Alla inlägg under januari 2008

Av Linda - 24 januari 2008 06:57


GOD MORGON ALLA!!!

Ja vad säger man...SUCK!!!! REGN REGN REGN och lite blåsigt....fy vad trist!Man blir så pisseblöt när det blåser i samband med regnet.Just nu vet jag inte vad vi skall hitta på,men det lutar åt en promenix runt kärra här.Värken vill inte släppa och inflammationen på atriten håller i...fan oxå!Funderar på, att inte gå till sjukgymnasten i morgon..bäst att ta't lugnt!

Idag blir det resterna av kalopsen till middag.Jag fyller ut med lite prinskorv eftersom det inte är så mycket kött kvar...såsen är så förbannat god...vill ta vara på den!

***************************


KL 11,45

Jag är sååå in i norden trött....Jag har sovit i 1 timme,men var hjälper det,för jag är lika trött nu,som jag var innan tuppluren.Jag har just nu ingen lust till något...det blir så när man har ont.Jag har iaf avbokat morgondagens sjukgymnast besök...behöver vila.Lite kaffe kanske skulle smaka! skall sätta på.Ha det!


 


Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 23 januari 2008 14:21


HEJ ALLA!!!

Idag har jag varit hos "plågis"...tandläkaren!..791:- fattigare ..men som tur var inga hål och det har jag inte haft på..ja säkert 10 år.Nästa år kanske det är lite billigare, då kanske beslutet om tandcheckar i olika åldrar trätt i kraft...det har det inte gjort ännu..för tidigt,men tandvården gick upp 2% i januari...typiskt!Själv mår jag samma skit i dag och orkar inte skriva mer om det.

Vädret ...ja var tror ni!! REGN...fast det snöade lite i morse,så det blev rätt så halt.Mamma hade gjort en hääärlig kalops när jag kom hem...det var länge sedan jag åt ...gud så gött det va!Nu skall jag fika!


Ha det gött,kram!


Av Linda - 22 januari 2008 12:35


Hallo alla!!!

Idag var det dax för sjukgymnasten och det var väääääldigt nära att jag inte gick,för jag har haft en så in i h...lvte ont i kroppen inatt och har även nu + att jag känner att min atrit har flammat upp igen och blivit inflammerat och då får jag lite feber toppar,men jag gick ändå och tog det väääldigt lugnt och tom hoppade en övning som är väldigt ansträngande.Jag köpte med 2 st semlor till mamma och mig.Ikväll så är det friträning i lydnad,vi får se om jag går..måste känna mig för under dagen hur jag mår.


Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 21 januari 2008 06:59


GOD MORGON ALLA!!!

Måndag igen och snart har denna månaden gått.Precis idag är det 1 månad till våran kursstart på Cdf,då har vi vårat upprop,tiden går fort.Idag tänkte jag köra lite agility med carmen...hon älskar det,för det var ett bra tag sedan vi körde det..i somras tror jag bestämt!..så jag slänger upp en liten bana.Tänka vad julmat kan ställa till det viktmässigt *L*.Jag hade gått upp 5kg och på toppen på det värk och dåligt väder vilket gjorde att kilona kom,meeeen......nu i veckan och förra så gick jag långisar+ att jag slutat äta godis,så nu har jag tappat 3kg..skönt!

***********************************


KL 11,00

tjolahopp! Det blev Lillis och jag som körde agility på klubben i morse.Carmen var överlycklig och heeeelt loss,så jag fick dämpa henne lite,men det känns skönt att fått gett henne denna glädjen.Vi var ute i 2,5 timme,så det känns skönt oxå,för imorgon och i övermorgon blir det inget alls för då skall jag bort ,först till sjukgymnasten imorgon och tandläkaren på onsdag.Fast det blir nog friträning imorgonkväll iaf.Jag hade i morse satt upp en snabb och teknisk bana..inte så lång,men som sagt snabb med många valmöjligheter och bra handlings bana.Sedan byggde jag om lite och gjorde en långsammare bana ...bra för att de lär sig fort banan.Härligt att få kört...det blir mer gånger var så säker!Nu skall jag äta och vila!ha det!


Första delen av banan!

Andra delen av banan + lillis och Iota!


*****************************

Kl 13,50

Har precis kommit in efter en snabbis runda med carmen  och passade på gå till bankomaten för på onsdag kommer det att kosta en del cash...plågis ruinerar mig nästan,så vi får hoppas att det bara blir ett besök.Jag har inte haft något hål på 15 år..lite tansten bara.Det är inte billigt att gå till tandläkaren...det skall gudarna veta!Jag går varannat år dit och varannat tandhygenisten.Oj nu är snart tvätten klar....bra!skall sätta på lite fika tror jag!Ha det!

**************************

KL 17,15

Har varit med gittan på göteborgs djurklinik och vaccernerat carmen för kennelhost + kloklippning..Tack gittan för skjutsen!



Ha en bra dag,kram!



Av Linda - 20 januari 2008 06:52


GOD MORGON ALLA!!!!

Idag är det lugnet efter stormen...skönt! Det blev inte så farligt som de varnade...tur det!Bra iaf att de varnar! Idag blir det lite små pyssel.Jag tänker köra ett träningspass på klubben och sedan i eftermiddag skall jag handla lite.


*****************************


KL 10,50


Thingeling! Hemma efter ett bra träningspass på 1 timme på klubben.Det gick kanooon bra.Vi börjar att träna vittring igen..nja tugget har väl minskat ...men del tuggas mycket OCH hon vill gärna tuggleta så att säga,men kom på ett litet knep i slutet som kanske kan funka.Jag var även en sväng till affären och inhandla en del.Nu skall jag käka och sedan se reprisen på "Let's dance".Ha det!



Lite tänkt värt!!!!


Strö blott rosor för varandra.

Törnen strö så många andra.

********************
Vänlighet är kärlekens småmynt.

Som ska användas i de dagliga utgifterna.


Ha en fridfull söndag,kram!



Av Linda - 19 januari 2008 06:19


GOD MORGON ALLA!!!


UJUJUJ ..vad det blåser här i Göteborg och kulmen kommer vara runt kl 6-7 på morgonen med upp till 30 s/m på vissa ställen.Det blir att ta korta snabba rundor (om det går att gå snabbt *L*) med Carmen idag.Själv mår jag inte bra alls...värker i hela kroppen och yrsel...attans väderskit!Jag stannar hos mor min idag iaf.

******************************

Kl 12,20

Det blev en god stund på klubben ihop med Nilla och gittan,men jag bröt upp först för jag frös sååå förbenat om fötterna...kände inte tårna.Idag skall jag ta't lugnt ..vi får se vad det blir i mörn.Ha det!


Ha en blåsig dag,kram!

Av Linda - 17 januari 2008 06:51


GOD MORGON ALLA!!!

Ny dag och nya händelser....fast jag skall ta,t lugnt idag.En promenad med Carmen på morgonen (passa på när det är regnfritt)...sedan hem tillaga broccolligratäng och steka spättafile till middag..det blir nog smaskens.I eftermiddag skall jag kolla om de har semlor i ICA..det skulle inte smaka dumt.

***********************************


KL 10,30

Hejsan svejsan! Det blev en god promenix..gött att det inte regnar idag.Nu skall jag käka.Ha det!


rödspättefile

Min broccolli/bacon gratäng

Ha en kanon dag,kram!


Av Linda - 16 januari 2008 06:48


GOD MORGON ALLA!!!

Regn regn regn och åter regn i Götet...trist!..fast jag skall försöka köra några moment idag iaf.Igår gick jag själv ner till klubben utan carmen,gittan hade med sig en film att visa.Jag och gittan blev ensam...konstigt *L*..men mysigt var det! Idag skall jag ta't lugnt efter vi tränat.

Ha en fin dag,kram!

******************


Kl 10,15

tjoflöjt! Carmen och jag körde några moment på klubben.Det blev ett antal rutor från olika håll med störning via en liggande boll i språngriktningen..mycket nyttigt!Lite fritt följ och fjärr blev det oxå.Jag passade på att rensa brunnen så det inte svärmar över...det behövdes.Sedan gick vi till affären,för jag behövde lite mjölk.Idag blir det en påhittad middagsmeny...senaps och ostgratenerad falukorv med ris och currysås..vi får se om det blir gött!Ha det!



PS!...Det var inte alls dumt..smakat göttigött!


BLÖTT FÄLT">


När jag fyllde år i oktober!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards