Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Linda - 22 juni 2008 07:19


GOD MORGON OCH TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ MIDSOMMARHELGEN ALLA!!



Midsommar..ja! Den var regnig och åskig här i Kärra! Jag skulle fira den ihop med min mor och en gammal god vän till familjen M. på 94 år.Mamma och M. gick i god tid ner till midsommardansen men väl nere så blev M. dålig så Mamma beslutade att gå hem med henne igen,men kom inte längre än till ICAs pakering,då kunde hon inte gå längre....hon hade plötsligt så ont i foten och benet.Mamma frågade en herre som skulle precis åka iväg om de fick åka med en bit...han körde dem ända fram till porten.Mamma la M. och kontaktade sedan hennes söner.Hon var hos henne 11/5-2 timmar,då hon plötsligt blev bra igen,lika fort som det kom...alla gånger en propp!Vi bor nära varandra,så mamma gick hem,käkade och tog med lite mat till M som nu var mycket bättre och igår var helt bra,men de skall iaf gå till vårdcentralen och kolla detta i morgon.Inte nog med detta, igår morse vred jag till min axel så den gick ur led (för 5:gången)..fan det gör sååå förbannat ont!..men som tur var på något konstigt vänster så fick jag den på rätt läge igen...PHU!(vill inte dra den...gör ännu ondare).Det blir ju en kraftig blödning och förtöjning i muskelaturen,så den värker och ömmar och inte gör saken bättre att man har dåliga leder innan.Den borde naturligtvis opereras med jag ids inte hålla på med det igen....1år sedan jag låg på bordet sist!

Idag skall jag promenera (tror jag) med Carmen på morgonen,sedan blir det lite handling och matlagning.Ikväll skall des tränas med Agneta....det är kul!


Ha en forsatt bra helg,kram!


Carmen var sååå söt i sin krans!



Midsommar bilder>



**************************************************
**

Kl 11,30

Det bidde ingen promenix....skitväder!..så det bidde klubben istället ihop med gittan,bodil & nilla.Det bidde en hel del handling efteråt...mycket tomt *L*.Mamma är här..hon skall käka middag hos mig.Det blir vitlöksmarinerad kyckling,ris och currysås och lite god grönsallad till och svartavinbärsgele' naturligtvis....mums!Ha det!




Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards