Alla inlägg under juni 2008

Av Linda - 22 juni 2008 07:19


GOD MORGON OCH TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ MIDSOMMARHELGEN ALLA!!



Midsommar..ja! Den var regnig och åskig här i Kärra! Jag skulle fira den ihop med min mor och en gammal god vän till familjen M. på 94 år.Mamma och M. gick i god tid ner till midsommardansen men väl nere så blev M. dålig så Mamma beslutade att gå hem med henne igen,men kom inte längre än till ICAs pakering,då kunde hon inte gå längre....hon hade plötsligt så ont i foten och benet.Mamma frågade en herre som skulle precis åka iväg om de fick åka med en bit...han körde dem ända fram till porten.Mamma la M. och kontaktade sedan hennes söner.Hon var hos henne 11/5-2 timmar,då hon plötsligt blev bra igen,lika fort som det kom...alla gånger en propp!Vi bor nära varandra,så mamma gick hem,käkade och tog med lite mat till M som nu var mycket bättre och igår var helt bra,men de skall iaf gå till vårdcentralen och kolla detta i morgon.Inte nog med detta, igår morse vred jag till min axel så den gick ur led (för 5:gången)..fan det gör sååå förbannat ont!..men som tur var på något konstigt vänster så fick jag den på rätt läge igen...PHU!(vill inte dra den...gör ännu ondare).Det blir ju en kraftig blödning och förtöjning i muskelaturen,så den värker och ömmar och inte gör saken bättre att man har dåliga leder innan.Den borde naturligtvis opereras med jag ids inte hålla på med det igen....1år sedan jag låg på bordet sist!

Idag skall jag promenera (tror jag) med Carmen på morgonen,sedan blir det lite handling och matlagning.Ikväll skall des tränas med Agneta....det är kul!


Ha en forsatt bra helg,kram!


Carmen var sååå söt i sin krans!



Midsommar bilder>



**************************************************
**

Kl 11,30

Det bidde ingen promenix....skitväder!..så det bidde klubben istället ihop med gittan,bodil & nilla.Det bidde en hel del handling efteråt...mycket tomt *L*.Mamma är här..hon skall käka middag hos mig.Det blir vitlöksmarinerad kyckling,ris och currysås och lite god grönsallad till och svartavinbärsgele' naturligtvis....mums!Ha det!




Av Linda - 19 juni 2008 06:38


GOD MORGON ALLA!!!

Här är det mulet och regnigt...trist! Igår kväll var jag på klubben ihop med agneta & gittan....vi tränade lydnad.På något konstigt vänster....vet inte om det var vädret men vi alla blev plötsligt väldigt slöa...jag tror personligen att det var åskluft,för jag blir alltid så sömnig och slö av den.Jag körde iaf igenom 2och3:an.Bodil dök upp och gjorde oss sällskap vid fikabordet.Jag var hemma vid 19,50-tiden...men var gör trött.Tråkigt med Sverige,men jag såg bara 10 minuter orkade inte mer,men jag såg redan då att Russarna var mer hungriga och kvickare i benen...ville mer .....mycket duktiga spelare....sverige var alldeles för försiktiga i sitt spel..för desensiv...det går inte att spela så mot ett sådant offensivt Russland.Ja vi önska detta ryska lag lycka till!

Idag är jag hos mamma,vi har en del att pyssla med inför midsommar.Vid 17-tiden skall vi plocka blomster...hoppas det inte regnar för mycket.Det skall handlas några småsaker som jag glömt....Blåklint & prästkragar är måste i hemmet oxå.Jag skall även hjälpa mamma att få upp hennes lilla flagga på balkongen.

Idag äter vi kokt fläskkorv & pepparrotsås!



Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 18 juni 2008 06:45


GOD MORGON ALLA!!!

Idag är det grått...igenmulet,blåsigt,råkallt och höstligt....inget roligt alls.Igår på fria träningen gick det rätt hyfsat.Det ända som strulade var rutan....hon går in men nosar....vet inte om det är det höga gräset,för det har börjat nu...märkligt!Jag körde mycket läggande i rutan på NÄRA avstånd för att kunna belöna,hon har en tendens att förflytta sig i läggandet och det skall bort.

Det blir en slapp tid på klubben på morgonen nu,för jag skall träna med Agneta ikväll,vilket skall bli kul.

Till middag korvgryta med ris...påhittad!

**************************************************
*********

KL 10,05

Hemma igen efter 2timmars utgång.Lillemor kom ner en kort stund på klubben.Jag körde inkallning med ställande + fjärr....sedan fick hn strosa själv.Efter att jag lämnat hem Carmen och givit henne käk,så stack jag till affären och inhandla det billiga kaffebrödet de har nu i ICA...10:- för muffins..3st smaker och chokladrulltårta...jag hade 100:-,så det blev lite grann iaf.Nu skall jag lag middag och äta och vila.Ha det!

PS! GLÖM INTE ATT HEJA PÅ SVERIGE IKVÄLL,DÅ DE MÖTER RUSSLAND.


Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 17 juni 2008 11:52


HEJ ALLA!!!!

Har idag varit hos sjukgymnaste...det gick fint! Var hemma igen vid 10,15-tiden,bytte om snabbt och gick ner till klubben och där var lite fölk...gittan,Agneta,nilla & lillemor.Mamma har åkt till Lidel för att inhandla massa billigt & gött till midsommar.Ikväll är det fri träning i lydnad,det skall bli kul...som vanligt!


Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 16 juni 2008 06:47


GOD MORGON ALLA!!!!

I göteborg är det mulet och duggregn i mellanåt...rätt trist väder....mörkt är det oxå.Skall inte göra så mycket idag...har ont i kröppen och huvudvärk,så det blir lugna puckar under dagen,för jag vill gärna gå på fria träningen ikväll i agility OM det inte regnar förstås...då är det inte kul.Skulle behöva frosta av frysen,vi får se hur jag mår under dagen sedan.Jag fick iaf gjort rent min ugn igår,det var skönt.

Till middag fiskbullar i hummersås.

**************************************************
*******

KL 10,00

Har varit på klubben ihop med gittan och hennes dogs.Vi var där rätt tidigt,så jag körde lite fritt följ,inkallning med ställande och fjärr...funkade bra!Carmen är rätt åpen när det gäller leksaker,vill ha alla själv och det gillar jag inte och när hon då inte lyder,får hon som straff att bli uppbunden,hon får inte vara med helt enkelt,kanske hon lyssnar till nästa gång...kanske!Mamma kom ner oxå,hon skulle till affären och inhandla lite till midsommar.Gittan skulle till lokalen,så vi hade sällskap efs jag skulle samma väg.Nu blir det mat och vila.Ha det!


Ha en trevlig dag,kram!



Av Linda - 15 juni 2008 06:50



GOD MORGON ALLA!!!

Börjar dagens dagbok med att ge svenska landslaget en stor eloge för insatsen mot Spanien igår.De skall verkligen gå med högt huvud...som de kämpade och stred och spelade jättebra,vi förde spelet i 20 minuter i första halvlek,vilket förlamade spanjorerna totalt.Sedan märktes att de tappade respekten i andra pga Zlatan var utbytt...inte konstigt...han är ju världens bästa fotbollsspelare...inget jag säger utan han har blivit utsätt till det pga alla mål han gjort och ass i italienska ligan som hans lag vann + att han vann skjutteligan.Jag sträcker på mig idag som svensk att vårat lag inte visade någon pardon mot ett spanien som är mycket bra med värlsspelare....Fast tuffare motstånd väntar....om vi får oagjort mot russland,så får vi möte Holland,vilket jag tror blir vår nitlott...tyvärr! De är jättebra...och kommer nog att vinna hela EM.Nog om detta!


Glenn Strömberg refererar matchen>



Inatt har det regnat regälj och det är mulet och små duggar.Jag skall iaf ner till klubben en sväng på morgonen.Sänder en tanke till min älskade pappa som idag dog för 2 år sedan.Mamma & brorsan skall till graven och sätta en liten blomma.

   



Till middag rester från igår.

**********************************************

KL 10,30

Hemma igen! Nilla & Lillemor gjorde mig sällskap på klubben.Nu blir det inte så mycket mer än att slapp...kanske jag tar mig an att rengöra ugnen...får se!Ha det!


Ha en fridfull söndag,kram!


Av Linda - 14 juni 2008 06:51


GOD MORGON ALLA!!!

Solen skiner från en blå himmel med några stackmoln på.Jag vaknade med lite yrsel i morse....mmmf!....inte konstigt,för på ena sidan sken solen från klarblå himmel och på den andra var det mulet och becksvart+ att det var en kall natt 0-gradigt.Det har inte tyvärr släppt ännu,så det kanske kommer in nått skitväder ändå,vi får se.....havsbris är det..lite småkyligt.Jag skall iaf ner till klubben och tar med min vinbärsockerkaka till kaffet.

Till middag skall jag slänga ihop en pasta/köttfärsgratäng med ostsås....påhittad!

GLÖM INTE ATT HÅLLA TUMMARNA FÖR SVERIGE KL 18,DÅ DE MÖTER SPANIEN!!


**************************************************

 KL 10,30

Fan vad kallt det är...burr!!..vinter juuu! Jag hade sällskap på klubben med nilla & Lillemor..trevligt! Träningen gick jättebra.Nu skall jag fixa mat och sedan vila.Ha det!




Du är 1% ond!


 

Du är så himla god. Så god så att onda människor skrattar åt dig. Akta dig så att du inte blir trampad på!


GÖR TESTET!!>




Ha en trevlig dag,kram!



Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards