggande,sättande under gång osv...det gick bra.Carmen fick sedan ströva fritt oxå.Efter utgången så gick jag till apoteket...behövde "försvarets hudsalva" till carmens tassar inför vintern här och kanske till mig med *L*.Lite småhandling i ICA blev det oxå.Jag har nu fått i mig lite mat så nu skall jag vila.Ha det!



Ha en trevlig dag!

Av Linda - 2 november 2008 06:42


GOD MORGON ALLA!!!



Imorse hade vi -4 grader fast det kändes kallare...råare luft...burrr! I natt sov jag som en stock...nästan för djupt *L*.Jag dras ff med min inflammationsfeber vilket jag får göra tills den lugnar sig och värken är just nu är på topp.

Idag lovar de sol oxå...gött!Ska göra så lite som möjligt *L*...nja...något ....kanske.

***************************************

KL 11,05

Idag blev det lite träning på klubben ihop med lillemor & gittan.Jag tog det försiktigt.Carmen var överlycklig att få jobba.Allt satt som en smäck,Jag körde rutan,fritt följ,fjärr (som kunde varit mycket bättre ifs),inkallning med ställande....den bästa hon gjort någonsin...kanooon! och platsliggning.Sedan var jag nöjd och fikade.Roligt att Carmen var sååå fokuserad och eggad för träning.Lovar gött inför vårterminen.Nu vila.Ha det!



Ha en fridfull söndag.

Av Linda - 1 november 2008 06:31


GOD MORGON ALLA!!!



1:e november och -6 grader i morse..tvivale! Ytterligare en hemsk vinter att genomlida.Idag har de lovat sol...vi får hoppas det.Just nu är det stjärnklart,så det kan nog stämma,fast det kan ändra sig snabbt.

Just nu har jag inga planer för dagen,det ända jag vet är att jag måste ta't lugnt tills jag är bra....så är det bara! Sov dåligt i natt oxå,så en lur under dagen skulle nog smaka rätt bra.




Ha en bra lördag.!

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards