Alla inlägg under mars 2009

Av Linda - 22 mars 2009 06:33


GOD MORGON ALLA!!!

Tillbaka igen! Natten till lördag sov jag nästan inget pga all värk i kroppen...inte bra för mig som har EP,då fick jag ligga och vila hela dagen...jag var helt slut...kanske svårt att att förstå,men nattsömnen är A och O för en som har EP.Jag har oxå så mycket i kroppen just nu + att jag gått genom både vinterkräksjukan och förkylning. Jag missade den fina vårdagen som var,men det kommer fler *L*. Idag är jag lite trött och slö + att min huvudvärk är lite enveten.Hoppas bara min atritinflammation snart kan släppa,den gör mig så trött.Nog om det!

Carmen tror jag när som helst skall löpa....väntat!Jag håller kollen.Idag verkar det väldigt molningt,men det kanske klarnar.

Nästa vecka kommer jag ha mycket i görningen..tisdag-kurs..onsdag-bortbjuden,..torsdag-kaffetant...fredag-inköpsdag,..lördag-bortbjuden...söndag-städdag på Cdf. Det märks att våren kommer,då vaknar allt *L*!

******************************

KL 10,20

Det blev klubben en liten stund.Jag körde vittring,rutan,fjärr och ställande och läggande.Nu har jag ätit och är trött,dax för vila.Ha det!

Ha det gött!


Av Linda - 20 mars 2009 06:39



GOD MORGON ALLA!!!


Idag vaknade jag till ett kylslaget götet...-7 grader...ujuj! Det känns i kroppen och knoppen med alla dessa svängningar.Jag är yr i mössan i dag...vi får väl se om det släpper.Jag sov bra i natt...skönt det.Jag sliter ff med min atritinflammation som sitter hårt just nu som är seeeeeg.Det tar på krafterna,men solen när den är uppe piggar upp och ger mycket krafter.Vi får se vad det blir idag,det ser ut som blandväder....sol...kanske,men mest moln.

Jag skall iaf till klubben på morgonen och träna med Carmen lite.Måste jobba med henne...jag går ju kurs,så hon måste tränas om vi skall avansera (vilket jag tror vi inte gör*L*). Vittringen måste sitta och rutan måste SÄKRAS...jag skulle oxå vilja snygga till fjärren,där hon flyttar sig..ett h****lvte som jag jag kämpat med i evighet,fast det har blivit bättre iaf.Det gäller att ha MYCKET TÅLAMOD OCH VERKLIGEN GILLA LYDNAD *S*.


Ha det gött!

Av Linda - 19 mars 2009 06:30



GOD MORGON ALLA!!



Sol idag oxå...gött!!.fast kallare..minusgrader,men det skall bli plus under dagen.Det svänger igår på dagen hade jag faktiskt +14 vid ett tillfälle...jaja huvudsaken solen visar sig.

Idag skall ner till klubben och fixa kaffe och dyl på gittans och svens nybörjarkurs,fast gittan är upptagen idag,så sven var tacksam för min hjälp.

Ska köra lite med carmen oxå,så hon får jobba..vittringen tar jag i morgon.


Detta köpte jag till carmen igår..otygen har kommit!




Ha det gött!


Av Linda - 18 mars 2009 06:42


GOD MORGON ALLA!!!


Ser fint ut idag...blir nog fin sol idag....gött! Jag känner mig vääääldigt trött idag,för jag hade svårt att somna igår,dels att jag nog var övertrött från kursen och värken,så det blev lite extra insomningstablett...attans!..det går ju iaf ur kroppen under dagen.

Jag var på lydnadskursen i går kväll.Vi hade ju missat 2ggr pga sjukdom.Det var lika kul och trevligt som vanligt! Carmen var taggad och tyckte det var skitkul.Hon fixade det mesta..tom 2 st vittringar...jättebra! Jag bröt upp en halvtimme tidigare,för jag kände mig rätt mör.Gittan är en duktig instruktör och rolig.Hon peppar än.

Idag blir det betydligt lugnare kan jag säga,måste ta det liiite lugnt.


Dessa otyg har kommit nu...inget kul! Dax för fästinghalsband!




Ha det!


Av Linda - 17 mars 2009 06:32


GOD MORGON ALLA!!!


Vaknar idag till ....Ja! vad skall jag säga..mhh! sol på ena sidan och mulet på andra,fast det verkar som det mulna vädret "vinner!...hoppas inte det.Jag har längtat såååå efter sooolen.De har sagt soool idag,fast kuling och soool heeeela veckan.

Jag skall promenixa med carmen idag.Jag behöver gå i andra skor än mina vinterkängor..de sliter så på mina leder och nu har jag oxå inflammation i dem så jag får försöka underlätta lite.Jag har huvudvärk som inte vill släppa riktigt,men vi får se efter några piller hur det blir.

Apoteket skall oxå få sig ett besök idag.Jag skall lämna in ett recept + att jag införskaffa avmaskningsmedel till Carmen.Snart är det nog oxå dax att köpa fästingshalsband.



Ha det bra!


Av Linda - 14 mars 2009 06:53



God morgon alla!!


Vaknade idag till ett Göteborg som snart är snöfritt..PHUUU! Tack och lov...jag vill inte ha mer nu...det har lovat sooool från och med i morgon... härligt!Idag blir det mulet,så jag skall faktiskt ta denna dagen till vilodag,för jag känner mig inte riktig kurant.Min atrit bråkar med mig,måste ta det lite lugnt då.Kämpar att få ner inflammationen efter all värk jag haft det senaste dagarna.Kommer solen i mörn så blir det en hääääärlig vitaminspruta.Det skall visst blir mycket sol nästa vecka ...något att se framåt.


Ha en bra dag.


Av Linda - 12 mars 2009 06:58


GOD MORGON ALLA!!!


Hemma igen efter 1 veckas sjukdom...tvivale vad jobbigt! Jag känner mig fortfarande svag,men krafterna kommer så sakterliga.Idag vaknade jag till ett kyligt götet -7...det svänger från vår till vinter till vår igen...stanna på på vår hela tiden.Man blir alldeles yr i huvudet av svängingarna,näää raka rör ...vår är vår.Igår var det plusgrader och idag -7.Det är något konstigt i luften oxå...man blir yr ute....massa skit i den som ligger och pyr,Jag har väldigt ont av det,visst det verkar bli fint väder och friskt,men stadigt väder är alltid bäst.Jag är inte yr inne,mer än att jag vaknade med huvudvärk.En sak är att tänka på, är har du haft lite dålig sömn de sista nätterna, kan det vara den starka fullmånen som lyser som en stark sol.Folk som aldrig reagerat förut har reagerat krafigt nu på den.De pratar just nu om det på radion.Jag kan ju få yrseln där ifrån,vem vet.

Idag skall jag till klubben och fixa till kaffet till gittan kurs och hälsa på lite klubbmedlemmar.Det är såååå kul.

Jag skall även få en porttelefon installerad inne,men om det blir idag eller i mörn eller på måndag återstår att se.


Ha det!


Av Linda - 4 mars 2009 06:35



GOD MORGON ALLA!!!!

Natten till tisdagen blev jag dålig.Magen värkte,ryggen, benen,armarna och lederna värkte.Jag fick 3 timmars sömn,vilket inte är det bästa för en som har EP,då är nattsömn suuuuper viktig.Jag låg hela tisdagen.Mamma fixade Carmen,så någon kurs blev det inte....."snyft!". Vad det kan bero på??? Jo det kan jag tala om. Från ena dagen snöfall och nästa regn med kraftig kuling.Min kropp har sagt ifrån regält nu,men jag kämpar på ändå.Det ända som är jobbigt är att jag fått såååå förbenat ont i ryggen oxå....faaan oxå.Jag skall försöka att lea upp den under dagen.Röra på mig mycket.

"Ledsen gittan att jag uteblev igår,men jag skall försöka komma igång med träning osv,så jag inte ligger efter allt för mycket *L*."

Nu skulle det inte sitta dumt med lite sooool....men det lär väl väntas på sig ...som vanligt.



Ha det!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards