Alla inlägg under mars 2010

Av Linda - 23 mars 2010 04:46

GOD MORGON ALLA!!!

 

Idag skall jag hälsa på mamma.

  

 

 Jag känner mig seg i kroppen. Den började värka som attan i går + att jag blev så i norden trött,vad hände? JO...snöblandat regn kom...sådan är min kropp! Mammas "deadline" är på torsdag,hennes sista dag. Innan dess skall ett möte med biståndsdömaren göras.Vi väntar på en tid. Jag låg på lite i veckan,men personalen kan inte göra så mycket ang det.Hela personalen är iaf med på att mamma skall stanna tills ansökan till permanet boende till Kärrahus är klart.

 

Igår var vi i VIP-gruppen hos Pias hundtrim/hundvård i Lasered. Det var jättekul och nyttigt.Carmen fick sina klor klippta och gittans Piwo blev trimmad likaså Gerhalds Ramsy. De blev sååå fina.Hade tiden räckt så hade hon gärna fått borsta igenom carmen oxå som är inne i en ordentig fällperiod nu.Pia hade kanooon verktyg.Jag tror inte Carmen fällt så mycket på en gång,det beror nog på denna vintern som varit lång och kall, som lagrat mycket päls som skall bort.

 

Ha det!

    

Av Linda - 22 mars 2010 04:52

GOD MORGON ALLA!!!

 

Måndag och en ny vecka startar och snart är mars oxå slut...tiden går fort. På söndag då är dax flytta FRAM klockan 1 timma,sommartiden startar.

 

I morse vaknade med -3 grader,det växlar. Vi har haft många mornar med plusgrader nu.Idag skall vi med VIP-gruppen på ett besök hos pia som äger ett hundtrim/hundvård i Lasered.Det skall bli trevligt,då kan hon få klippa klorna på Carmen.Naturligtvis har vi fika med oss.Jag hoppas vi får ett fint väder.

 

Ha en bra dag!

 

      

Av Linda - 21 mars 2010 04:48

GOD MORGON ALLA!!!

 

vaknar idag till en regnig morgon och +4 grader. På radion igår sa de att det kommit tusselago,var hörde jag inte men det måste iaf vara i södra sverige...VÅREN ÄR HÄR!...KUNG BORE...BORT!

  

 

Sitter och funderar när jag kan klämma in mattvätt. Det hade varit skönt denna veckan. Vi får se hur möttet på boende säger så det inte kör ihop sig helt.Skall iaf stryka mina påsk/sommar gardiner idag och är det uppehåll sätter jag upp dem efter jag putsat av fönstret.

 

 

Ha en fridfylld söndag!

        

 

Av Linda - 20 mars 2010 04:50

GOD MORGON ALLA!

 

En heeel slapp helg att vila och få igen liiite krafter,vad skönt! NÄSTA söndag då är det dax att flytta FRAM klockan 1 timma,sommartiden börjar.

 

Helgen & måndagen skall min hund få,tisdag,skall jag till mamma (om det inte ändrats pga möte). Jag skall handla en del idag,fylla på lite i skåpet.Det behövs.

 

Ha en trevlig helg!

            

Av Linda - 19 mars 2010 12:39

Jo då är det dax för detta!

  

Avmaskning för carmen.Tre dagars.Det är aldrig några problem.

 

Ha det!

Av Linda - 19 mars 2010 05:45

GOD MORGON ALLA!

 

Jag mår inte bra. Det har blivit FÖR mycket för mig. Jag fixar inte detta. Jag sover dåligt på natten och just går jag inte ens på sparlåga,för det finns ingen kvar.Jag försöker liksom hålla mig flytande för mammas skull. Den dagen vi får ett på mötet med biståndbedömaren...positivt då! DÅ..skall jag SLÄPPA!!!..inte innan,för det går liksom inte. Jag har varken ORK eller lust med någonting och all energi just nu går till att ordna till det för mamma.Det som är kvar..ja! det blir till min hund.I dag skall jag till mamma och hälsa på henne.Vi fikar lite och pratar.Brorsan kommer i morgon.Det vore lättare om kom in på Kärrahus,bara 10 min från,gångväg.Man behöver inte planera och lägga upp dagen så då.Nu måste jag ta buss till HJ.brattingplatsen och byta till spårvagnen åka 2 st hållplatser och gå där ifrån.Det tar väl ca 10-15 min.Hon vill själv oxå till Kärrahus oxå,fast hon trivs här men det är hemma på kärrahus.

    

 

SNÄLLA HÅLL TUMMARNA FÖR MAMMA OCH OSS ATT DET GÅR VÄGEN!

 

Ha en trevlig fredag!

  

Av Linda - 18 mars 2010 04:41

GOD MORGON ALLA!!

 

Nu har vi lagt in om permanent boende till Kärrahus och undertiden vill vi att hon skall stanna där hon är under ansökan,fast den som bestämmer är ju den jävla BISTÅNDBEDÖMAREN....asså jag är så förbannad på dessa människor vaa! Dessa politiker som bara tänker pengar,platser och paragrafer och inte på den gamla sjuka människan.Jag har gått 3 ronder med sådana nu. Brorsan har mer framgång med dem än jag,antigen är jag för flat eller så blir jag bara förbannad.Han fick in henne från sjukhuset där hon är nu och nu väntar ett nytt mötte för ansökan till permanent till Kärrahus. Avdsköterskan som sköter mamma stöttar oss och vill ha kvar mamma,trots att biståndbedömaren verkar negativ i telefon åt henne. Sköterskan har en del att säga till om oxå.Min bror tar detta möte,lika bra det. Jag förstör det bara,för jag blir såååå förbannad bara och frusterad.Han är skarpare än jag.Vi har inte fått möttestid ännu,men det bli väl nästa vecka efs hennes sista dag är på torsdag nästa vecka.I morgon skall till mamma igen.

 

 

Idag skall till klubben och fixa fikat till gittans & Svens lydnadskurs.Jag har ff ont av detta omslag av väder.De är såå dimmigt ute och fuktigt och +2 grader,samma som igår. Det åskade i skåne igår t.o.m Jag är såå yr i huvudet likadant som igår morse...konstigt! Fast det försvann på sent på eftermiddagen men jag väääldigt trött igår.Hoppas på klart väder!

 

Ha det!

  

 

 

Av Linda - 17 mars 2010 04:45

GOD MORGON ALLA!!!

 

Nu på morgonen var det +2 och det duggregnar...gud var det växlar i vädret.I går var det -10,man hinner inte med i hövvet!

 

Idag skall jag besöka mamma på Bjurslätt äldreboende. Jag har med mig bakelser till fikat och en liten söt blomma + lite kläder.Hon var och klippte håret igår,det behövdet,skönt för henne!Jag skall till henne på fredag oxå.Brorsan & sambon var där igår. Hon var även på gudstjänsten det var hon väldigt glad över.Jag har med mig pappret till chefsavdsköterskan som sköter mamma,ang ansökan till Kärrahus och förlängning undertiden.Hoppas nu inget krånglar,för enligt henne skulle det inte vara några problem att förlänga iaf...vi får se.

 

Bjurslätt Äldreboende!

  

 

Först skall jag ut med Carmen en stund innan jag tar bussen.

 

Ha det!

            

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards