Alla inlägg under april 2008

Av Linda - 14 april 2008 12:23

HEJ ALLA!!

Det blev en sen dagbok idag för att jag har varit iväg på läkarbesök i stan.Först ut med vovven 1 timma innan..lek och lite träning,sedan hem vaska av mig lite och byta om.Bussen gick 9,21 ...skulle vara där 10,30,men var framme på Götaplatsen kl 10..köpte en tidningen,så tiden gick snabbt...var hemma igen 11,15...tur med bussarna idag *L*.Fikade lite med mamma och tog sedan en sväng med carmen.Nu skall jag vila mig Ha det!


Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 13 april 2008 06:56

GOD MORGON ALLA!!

Igår var som sagt hela familjen hemma hos mamma för att uppvakta henne.De kom kl 14 och jag hade gjort en frukttårta och mamma hade köpt mängder av kakor och bullar.De bröt upp strax efter 16..brorsan skulle ner till jobbet och hans ena dotter och kille skulle köra han och hans andra dotter med sambo bor i Skåne,så de hade liten bit att åka,så de lyfte oxå,samma med brorsonen och hans 2 små pojkar som ville ut till lekplatsen,fast där stannade de en bra stund.Jag hade mycket att pyssla med innan jag tog en kisserunda med carmen,skönt att vi hade varit ute några runder innan.Carmen var BRA sugen på tårtan,men det blev inget med det (stygg matte *L*)..hon fick ett hundkex istället!

Idag ser jag soooolen ...härligt!Träning står på programmet och ev en sväng ner och kolla på småtassarna och ta en liten fika.



Frukttårtan jag gjorde till mamma igår!


*****************************************

Har varit ute en timma på fotbollsplanen och tränat.Det gick kanon bra..nja rutan kunde gå bättre ,men andra nya moment vittring och 3:ans fjärr gick jättebra och frittfölj gick så bra att jag inte kände henne,så jag var tvungen att kolla om hon var med *S*..joda hon gick perfekt med bog/huvudet vid mitt knä.Jag har nu ökat tempot och hon hoppar knappt nått..någon gång vid start,men då gör vi om och bra start beröm...belöning!Appoteringen var suuuuper inte ett tugg..helt sjukt!När det gäller vittringen går det snabbt..hon vet nu att hon "inte få röra" som jag sagt och "letar" efter den rätta.Tuggar lite men betydligt mindre än förr!Roligt med framsteg.Vi skall ner till klubben kl 11 och kolla på småtassarna...roligt att se barnen jobba.En fika blir det oxå!

*************************************

Kl 13,30

Hemma igen efter att varit nere på klubben och fikat och tittat på barnen.Nu väntar en gooood lasange i ugnen...det skall bli sååå gött!Ha det!


 

Ha en fridfull söndag,kram!


Av Linda - 12 april 2008 06:41

GOD MORGON ALLA!!!

Vaknar till ett snöigt Göteborg,men det är blötsnö och det lägger sig inte,fast det är trist..man vill ha VÅÅÅÅR och SOOOL!!!. Idag blir det full rusch hemma hos mamma.Familj med barn kommer och uppvaktar henne kl 14.Jag skall göra tårtan.Vi blir väl 10 personer.Först skall jag ut med Carmen på morgonen en stund och efter det gör jag frukttårtan.Jag kanske går ner till klubben efter vi ätit tårtan och kollar på gittans klickerkurs,alltid lika trevligt!

Ha en trevlig lördag,kram!


Av Linda - 11 april 2008 14:06


HEJ ALLA!!

Jag har idag varit hos sjukgymnasten...seegt var det men det gick.Vaknade i morse till ett frostigt Göteborg och disigt...-1,5 grad..kall natt.Kung Bore vill inte släppa taget ännu till kung vår,men snart hoppas jag kung vår fattar greppet och kan lämna över till kung sommar, som vi får hoppas att han regerar lääääänge innan kung höst tar över som är vän med kung Bore...usch! Har varit ute 1 timma med Carmen på middagen här..vi gick till rastgården,där hon lekte med Dino en golden,sedan till centrum för att köpa lite vårglass till carmen och mig.


Ha en trevlig dag,kram!


Av Linda - 10 april 2008 06:50


GOD MORGON ALLA!!

Vaknar i morse till -3 grader + en dimma som man inte ser handen framför sig..tvivale!De har lovat sol och +8 grader.Vi får se om solen orkar kämpa igenom denna dimma.Jag kände det igår eftermiddag,då jag blev lite sämre i kroppen och knoppen,men idag så har jag ont i ben och armar,så de blir nog vackert väder (en stund *L*).Rallylydnaden igår gick bra måste jag säga.Vi börjar komma igång där oxå..kul! Träning ger färdighet.Idag på morgonen skall ner till klubben och fixa fikat åt gittans grupp + att jag själv tränar innan...jättebra,för i morgon blir det inget alls.Jag skall även inhandla lite mjölk och bröd till klubben,så det räcker under veckan.Gittan skall ha en klickerkurs på lördag och då lär det gå åt en del oxå.Nilla var så jätte gullig och storhandla kaffebröd i veckan så det slipper jag...TACK NILLA!

Till middag blir det stekt rödspätta,kokt potatis & sås.

**********************************************

KL 12,05

Hemma efter morgon/förmiddag på klubben.Träningen gick bra,men 3:ans fjärr är ett huvudbry...förflyttar sig...inte bra.Tycker jag testat det mesta...men men det ger väl sig.vittringen..nja...hon gjorde bättre igår och tisdags...rutan..perfekt!Fritt följ i högre tempo...bra...en betydlig förbättring pga att jag gått sakta fritt följ.Ikallning med ställande och läggande..bra!Det var som vanligt bra uppsluppning på gittans kurs även fölk som inte är med kommer och fikar..som nilla tex och Helen kom när jag gick hem.Nu skall jag äta och vila.Sedan blir det utång med carmen strax efter 14 och då skall jag inhandla lite saker oxå.Ha det!

Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 9 april 2008 06:48


GOD MORGON ALLA!!!

Idag fyller min mor 78 år...fast jag uppvaktade henne i söndags då vi hade kalas.Det blir väl kalas till helgen oxå,men dagen är inte bestämd ännu.Igår kväll på lydnadskursen jobbade Carmen bra...det jag var mest glad åt var vittringen...hon tog rätt hela tiden.I början ville hon ta de andra i munnen,men det satte jag stopp för,sedan använde hon NOSEN och gjorde 3st bra vittringar av 5 på 4 pinnar.Inkallning med ställande OCH läggande gick bra...varierande med bara ställande (fick då in 2:ans moment).Sakta sittande under gång..bra!Jag har problem med 3:ans fjärr...hon flyttar sig,men den sista jag gjorde,var bra och då använde jag inte handtecken vid STÅ...kanske jag skall köra såå...får se!

Idag på dagen skall jag träna på fotbollsplan....Carmen är i sitt esse just nu..hon vill sååå mycket!Ikväll är det rallylydnadskurs.

*************************************************

KL 10,30

Hej igen! Hemma igen efter en timmas träningspass + halvtimma rastning och lek.Träningen gíck suuuuper...jävla i min låda asså! vittingen..asså...jag är såå glad...första tog fel i munnen..kraftig korr från mig..sedan använde hon nosen hela tiden..kanoooon..ngt mycket tugg..MEN jag säger MEN...mycket mindre än förr..då kom det in flis.Det går framåt..jättekul!Inkallning med ställande & läggande...bra!..rutan jättebra!Mariette kom precis när vi var klara..jag bjöd på lite fika.Hon frågade om vi kunde träna ihop någon gång..visst! Alltid bra att träna med olika hundar....kul oxå!Hundarna från stallet kom 2 ggr och ville hälsa på Carmen...den ena..terriern var väldigt enveten..men jag körde bort dem.Nu blev oxå väldigt råkallt ute och ingen mössa och vantar hade jag..burr!Nu skall jag äta och vila.Ha det!


Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 8 april 2008 06:44


GOD MORGON ALLA!!

Igår var en h****lvetes dag.Jag skulle vara hos sjukgymnasten kl 8...kände på morgonen när jag vaknade att kroppen var stel och yr och tung i huvudet,men jag trotsade kroppen ...vilket jag INTE skulle ha gjort för jag fick vända hemåt igen,när jag var i stan....hade en hemsk värk (den kan jag väl ta),men yrsel den är otäck och då vill jag inte vandra i stan...mamma och vänner kände lika dant igår....inte konstigt med sådant väder..vinter på förmiddagen och vår på eftermiddagen.Idag är det bättre...lite seg och trött,men man skall iaf försöka ta mig till stallet,så jag kommer igång igen.Idag är det halvklart ute...mest molnigt...gissar på att det kommer att bli lite regn.Ikväll är det kurs oxå...fältet är väl fortfarande söligt....kommer att ta tid....om vi inte får upphåll!Mamma ska åka till Angered med sin vännina och inhandla lite köttfärs och grytbitar till mig.Bra

Till middag ugnsstekt lax med kokt potatis och sås & grönsallad!

***********************************************

Kl 12,45

Hemma igen efter ett skit bra träning i stallet.Carmen jobbade mycket bra..ja alla i gänget jobbade mycket bra.Nu är både hund och matte gööööör trötta,så nu blir det mat och vila,så vi orkar iaf 1 timma ikväll.Ha det!


Längtar sååå>

Ha en fin dag,kram!

Av Linda - 6 april 2008 06:39

GOD MORGON ALLA!!

Regn i Götet idag.Vi skall kalas idag...mamma fyller år....så det blir lite att stå med.Fölket kommer kl 12.Det blir god mat och gött kaffe.Kommer in ikväll igen.


Ha en bra dag,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards