Alla inlägg under december 2010

Av Linda - 7 december 2010 04:54

GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Jag suuuuper förkyld och den har satt sig på mina stämmband,så jag har knappt någon röst kvar....frusterande! Mamma mötte jag upp strax före kl 11 igår till sitt nya hem på kärrhus. Det gick bra och hon tyckte det var så fint.

 

Carmen försökte väcka mig i natt..förstår jag nu *L*!...men jag var så trött. Fast jag vaknade 1 timme senare av liten odörlukt,spm kom från hallen. Hon var lite dålig i magen. Inte konstigt när hon ska går äta på allt ute..speciellt i en rastgård här. Så k 12 fick jag gå upp och ta bort en stor sådan här   

 

som naturligtvis låg på mattan,så den fick jag lägga i blöt i badkaret tillsvidare,sedan ut med hunden en kortis. Det blir inte den rastgården mer iaf...nää,då får vi gå någon annanstans. I dag blir det lite handling och vila,för i morgon skall jag in till stan,till min läkare.

 

 

Ha det!

Av Linda - 6 december 2010 04:25

GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Idag flyttar mamma in på kärrahus äldreboende.

 

  

 

Hon åker från lillhagsparken kl 10,25 och jag möter upp henne här i kärra. Det skall bli roligt att se vad hon tycker om sitt nya hem. Så när mamma är på plats så ska hon få skriva under adressändringen så jag fått lagt på den på låddan. Känner mig sönder inombords av sorg och saknaden efter pappa är sååå stor,hans trygghet och stöd. Suck!...livet är tungt....och måste gå vidare,trots allt!, men våra minnen och kärleken, till våra nära och kära försvinner aldrig. Pappa är alltid hos mig varje minut och mamma i mitt härta och huvud.Jag hoppas hon får en någonlunda dräglig ålderdom,trots sin sjukdom. Det är inte lätt att bli gammal och många gånger inte roligt,det är tufft för den gamla och även anhörig.Nu är hon iaf nära mig och hon har kommit dit hon vill. Sedan är resten kvar sedan, att sälja en lägenheten och rensa den,....ett jättejobb,men ett måste. Efter det, DÅ....kanske det blir lugnare allting.

 

 

 

Ha det!

Av Linda - 5 december 2010 04:16

GOD MORGON ALLA OCH TREVLIG ADVENT!

 

 

                       

 

Då tänder vi ljus nr 2 i adventsljusstaken idag...tjusigt!

 

Sliten och trött idag efter flytten igår,fast det flött bra. Jag visste inte när de skulle dyka upp i mammas lägenhet,så jag gick upp kl 11,30 och då var de redan klara för avfärd till boendet. Jag hem med carmen och sedan ner till boendet,där vi möblerade och pyntade. Det var lådor & kassar i mägnder *L*,men det blev jättefint! Idag skall jag sticka upp och hämta juldukar och lägga på dem + byta någon lampa i julstaken,så den lyser. Det kommer bli så fint. Det blir i efter middag. I morgon kommer mamma,roligt om det är fint. Vi rätt många igår som hjälpte till förutom de jag nämnt,så var även brorson och brorsans sambo med.

 

Idag vräker snön ner inte bra för mig...ont i huvudet och kroppen.

 

Ha det!

 

  

 

 

 

Av Linda - 4 december 2010 04:21

GOD MORGON ALLA!!!

 

 

                     

 

I dag skall vi kavla upp ärmarna och packa & flytta för mamma till sitt nya boende på kärrahus. Förutom jag är det brorsan + sambo,sondotter + sambo, fin stark bär hjälp. Jag har påbörjat packningen av diverse saker.Juldukarna skall jag ta hem till mig och stryka. Jag lagt fram stake + julsaker,packat ner kaffekoppar och muggar och skedar. Ja mycket har påbörjats,men en del återstår.Jag kommer vara helt död i kväll.

 

 

Ha det!  

Av Linda - 3 december 2010 04:38

GOD MORGON ALLA!!!

 

En lagning på min hörntand har lossnat,så en del av tanden är bort sos och vassa kanter. Jag ringde min tandläkare,men inga tider förrän 12/1,jag kan nog inte vänta så länge. Jag ska göra en fuling idag och smita in på folktandvården här i kärra och höra om jag kan få en tid. 

   

 

Det blir vila idag,för i morgon är den stora flytt dagen av möbler och packning. Måste spara krafter tills dess. Har åkt på en liten förkylning,hoppas den ger sig snart. Mamma flyttar in på kärrahus på måndag,hon åker från lillhagsparken kl 10.

    Här är mammas nya hem!

 

 

Mer snö har fått i natt och det kommer säker mer.

 

 

Ha det!  

Av Linda - 2 december 2010 04:30

GOD MORGON ALLA!!!

 

               

 

Så klart att jag skulle åka på en förkylning oxå och NU....det kan inte vara mer olämpligt,mitt i packningsveckan och flytten,SUCK! Blir det inte värre än så här går det nog över snart,men det tar på orken.Snuva och lite skav i halsen + att min j***vla rematist blommat upp i inflammation och ger febertoppar. Brorsan skrev på mammas kontrakt igår och hon får flytta in på måndag,mer personal då.Fast vi skall flytta in hennes möbler odyl på lördag.Det blir en seeeeg dag.Jag funderar på om jag inte skall ta upp säcken med täcke & kuddar till hennes lägenhet,så det kommer med bilen på lördag,efs jag inte kan ställa in det i hennes boende för det står öppet nu och brorsan har nyckeln. Jag vill gärna att sängen skall vara färdig när mamma kommer på måndag.Tror jag gör det i morgon i samband med att jag skall till hennes källare. Tar en vilodag för återhämtning av krafter.

 

Ha det!

Av Linda - 1 december 2010 04:22

GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Så går vi in i december månad....årets sista månad och jul och nyårsmånad. Vad har vår och sommaren tagit vägen för mig i år??? December börjar med var mycket kall....-14 grader...burrr! Jag var på toa kl 03,00,då var det -15,så kallt är det och de lovar kallare i veckan..usch!

 

 

  

 

Jag sover oroligt av detta och vaknar med huvudvärk..men men får väl ta några piller. Hoppas jag klarar mig från förkylning..peppa,peppa! Det vill jag INTE ha. I dag är det fri träning i ridhuset,skönt att det är inomhus. Sedan är mycket resterande av veckan som skall göras inför mammas flytt. Igår gjorde jag adressändring/eftersändning för henne,så de pappren kommer hem om några dagar och skall skrivas på och skickas iväg. I morgon skall jag ta en titt i mammas källare efter elljusstaken + lite julpynt och fredag lämna kudde,täcke & filt till det nya stället. Lördag/söndag är det flytt.

 

Ha det!

  

 

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards