Alla inlägg under juni 2008

Av Linda - 13 juni 2008 06:33


GOD MORGON ALLA!!!

Fredag den 13:e..ujuj! *S*..nej jag bryr mig inte.Solmolnigt idag,lite sömnigt väder..slöväder.Jag skall till klubben en stund på morgonen idag iaf.På söndag har pappa varit död i 2år...förstår inte att det gått så lång tid.....saknar han sååå!

Idag blir sommar mat sill,gräddfil,gräslök,färsk potatis & köttbullar till middag....gött & lätt!

**************************************************
**


KL 10,35

Hemma igen efter bra träningspass på klubben.Lillemor,gittan & Nilla kom oxå.Jag & Lillemor körde en platsliggning ihop.Det kom en kort skur....jag tror nog inte det var den sista idag.Sitter och funderar om jag skall baka vinbärsmuffins i eftermiddag...vi får se!Nu skall jag äta och vila iaf.Ha det!

*************************************************


KL 14,40

Har varit ute med Carmen + en snabbis in i affären för att köpa fil till muffinsbaket och dricka till mig.Där mötte jag Mile & Nilla i kassan..pratade lite med dem.Nu står muffins i ugnen i en muffinsplåt...jätte käckt!Vi får se hur de blir!Ha det!

**************************************************
********

KL 15,30

muffinsarna blev misslyckade...tyvärr,så är det ibland,men jag slängde ihop en vinbärsockerkaka som blev så god sist,så får vi se om DEN blir bra DENNA gången oxå..det vet man aldrig.Ha det!



Ha en bra dag,kram!



Av Linda - 12 juni 2008 06:40


GOD MORGON ALLA!!!!

Solen lyser från en klarblå himmel och en lätt vind,men den är kall...havsbris!Skönt att det avtagit med blåsten.Nu står ryggsäcken packad i hallen,jag skall ut på strapatser och träna ihop med gittan...i den härliga naturen,så då måste man ha kaffe och min hembakade vinbärsockerkaka med såklart.Vädret är lagomt varmt.

Till middag rester från igår!

Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 11 juni 2008 06:28


GOD MORGON ALLA!!!

Det har regnat rejält inatt och vinden har avtagit,men den är kallare...havsbris!Vi får nog mer regn idag,det är så mulet på himlen.

GRATTIS SVERIGE!...som slog grekland med 2-0...bra gjort och oväntat...typiskt sverige oxå som gillar att slå i underläge.

Det lutar nog mot klubben idag oxå..kanske kör en ruta...vi får se.Träningen igår gick iaf bra.

Till middag spagetti med köttfärssås.

**************************************************
******


KL 11,45

Gittan ringde mig i morse då jag var på klubben och frågade om jag ville följa med till Angereds Bhk...självklart att jag tackade och bugade för erbjudandet.Vi träffades vid Sibylla och vid Angered väntade Esko & zuzu.Detta var mycket nyttigt för Carmen som är hemma van,så i början skets sig platsen,men det ordnade till sig sedan.Allt de övriga funkade mycket bra!Tack gittan för att du är så snäll och tänkte på mig....jag är mycket tacksam.Nu blir det mat och vila kröppen.Ha det!

**************************************************
*****************

Kl 15,30

har varit ute med Carmen efter vilan och nu har jag en vinbärssockerkaka i ugnen,vi får se om den blir bra isf tar jag med en liten bit till kaffet i morgon på träningen med gittan.Har lovat mamma en liten bit oxå.Ha det gött!


Såhär blev den...smakade bra oxå!




Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 10 juni 2008 06:53


GOD MORGON ALLA!!!

Vi fick regn i natt...det behövdes! Här blåser det friskt i träna i dag och mulet,så det kommer säkert mer droppar från skyn idag.....luften är äcklig...syrefattig...kvalmig...usch!

Mamma är sjuk nu...jag har smittat ner henne,så nu har hon feber och tjock i halsen....det blir nog ingen middag hos våra vänner i säve i morgon...får skjuta fram det...inget kul att sitta där och knappt orka äta+att smitta ner värdparet.Jag hemskt trött idag,vädret och jag är inga vänner...fast jag kände det igår i mina leder att detta skulle komma.Det blir en stund på klubben på morgonen...jag gör så lite som möjligt! Hoppas jag har mer krafter i kväll...vi får se!

Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 9 juni 2008 06:37


GOD MORGON ALLA!!!

Så god den kan bli när man är dunder förkyld....usch! Jag kör så lite som möjligt...orkar inte mycket nu med feber i kroppen. Jag skall iaf träffa en klubbkompis...Bodil..på klubben kl 8 på morgonen.Jag tror inte det blir någon fri träning i agility för mig ikväll...spar mig tills i morgon då det är lydnad.

**************************************************
**

KL 10,35

Carmen & jag gick hemmifrån runt halv åtta.Jag ville att hon skulle få springa av sig innan alla dogsen kom.Nilla dök upp runt halv nio,sedan kom bodil och sist gittan.Jag gick därifrån 9,50-tiden...skulle till affären oxå.Nu skall jag vila...så in i vassen trött! Ha det!

Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 8 juni 2008 06:33

HEJ ALLA!!
Jag mår skit.....snuva,rosslig i bröstet och feber och skit trött....att få förkylning med feber i högsommar värme är inget roligt...det är tillräckligt varmt ändå.Jag går på febernedsättande nu.Jag ska göra så lite som möjligt,det blir klubben så får Carmen springa av sig lite.

Till middag stekt flundra!

*************************************************

KL 10,30

Det blev en bra stund på klubben ihop med lillemor och pernilla.Mamma tittade ner i slutet oxå.Nu skall jag laga lite mat och sedan vila.Ha det!


Ha en fridfull och solig söndag,kram!


Av Linda - 7 juni 2008 06:37


GOD MORGON ALLA!!!

Solen och värmen håller i sig i götet....gött! Jag själv har åkt på en förkylning....troligtvis blivit kall under natten då vi haft fönstret öppet FÖR mycket.Det är dock bara 10 grader på morgonen....så jag känner mig lite hängig och trött....det går väl över...så småningom.Jag har inte bestämt dagens strapatser ännu...får se vad det blir!

**************************************************
***

KL 10,05

Hallå igen! Det blev en promenix via Fagerdahls koloniområde och sedan ner till klubben,där satt nilla & Bodil...lillemor & gittan kom strax efter.Efter promenixen satt kaffet gött!Vi var iaf ute i 2 timmar,nu väntar mat och vila.Ha det!


Ha en solig och härlig dag,kram!


Av Linda - 6 juni 2008 11:29


GOD MORGON ALLA!!

Kommer in och skriver mer sedan!!
********************************

Kl 11,30

Nu är det senare--*ASG*! Jag var på klubben tillsammmans med gittan & nilla.Jag var där i 2 timmar...skönt att carmen fick springa av sig.Nu skall jag äta och vila.Det blir potatis,lök,korv-gratäng...gött!

Ha en bra dag,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards