Alla inlägg under september 2007

Av Linda - 18 september 2007 06:44




HEJ ALLA!!!!





Jag mår skiiiiiit.Kroppen värker och är inflammerad vilket resulterar till feber.Jag är fruktansvärt trött.Jag får se hur jag känner mig ikväll,men känner jag mig som nu blir det ingen kurs för oss.Nu på morgonen blir det bara att släppa lös Carmen en stund på klubben och sedan hem och vila.


Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 17 september 2007 07:15





HEJ ALLA!!!

Idag är det skit.Jag skulle till sjukgymnasten,men det får vara för kroppen värker som faaaan och då går det inte att jobba med styrketräningar,hoppas det känns bättre på fredag.Jag har precis skickat iväg en förnyelse på mitt virusprogram (Norton) 599:-..ett bra program.Skall betala via giro så det kommer förnyas i oktober..Bra!Första gången jag gör sådant här (lite pirrigt *S*).Jag har iaf sparat all data.

I dag skall jag inte göra så mycket,ner till klubben en stund och sedan hem äta och vila,sedan till bibban dra några stenciler och skicka iväg dem på posten.Ikväll blir det klubben...då är det agilitykurs.Jag ska fixa lite fika.

HA EN BRA DAG,KRAM!!!



Ha en trevlig dag,kram!

Av Linda - 16 september 2007 07:27




HEJ ALLA!!!!




Idag är det riktigt tråkväder grått och regnigt.....det känns i kroppen och knoppen ska jag säga.Igår var det blåsigt och kallt på morgonen.Jag vaknade då med sprängande huvudvärk och en kropp som värkte,men jag hade ugndomsgruppen tillsammans med Tezze.Gittan och Emelie hjälpte till oxå.Vi hade Stationsdag....det är 4 st stationer där de skall göra olika övningar..3st ögonkontaksövningar och agility.Efter fikat blev det kvarsittning,sk inkallning(jag tar hunden och går och föraren ropar och jag släpper hunden) och jaktinkallning.


Idag är jag lite yr i mössan och ont i kroppen.Jag har börjat att damma och tvättat av badrummet.Vid 8 skall jag dammsuga och svabba av golven.Efter det blir det klubben med Carmen.Tänkte köra lite lydnad.

****************************************

Kl 10,30

Var på klubben ihop med Nilla.Det blev inte så mycket träning...känner mig trött och slö.Körde bara metall appotering,lite fjärr och lite fritt följ.Gittan kom ner oxå...kul med mycket folk...så man kan tjöta lite.Nu skall jag äta och vila kroppen.Ha det!

Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 14 september 2007 12:24


HEJ ALLA!!!!

Hemma igen på en snabbis efter mitt besök hos sjukgymnasten.....det var trööööögt och jobbigt idag efs kroppen värker...tog det lugnt.Jag skall strax iväg med gittan till IKEA (dårhuset *S*) och små kolla lite.Jag har ändå inget för mig.Ha det!

Ha härlig fredag,kram!


Av Linda - 13 september 2007 06:50




HEJ ALLA!!!!



Idag var det KALLT när carmen och jag gick vår morgon runda kl 6.Jag frös om händerna.Det var bara 5+...tvi vale! Idag på morgonen blir det att fixa fika på klubben...gittan håller sin nybörjarkurs i lydnad. Jag skall även träna lite med Carmen innan.Efter det blir vila,för idag värker kroppen...attans kropp!

Vädret idag är klart men kallt! Solen kommer strax upp!


Till middag blir samma som igår...rester!

Ha en fin Torsdag,kram!


Av Linda - 12 september 2007 07:03

Så fint skall det vara (hoppas vi kommer dit).



HEJ ALLA!!!



Idag är det TRÅÅÅÅÅÅK VÄDER!!!! Det är blåsigt,grått och små rått! ur trist! Igår på kursen gick allt bra utan rutan.Nu de sista ggr vi tränat har hon fått för sig att placera sig inn i rutan fast till höger,nästan vid kornorna...inte bra! Jag fick backa och visa med bajspåse och berömma vid rätt placering.Ibland får de för sig konstiga saker våra fä.Likadant för en annan kurs medlem som är otroligt duktig..näää det ville sig inte!  Märkligt!Nästa gång skall vi se på film...intressant!

Idag skall jag ta en promenix med Carmen och sedan skall jag posta ett brev och kopiera stenciler till småtassarna på bibban.I kväll skall jag ner och fixa fika för lydnadkursen nybörjare.Jag kör alltid en liten träning med Carmen före oxå,det blir rutan idag.Vi får se hur den går idag.

***********************

Kl 11,00

Bodil ringde kl 7,30 och frågade om jag ville träffa henne på klubben...visst! Sedan kom Lillemor och Sedan Gittan,så vi blev ett gäng.Nu har jag ätit och nu väntar ryggläge i soffan.Ha det!


Middagen idag var "Lindas köttfärsblandning med ris"

Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 11 september 2007 06:50



HEJ ALLA!!!!



Igår var jag hos sjukgymnasten (därför var jag inte inne...hann inte)...det var seeeegt och jobbigt som faaan om man nu får säga så!Senare på kvällen var jag och fixade fikat på klubben för agilitykurserna och hjälpte till på nybörjare efs det fattades fölk.....skit kul!

Idag skall jag under dagen ta det lugnt...vila kroppen inför kvällen,för då skall jag och carmen gå kurs hos gittan och då gäller det att vara allert *S*.Mamma ska iväg med PRO till Ullared,så en inköpslista ha skrivits *L*.Jag ville ha långkallingar,trosor,vantar,bajspåsar och levergodis.Vi får se vad hon kommer hem med *S*.

*****************************

Kl 11,10

Hemma efter en häääärlig förmiddag i skogen med gittan och Strega.Detta var inte planerat alls.Jag hade på morgonen smsat gittan och frågat om hon var hemma pga att jag skulle den vägen,tänkte få mig en kopp *S* och kika på hennes kök.Då kunde inte gittan,men under tiden vi gick så ringde gittan och frågade var vi var och vi var nästan framme vid hennes hus....passade bra,för då kunde jag följa med dem till skogen..I STRUMPOR OCH SANDALER *ASG*...skit samma! Gittan sa till mig att släppa Carmen...blev lite tveksam först,men okey!Hon sprang iväg full speed och kom när jag ropade,fast jag fick ropa några gånger,så det skall vi öva på fler gånger.Jag ät mycket tacksam för den övningen!Sedan blev gött fika hos gittan.Köket var HELT UNDERBART...BEDÅRANDE!Vill ha det! *S*.Efter fikat körde gittan oss hem och hon fortsatte till sin sjukgymnast.Jag bytte på fötterna och gick till affären köpte lite småsaker.Mamma har fått tag i det mesta på Ullared..Bra!Nu skall jag laga mat och äta sedan vila,Ha det!

Ha en bra dag,kram!

Av Linda - 9 september 2007 06:58




HEJ ALLA!!!!!



Igår var det ungdomsgruppen "SmåTassarna" som jag,Therese och Nilla har hand om,men både Therese och Nilla var upptagna så min stora trygga och duktiga klippa ryckte in...GITTAN! TACK!Liiiiite jobbigt att ta hand om 14 barn med hund själv *S*.Vi hade en LYDNADSDAG...vilket var kanon bra..speciellt när gittan var med.De jobbade kanon bra och var jätteduktiga.

Idag skall jag möta Nilla på klubben på morgonen.Jag skall försöka träna lite oxå.Carmen fick inget alls igår,men hon skall få lite aktivetet i dag iaf.

*******************************


Kl 11,00

Hemma igen efter att tränat lite lydnad på klubben.Nilla höll mig sällskap...tack för det!Jag var sedan i affären och handlade hem lite.Idag är jag bekväm och unnar mig en gooooood smörgåstårtelandgång...mums! Den äter jag på i 2 omgångar...gött!Ha det!


Ha en fin söndag,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards