Alla inlägg under april 2009

Av Linda - 6 april 2009 06:36




God morgon alla!!!



Nu är det påsk veckan!! Idag är det mulet,blåsigt och rått ute...ingen bra start.De har lovat värme..sol och nästan 20 grader,men det är puts väck..som vanligt! Jag kollade textTv...Hmm...såg inte bra ut i veckan...regn och mulet...ingen sol.Själv lyssnar jag mer på min kropp som nu värker kolosalt pga väderomslaget. Jag har haft jätteont i natt är sååå trött.Det värker i kroppen...är yr i knoppet oxå,nej idag blir det ingen träning...orkar inte! Det blir en lugn promenix i området...det får räcka idag.Jag måste vila känner jag.Mamma fyller år på Torsdag,tänkte köpa en blomsterampel med penseer till henne som hon kan hänga på balkongen.Jag är inte hemma på torsdag och över påsken (är hos mamma)...så jag får nog ge henne den tidigare...idag eller mörn...vi får se!

*******************************************

KL 11

Det blev en riktigt trevlig och oväntad morgon/förmiddag *S*. Jag fick ett sms från gittan om vi kunde gå kärra runt...visst sa svarade jag och passade på att bjuda upp henne på fika efteråt.Lillemor som jag pratat med innan skulle promenixa oxå,så jag ringde henne och hon slog följe och kom med hem oxå på fika och smörgåstårta som jag köpte på ICA på hemvägen.Vi satt på min balkong....lite kallt,men gött att få lite sol på sig.Vi mötte även nilla som var ute med sina dogs.Jag bjöd naturligtvis med henne oxå,men hon hade inte tid,det får bli vid ett annat tillfälle.Nu vila.Ha det!

Ha det!

Hoppas ni får en fin påsk!



Av Linda - 5 april 2009 06:38



God morgon alla!!!



Dimma idag oxå..lite tråkigt!...för det blir lite segt innan det klarnar + att luften blir mycket fuktigare och råare.De lovar sol idag oxå men lite blåsigare..vi får se!

Jag skall iaf köra ett träningspass på fotbollsplanen nu på morgonen,sedan hem käka och vila lite.Klockan 13 skall jag gå till mamma och hjälpa henne.Jag skall ner i källan och hämta lite påskpynt,så skall vi pynta och göra fint,,sätta upp köksgardinern oxå....mycket pyssel! Hoppas jag hittar allt bara *S*.



Ha det gött!


Av Linda - 4 april 2009 06:27



God morgon alla!!




Tjock dimma och lite minus..-0,5....det var lite rå luft i morse.De lovar soool och 12 grader idag,men det lovade de igår oxå men den såg vi inte skymten av.Idag skall jag ta't lugnt...har hållit på hela veckan och pysslat och jäktat...inte bra! Känner det i kroppen...så idag blir det en promenix i naturen med gött fika...lugnt och stilla...inget mer.Det bra det för i morgon skall jag hjälpa mamma med påskepynt odyl.

***********************************************

KL 12

Det blev en härlig promenix till svankällan.Det var ett bra tag sedan jag var där.Dimman var så tjock att man inte såg handen framför sig.Jag smsade gittan,så hon kom på en fika vid bryggan.Sedan gick vi runt.Hon var sååå gullig och erbjöds sig att skjutsa mig hem...jättegulligt!Nu har har jag fått i mig mat och skall vila.Ha det!




Ha det gött!


Av Linda - 3 april 2009 06:43



God morgon alla!!


Vaknade idag till + 0,5 grader och dimmigt Götet! Vi skall få sol idag med +7 och 2 m/s..låter lovande.Jag har gjort lite mycket nu de sista dagarna,vilket känns i kroppen.Fast man får sådan energi och lust,så man glömmer lite..kan vara både för och nackdelar.Sov i natt lite oroligt pga smärta..men fick min sömn iaf.

Idag blir det ett träningspass på fotbollsplanen med Carmen...ingen pardon här inte *S*.Fast i morgon blir det träningsuppehåll,då blir promenix i naturen med gött fika.Man måste varva lite.

Jag skall även en kort sväng igen till plantaget.....skall köpa penseer till mig själv.Det går rätt snabbt med bussen.Ny jord måste jag ha oxå fast inte 10L..det räcker med 5L och det har de inte där,så det inhandlar på ICA.



Ha det!


Av Linda - 2 april 2009 06:21



God morgon alla!!!



Det vankas fint väder idag oxå,fast nu i morse var det -2,5 grader mot igår morse +6,5..lite skillnad.Det skall iaf bli 9 grader varmt.Igår var det helt underbart skönt.Jag fick gjort en hel del..gött det.

Carmen har börjat löpa,så det blir ingen klubb för oss idag eller för Carmen på 3 veckor.Jag brukar ju fixa fikat för gittans kurs,men vi tränar på fotbollsplanen istället.

Jag skall iväg till Plantaget och köpa lite penseer och jord till pappas grav och sedan iväg till graven plantera dem...skönt att göra vårfint för honom.

Lite tidigt...men man vill ju alla får hälsning,så skit samma!



Ha det gött!


Av Linda - 1 april 2009 06:39


God morgon alla!!!


Idag lovar de riktigt vårväder som skall hålla lääääänge och över hela påskhelgen...det behöver vi.Vinden igår var för kall igår för att kunna ta av sig lite kläder,men på kursen igår kväll känndes det att den hade vänt och jag svettades pga att jag hade sååå mycket på mig *S*.

På kursen igår gick det så där. Vittringen gick bra,men rutan gick inte alls...jag vill ha den bra och jag vet ju oxå att hon kan...liiiiite frusterande *S*...jaja bara jobba på,fick några bra tips från gittan.Fjärren vill knappt tala om...suck! Jag har testat allt,men har ändå minskat hennnes förflyttning med det dubbla...segt! Inkallning med ställande och läggande med och utan hjälpmedel bra!

Vi körde oxå mycket ff och sidoförflyttningar,vilket gick bra enskilt... kunde gått bättre i grupp,men det berodde på mig.Jag hade sådan värk,så jag kunde inte gå riktigt i takt och hålla farten.Platsliggningen och sittande i grupp gick bra. Det är rutan och fjärren just nu som behöver mycket träning på.

Idag blir det lite träning med Carmen och sedan skall jag handla lite..pyssla lite...få se.

PS! GLÖM INTE ATT DET 1 APRIL IDAG..SE UPP!



Ha det!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards