Alla inlägg under november 2008

Av Linda - 20 november 2008 06:37


GOD MORGON ALL!!!

Hoppas alla mår fint,själv kunde det vara myyyycket bättre...suck! Kroppen värker och jag är sååå trött.Jag måste hela tiden gå på tabletter och det sliter...detta väderomslag gör den friskaste atlet seg och trött.Tänk då de som redan är lite skavanka med rematist....inget kul alls!Nog om det!

Idag skall jag iaf till stallet kl 11,30 för lite friträning....det skall bli kul,så jag kommer ta't lite lugnt innan så jag orkar.Det skall bli kul att träffa alla.


Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 19 november 2008 06:36




GOD MORGON ALLA!!!



Igår var jag hos sjukgymnasten efter ett lååååångt uppehåll sedan agusti,så nu får man börjar om från början,fast det är skönt att få axeln tejpad.

Carmen äter medicinen idag oxå sedan är det slut,hon ser ok ut! Skönt det!Nu får vi se till att få bort skendräktigheten oxå.

Idag skall jag försöka få något gjort hemma...trögt,men vi får se.

**************************************************
*


KL 8,10

Pust.stånk nu har jag iaf fått städat av här hemma...äntligen.Damma gjorde jag igår.Det blir nogrannare städning nästa vecka,nu bara körde jag av liksom.Jag skall till klubben och träffa gittan...trevligt! Ha det!

**************************************************
*****

KL 10,45

Tjena!

Det blev en vinter fika på klubben..mysigt! En annan medlem tittade oxå in en stund.Tack för ett trevligt sällskap gittan...vi ses i mörn! En sväng till affären blev det oxå...kunde inte låta bli att inhandla en julstjärna,för blomman jag hade i köket hade dött.Jag hade planerat ärtsoppa till medda...ändrade det till grillade revben istället.Ha det!


Ha det gött!


Av Linda - 17 november 2008 07:12


GOD MORGON ALLA!!!!



Idag har kylan kommit tillbaka igen till Göteborg...-4 grader hade vi i morse,fast igår kväll kom det in en storm från ingenstans.

Denna helg har inte varit rolig alltså.På lördag såg jag på Carmen att något var åt h****lvete galet med hennes tass...hon gick inte alls på den och gnydde...kunde inte ligga still...det blev värre...nej tänkte jag... jag måste "tyvärr" in igen.Ringde mina vänner i säve och frågade om de hade tid att köra...jajjamän! Vi stod utanför blåstjärnan kl 9,30....Carmen har en inflammation i tassen i samband med kloskadan.Inget på röntgen visade iaf någon skelett skada.Hon hade fruktansvärt ont,så det blev smärtstillande/antiinflammationsdempande sprutor.Nu går hon på Remadyl 50mg och hon är myckert bättre och går på tassen...skönt det!

På söndagen var jag kass.Det hade varit så mycket,så kroppen och själ sa till mig att vara till säng...2 dagar uppslitande med carmen...suck! +++ att sedan omslag av ett oväder.Våran snälla vän och granne i huset åkte iväg till nordstan för oss,så vi fick medicinen till Carmen.


Idag skall jag göra såååå lite som möjligt,för i morgon bär det av till sjukgymnasten igen.Idag behövs vila.Kroppen är öm.

**************************************************
***

Kl 10,30

Det blev en promenix på 40 minuter...inget frispring ännu..det får vänta lite.Hon har sååååå mycket energi i sig som skall ut,så är hon skendräktig oxå..jaja! Det hårt att vara på topp *ASG*.Nu har jag varit i affären och handlat lite och även fått i mig lite mat,så nu skall jag lägga mig på rygg.Ha det!


 


Ha det bra!kram!

Av Linda - 15 november 2008 07:03







GOD MORGON ALLA!!!



Blåst & regn i Göteborg idag.Carmen har väl lite jobbigt just nu. Efter jag bytt bandage igår kväll (såg fint ut),så tror jag att den salvan de la på..en smärtstillande salva har gjort sitt,så blir naturligtvis lite mer värk och haltning..de klippte trots allt i pulpan....inte nog med det så är hon skendräktig oxå...mycket nu.Fast det ger nog mer sig...man får bara ha lite koll att hon blir dålig på ett annat sett...hon ömmar inte på bandaget när jag trycker och jag trycker rätt hårt,så hon tycker nog att jobbigt ha det på.Förut var det nog lite nerdomnat pga salvan,så tänkte hon inte på det.Det skall iaf bli bra efter några dar.Man kan jämnföra det som för långt klippt nagel ungefär eller en nagel som är på väg att ramla av det gör väldigt ont.Fast detta går fortare över hundar.Just nu kan jag iaf bar promenera utanför där jag bor, sålänge hon haltar så mycket,man få ta en dag i taget..ju mindre haltning,lite längre promenix! Vi skall byta bandage varje kväll,några dagar,sedan skall hon ha kvar en lättare bandage med en socka några dagar sedan skall det vara bra.....hoppas det!





Igår skrev jag inget...hann inte för jag var hemma hos mamma och hjälpte henne.Vi fick lite trevliga gäster.Vännerna från säve kom på besök.Jag hade gjort 2 st smörgåsar..rostbiff &potatissallad och köttbulle & rödbetssallad...det blev uppskattat.Naturligtvis blev det kaffe med dopp oxå.!



Ha en bra dag!

Av Linda - 13 november 2008 07:08



GOD MORGON ALLA!!!



Det ser ut att vara uppehåll idag iaf. Mamma åker till Banken själv.Jag skall se om kan få en tid hos vetten, hon kan inte ha klon så,hoppas bara jag kan få någon som har tid och lust att köra ner oss.Skall ringa en bekant och höra.Man vill ju inte besvära förmycket på folk.Det känns dumt.Vi får se hur det går.




Ha det bra!



Carmen med min gamla tiks tassko som skydd,så klon inte fläks sönder.

Inget kul tycker Carmen!

**************************************************
*


KL 11,05

Såååå skönt! Jag ringde våra vänner i Säve och fråga om skjuts om jag fick tid hos vetten.Jajjamän Ringde vetten,du får komma in akut..kanske vänta lite...ok! Vi var väl där efter 9 och hemma igen 10,30.Carmen hade som sagt en kloskada,men pulpan var inte skadad...en fin skada om man säger så...men den var ett måste att åtgärdas....om inte hade det blivit värre skada.Jag fick beröm att jag hade tänkt till lite *ASG*...att sätta tassko på carmen...bra gjort! och även beröma att carmen var i fin form..fin kropp sa vetten.Hon väger 25 kg.Nu har fått ett blått bandage som skall bytas varje dag i en vecka ungefär,sedan räcker det med en liten socka.Jag rööööös när hon klippte i pulpan...urk!Passade på att ta de andra klorna oxå + vaccernera henne,så är det klart.Hon är lite trött nu,men det går över.Nu mat och vila.Ha det!



Drogad !!!


Av Linda - 12 november 2008 07:01


GOD MORGON ALLA!!!




Regn och blåst...suck! Jag blir sååå trött på detta vädret.Man kan liksom inte gå ut och göra så mycket med hunden...jo jag känner till det klasssika "det finns inget dåligt väder,bara dåliga kläder", men nån måtta finns det att ranta ute i blåst och regn....det har jag ingen lust med....då väntar jag tills det blir bättre väder.

Mamma skall till PRO idag..roligt för henne.Igår var hon på ICA Maxi i Angered som är nyöppet...det var visst väldigt stort...jag får ta mig en sväng dit någon dag.Ska försöka få något gjort här hemma lite idag oxå.En sväng till apoteket blir det oxå behöver lite saker + blomsteraffären.Margit fyller år på lördag,fast är inte hemma då, så vi skall uppvakta henne före.

PÅ fredag kommer våra vänner från Säve hem en stund på fika till mamma,så jag kikar in oxå naturligtvis.

************************************************

Kl 10,15

Hallå!

Har varit ute 1 timma med Carmen.Det blev rastgården + promenad runt kärra,sedan hem ge henne lite käk och iväg till apoteket,blomsteraffären och ica.Idag skall jag äta gulaschsoppa...har adrig ätit det förut,men mina vänner i säve äter det ofta och lägger i lite kokt potatis oxå,så det har jag gjort...få se om jag gillar det..Ha det!


Ha det gött!

Av Linda - 11 november 2008 06:47


GOD MORGON ALLA!!!




Denna morgonen vad det vindstilla...skönt! Såå trött på blåsten,fast istället skall vi få ruskigt mycket regn nu i veckan 50 mm...inget kul! Jag skall träffa gittan på klubben nu på morgonen.Sedan skall mamma och jag iväg till Selma Lagerlöfs Torg för lite bankärrenden.Då skall jag passa på att handla fisk.

Natten har inte varit så bra...sovit dålig...har haft så jävulskt ont i kroppen.Så när jag kommer hem sedan blir det soffan.Ha det!

**************************************************
*****

Kl 10

Hemma igen! Det blir ändrade planer idag.Jag har känner att all värk inatt och idag,gör mig trött,så vi skjuter fram banken till torsdag istället.Det blir rostbiff med potatissallad till medda istället.Vi hade en trevlig fika stund gittan och jag...hon överlevde mina lussekatter *S*.Sedan blev det en promenix neråt centrum,vi hade sällskap.Jag tog en sväng in på ica..behövde lite.Jag hörde åskan imorse..märkligt!Vädret är inte alls som det skall.Nu skall jag äta och vila.Ha det!

Ha en bra dag!



Av Linda - 10 november 2008 07:06




GOD MORGON ALLA!!!




Idag är det kuling i Göteborg..tvivale!Det kommer sääääkert någon regnskur oxå.Carmen är skendräktig nu...bäddar lite,lite orolig och kan ibland bli lite illamående,men det går över.

Mamma skall på sopp-lunch i dag...i församlingshemmet.Där får de köpa 2st soppor med gött bröd,kaffe & dopp för en billig peng + gott sällskap.Själv skall försöka få något gjort här hemma,fast kroppen säger HELT ANNAT idag..vi får se.Jag måste snart börja på sjukgymnasten igen...axeln spökar om om igen (borde opereras..skit oxå).

Igår så hade vi kursavslutning på klubben...kul att träffa alla igen,fast jag orka bara till 12,30,men jag var iaf där kl 7,30 och fixade kaffet,fast jag vill ju gärna plocka bort efter mig...jaja...någon nötta gjorde man nog.Carmen fick rycka ut som stödhund i en platsliggning...skitbra träning för henne oxå i allt stim.Det gick bra!Nästa termin skall vi gå på igen.Vi skall träna på friaträningarna i stallet oxå...Det är mysigt!

*********************************************

KL 9,30

Herre j*****vlar så hård storm och kastvindar...jisses!Kan säga att det blev ingen lång utgång idag...ca 40 min,det får blir en långis i mörn om vädret lugnat sig förstås.Vi gick till rastgården där fick hon springa lite sedan blev det genom centrum....en snabbis in på ica..behövde mjölk.Nu skall jag ha lite magen och sedan vila.Ha det!

******************************************

KL 12

Hej igen!

Har satt en lussekattdeg på jäsning.Det är en tradition att äta mina hembakade lussekatter eller¨kusar på 1,2,3,4:e advent + lusse och julafton.Skönt att få det gjort.Sedan blir det softa resten.Ha det!



Ha en trevlig dag!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards