Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 15 januari 2010 05:14



GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Kall morgon -10 grader. Min kropp gillar inte alls dessa omslag fram och tillbaka som går sååå fort. Jag hade j*****vligt ont igår och fick lägga mig ett hett bad och i natt strulade vänster knät...jaja det blir väl vår och sommar någon gång *L*.

Idag måste jag se om lite i mitt hem och städa av lite och småhandla,fast först skall jag nog ta ett träningspass på morgonen med carmen.

 

Ha det!

  

Av Linda - 14 januari 2010 05:04



GOD MORGON ALLA!!

 

 

Snacka om att vädret svänger snabbt från igår -16-17 grader och i nu -4,man blir helt slut....kroppen hinner inte med och man sover dåligt (allafall jag *L*). Idag skall JAG till läkaren *L*...allt kom på samma vecka. Min läkare är i stan,så jag får ta bussen kl 10. Passar på att käka innan oxå så är det gjort.

 

 

Ha det!

  

Av Linda - 13 januari 2010 05:09




GOD MORGON ALLA!!

 

Kall morgon -12 grader...burr! Idag skall jag jobba och tillbringa min tid med carmen som fått sitta emellan mycket. Vi skall träna på klubben,det gillar hon (trots kylan)

Igår var jag med mamma hos läkaren och hon frågade "igen" om hon någonsin bli bra. Nej,de kan ju inte trolla och mamma kan inte få in detta hur många gånger jag eller läkaren säger det till henne...DET FINNS INGET ATT GÖRA..DU ÄR TYVÄRR TVUNGEN ATT LÄRA DIG ATT ACCEPTERA SÅ HÄR ÄR JAG NU OCH LÄRA DIG LEVA MED VÄRKEN. Mamma blir 80 år i april och har ätit kortison i 30 år för en annnan sjukdom hon har,detta har nu blivit de biverkning kortison har....kotpressioner/fakturer,benskörhet,diskbrott,slitagage,sned och ihopkrumpen rygg och det blir ju aldrig bättre och klart det värker. Pga att mamma är snart 80 år så får de enligt lag aldrig ge en person över 75 år mer 300mg/dag värk tabl,då går det på lever,njurar och de kan bli förvirrade oxå.Hon har nu allt plåster 20 mg/morfin och 300 mg/dag värktabletter,men det hjälper knappast.Man står maktlös i detta och bara ser hur hon lider och även förstår att inget finns att gör.Det som jag önskade och hade gjort det hela lättare och drägligare,var om hon kunde sitta,men hon har väääääldigt svårt för det. Fakturen sitter i ländryggen och då gör det ont att sitta.Vi har prövat allt.Nu vet jag inte mer. Jag HOPPAS att iaf hennes psyke blir liiiite bättre när mer folk från hemtjänsten kommer att besöka henne,då får hon träffa lite folk osv.


Ha det!

  

Av Linda - 12 januari 2010 05:06



GOD MORGON ALLA!!!

 

Kall morgon -10 grader och knistade snö.Idag kl 10 skall jag med mamma till läkaren. Mötet med biståndsdömaren igår blev väl lite som jag befarade idagens vård....de tycker mamma är för frisk för boedende.De skall vara väldigt dåliga,så det jag gjode nu var att lämna över allt till hemtjänst UTAN när det gäller hennes mediciner,de vill jag sköta. Sedan när hon blir sämre så skall vi söka igen och det kan ju ta ett bra tag i deras ögon vad jag förstår. Jag grejade iaf handling,tvättning,duschning,putsning av fönster vår/höst och aktervering av små promenader eller inne.Skulle hon kunna åka ned till träffpunken får hon ledsaga. Nu är jag friare och inte lika belastad vilket oxå är bra.Det känns nu i början lite oroveckande,för jag litar inte på dem,men måste.För mammas del och hennes hälsa och defeventiva psyke hade det bästa varit boende,men nu är det som det är. Jag undrar hur det är när man själv blir gammal...ätterstyppan igen kanske!

 

Ha det!

  

Av Linda - 11 januari 2010 05:01



GOD MORGON ALLA!!!

 

Blåsig natt och morgon och svinkallt blir det tyvärr då,trots sina -5 grader. Idag skall mamma & jag ha ett möte med en bistånddömare ang ett boende iaf korttid i 2-3 månader. Nu är läget väldigt jobbigt både för henne och för mig.Jag pallar inte mer,fast VEM säger jag, VEM idagens läge skall ta hand om min mamma, om hon stannar hemma? Inte hemtjänsten...den är hon för sjuk för,allt ligger på mig och jag får försaka mitt eget liv,sådant är livet.Man kan inte strunta i sin gamla mamma,trots att hon nu är sjuk och väldigt elak och besvärlig.I morgon skall hon till läkararen oxå. Hoppas vi inte behöver vänta jätte länge på plats.


Ha det!

  

Av Linda - 10 januari 2010 05:12



GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Trött idag med väldigt mycket värk i kroppen efter allt jobb hos mamma i går + att det har slagit om i vädret till -10 grader med NO kuling.Jag får ta en tablett för huvudvärken sedan. Sömnen i natt var inte så bra heller.

Det blir kyligare när det blåser,attans...jaja! Någon gång slutar skiten så vi kan gå lite längre carmen och jag.

 

Ha det!

 

  

Av Linda - 8 januari 2010 05:06



GOD MORGON ALLA!!!

 

Fredag och snart är år 2010:es första vecka slut,det går snabbt. Vi har kallt -12 och väntar en kylig helg,burrr! Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men,det får gärna bli tö och regna.I morgon kommer jag inte in för jag skall till mamma och jula av & tvätta & stryka.

 

Ha det!

  

Av Linda - 7 januari 2010 05:12




GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Vi fick regält med snö här i göteborg + kraftig blåst. Det har slutat,tur är väl det *L*. Nu kommer kylan istället,vilket är sämre kanske..pest eller kolera....med NO vindar. Hoppas vi får en VAAAARM sommar efter detta.

 

Ha det!

  

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards