Alla inlägg under juni 2010

Av Linda - 22 juni 2010 04:48

GOD MORGON ALLA!!!

 

Igår var det "sommarsolståndet",årets ljusaste dag då solen står som högast. Idag vänder den och går mot mörka tider "vintern" igen...usch! Tiden går fort! Jag har tyvärr inte hunnit njuta så av denna sommaren pga familjeskäl.Fast det kommer fler sommar.

  

 

Idag skall mamma & brorsan ha ett nytt möte med bistånddömaren kl 13. Det fick jag veta igår och brorsan hade redan tagit sig ledigt. Sist gick det på ett dygn,så fanns det plats,så tidigast i morgon kommer hon väl in någonstans.Jag har förberett det mesta. När jag får veta vart hon skall tar jag bussen dit och lämnar hennes kläder odyl.Jag även köpt 1 par nya byxor och en shorta till henne.Jag tror det blir Bjurslätt.Ikväll på friaträningen (som Carmen inte kan vara med på pga att hon börjat löpa),så skall jag hämta fototavlan som är klar. Det skall bli spännande.

 

Ha det!

    

Av Linda - 21 juni 2010 04:57

                                    


GOD MORGON ALLA!!!

 

Så var vi äntligen inne i sommarveckan....MIDSOMMARVECKAN! Finns det något sommrigare än midsommar eller svenskare? Jag älskar midsommar. Alla uppklädda barn som gamla,att se dansen runt midsommarstången,kransarna,blommorna,maten och gläjden och folkmusiken som man förknippar med midsommar.Det verkar bli ett fint väder i år...DET VAR LÄNGE SEDAN *L*.

 

Det är oxå lite rörigt denna veckan vad som kommer hända mamma. Hon kommer antagligen bli utskriven,men innan hon blev så kolosalt sjuk hade vi redan gjort en vårdplanering,så jag hoppas de inte glömer det.Jag jag påminnt.Hon får inte skickas hem emellan.Kommer hon till bjursätt före midsommar,så blir det trevligt för henne.I år blir det första gången jag firar midsommar utan mor & far sedan jag var 25 år,då var kompisgänget,men efter blev jag sjuk och sedan har jag firat med mamma & pappa. Vi åkte alltid till Nääs slott med picknikkorg och bord & stolar på eftermiddagen. Då hade vi alltid grillad kykling,potatissalld med oss + kaffe & kaffebröd.Fina minnen.De har väldigt fint firande här i kärra oxå som vi brukar gå på,så det skall jag göra.Snart börjar min Carmen att löpa,det är på "G"...kommer sas lite "gör" i början,så det startar när som helst.Jag visste att det skulle bli i denna månaden efs hon löpte i december. Som sagt vi får se vad läkaren säger till mamma på ronden idag.Hon själv måste ligga på.

 

Ha det!

  


 

Av Linda - 20 juni 2010 05:24

GOD MORGON ALLA I BRÖLLOPSYRAN!!!!

 

Det var så vackert och kärleken flödade från de båda..härligt att se! De är verkligen fina ihop.

 

            

Av Linda - 19 juni 2010 05:23

  


GOD MORGON ALLA!!!

 

Idag gifter sig kronprinssesan Viktoria med Daniel Westling,stort grattis! Klart man kollar lite *L*.

 

Mamma har repat sig så bra nu att det kommer bli utskrivning nästa vecka och då kommer hon att komma till ett korttids boende (troligtvis Bjurslätt). Hoppas nu att de ändrat FÖR mycket på alla hennes mediciner,för då måste det oxå fixas,så det kommer rätt i dospåsarna.Eller om hon fått en ny så den kommer med i. Själv känner jag mig väldigt trött idag och seg. Ryggen släpper inte,det tar på krafterna.Vädret ser inte så roligt ut,mulet.

 

Ha det!

    

Av Linda - 18 juni 2010 05:22

GOD MORGON ALLA!

 

 

I går fotograferade jag Carmen. Det är en duktig klubbkompis som håller på med superfina fototavlor,så nu har jag beställt en på henne. Att välja ut EN bild var inte lätt på så fina bilder,men jag skall visa ett kort,fast inte det som skall bli tavlan,det visar jag när jag fått de..hahaha!

 

 

Dett var mitt andra allternativ..jättesvårt! Så fina kort!

 

Ha det! 

Av Linda - 17 juni 2010 04:43

GOD MORGON ALLA!!!

 

Idag har mamma liggat på Kungälv sjukhus i 1 månad..inte klokt!

  

Jag var hos henne igår och läkarronden hade precis varit där då.Mammas höger hand/arm var dundersvullen och blodsprängd.Den mycket starka antibiotikan som hon fick genom dropp,retade artärer och underhuden,men hon har slutat med nu,så vi får se om klarar sig utan,fast att infektionsprovet ligger på 76. Vi får se vad som händer i dag,om ortepeden hör av sig ang hennes höfter. Hon får besök iaf på f.m av gamla goda vänner.

 

Ha det!

 

    

Av Linda - 16 juni 2010 04:45

GOD MORGON ALLA!!

 

I morgon har mamma legat på sjuhuset i en månad,herregud! Jag tänkte på det igår att BARA FÅ stanna där över 2,5 vecka är under i dagens läge.Jag skall till henne en stund idag.

  

 

Igår startade den friaträningen,jättekul! Det kom väldigt mycket folk,vilket var riktigt roligt.Carmen jobbade bra. Jag känner mig lite seg i dag,så det kommer kännas segt resan till mamma idag,men men...bara man kommer iväg så!

 

Ha det!

 

    

Av Linda - 15 juni 2010 04:42

GOD MORGON ALLA!!

 

     

 

Idag har min älskade pappas varit död i 4 år. Jag tycker inte känns så länge sedan.

 

Ha det!

      

 

 

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards