Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 23 januari 2010 05:04



GOD MORGON ALLA!!

 

 

Lördagsmorgon och en helg stundar. Snart är Januari till ända oxå...tiden går fort! För en gång skull får den gääärna göra det *S*,så att våren kommer och värmen. Idag skall jag tvätta hos mamma,sedan skall jag tvätta var 14 dag hos henne tills hemtjänsten tar över. Det blir lite jobbigt att springa VARJE lördag och tvätta (som jag gjort i 9 mån) . Jag är ju hos henne både på fredag då jag tvättar henne och byter morfinblåser och söndag då jag laddar hennes dosett.Just nu blir det sååå mycket att när vi träffas går vi varann på nerverna,fast via telefon inga problem.Jobbig sits!

Om det inte är allt för halt i dag tänkte jag ta en långpromenad med fika idag....vi får se!

*************************

Hemma efter en härlig långpromenix på 2 timmar till 4H-gården,där fikade jag en stund.Det nyper rätt bra i kinderna fast solen lyser men det är skönt att se den,det var ett tag sedan.

 

Ha det!

 

Av Linda - 22 januari 2010 05:05


GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Idag är det -4 grader. Jag vet ännu inte var jag skall hitta på med carmen...har inte bestämt mig ännu. Ikväll skall jag iaf tvätta mamma och byta morfinplåster på henne. Jag känner inte för träning i dag...vi får se!

 

Ha det!

 

  

Bakade igår en mumsig sockerkaka smaksatt med aplsin,kardemumma och vanij.Den skall jag till fikat på torsdag vid träning i stallet.

Av Linda - 21 januari 2010 05:06


GOD MORGON ALLA!!

 

 

Mer skitsnö har kommit..faaan! Mer blir det säkert. Mamma skall idag till Lundby sjukhus för att prova ut öronapparat,bra det! Igår var jag med carmen hos vetrinären och vaccernerade henne. Vi fick åka med gittan som oxå skulle göra det på sina hundar. Carmen var så duktig. De har fått ett nytt kennelvaccecin som är snäppet bättre.De sprutar in det genom ena näsborren som nässpray och då verkar det snabbare,för det är där smittan bildas +naturligtvis den vanliga vaccinet blev det oxå.Lite kloklippning blev oxå. Idag blir det nog lite träning.

 

Ha det!

 

  

Av Linda - 20 januari 2010 05:02



GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Jag mår inte bra...kroppen värker och psyket defentivt dåligt nu och sover dåligt gör jag...stressar inombords även i sömnen.Det inte bra detta. Idag skall jag få carmen vaccernerad ihop med gittan och hennes dogs. Jag passar på och ta en kloklippning oxå.Tack gittan! Skönt att veta att hunden har fått sitt.


Ha det gott!

 

  

Av Linda - 19 januari 2010 04:58



GOD MOROGN ALLA!!!

 

Trött,vaknade med huvudvärk och samma jobbiga värki kroppen...fan ta snö! Det kommer mer,jag känner det.Jag blir helt matt orkar inget.Natten var orolig oxå.Det blir en lugn dag idag.

 

Ha det!

  

Av Linda - 18 januari 2010 05:09


GOD MORGON ALLA!!!

 

Snö igeeeen..suck! Det började igår. Jag sa det 1 dygn före,för jag känner det och blir väldligt dålig. Jag borde ta plats på SMHI,för jag har mer rätt än dem *L*.

Ny vecka och snart är januari förbi oxå...herregud vad tiden går.Vet ännu inte vad jag har för planer idag,vi får se.

 

Ha det!

  

Av Linda - 17 januari 2010 05:05


GOD MORGON ALLA!!!


Hemskt trött idag och seeeeg i kroppen som värker. Det väntas en del snö idag vilket jag tror.Det hängde luften igår hela dagen,det kom liiiite på morgonen. Idag skall jag äta min goda slinka som jag gjorde igår,skall bara lägga i frikadeller och persilja. Det suuuuper!

 

Ha det!

 

  

Av Linda - 16 januari 2010 04:56


GOD MORGON ALLA!!!

 

-1 grad i morse!....+ att jag humm fick gå på toa kl 4,20 ca, så jag gick upp för gått. Idag skall jag tvätta för mamma kl 11 . Jag har beställt tvätt för henne,men det tar väl lite tid innan hemtjänstnen kommer igång med det kanske,så jag kör så länge.

 

Ha det!

  

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards