Alla inlägg under maj 2010

Av Linda - 15 maj 2010 04:57

  

GOD MORGON ALLA!!!

 

Mulet idag,fast vi börjar iaf få mer grader på morgonen och inga minus på ett par dagar. Igår morse och idag hade vi 10+..det rör på sig men sakta *L*. Jag vill ha sommarvärme med myyyycket sol.

 

Idag på efter middag skall jag fika ihop med mamma OM det är bra väder,dricker vi fikat ute.

  

 

Jag har inte ännu bestämt vad min aktivitet med Carmen nu på morgonen skall bli,vi får se!

 

Ha en bra dag!

 

    

Av Linda - 14 maj 2010 05:03

MÖRN TILL ER ALLA!!!

 

Idag känner jag mig trött och seg så in i bänken. Det ligger åska runt omkring oss,det blir man trött av.Det var likadant igår.Vädret idag ser inte hoppfullt ut...mulet! Jag var se vad jag hittar på med carmen.

 

Ha en bra dag!

 

  

Av Linda - 13 maj 2010 05:55

  


GOD MORGON ALLA!!!

 

Tänder två ljus idag...ett för pappa på sitt lilla moln i det blå och ett för mamma att kämpa på mot krämporna.

 

*********************

 

Idag är det gittans & svens kurs som vanligt,så då måste det finnas gött fika *L*. det är sååå trevligt!

 

Ha det gött!

 

    

 

 

Av Linda - 12 maj 2010 04:58

  

GOD MORGON ALLA!!!

 

Har haft ont i min ländrygg nu läng. Det är min atrit...leder osv som spökar. Jag brukar få det speciellt på vintern och ev hösten när det är mycket väderomslag,fast nu i vår har det växlat mycket,det är lite jobbigt!

 

*********************

Igår tog jag ut mamma i solen med fika,gött! Nu blir det inte fint förän kanske lö-söndag. Hon skall iväg till läkaren på måndag (ant mer prover) och på torsdag är det läkarbesök och då får svaren.Mamma är bra klen tycker jag,men än så länge vill hon bo hemma,vi får se hur länge hon vill.Lite rörig är hon ibland.

 

*************************

 

Idag var det -3 grader och vi skall få regn...mycket! synd!

 

Ha en bra dag!

 

    

Av Linda - 11 maj 2010 04:52

GOD MORGON ALLA!!

 

Jag är sååå trött på denna kalla blåst och kyliga maj. Man går ff med vantar på morgonen...det inte klokt..I MAJ! NEJ NU FÅR VÄRMEN KOMMA! Jag har aldrig varit med om att maj varit så kylig...ALIDRIG! Förra året vid denna tiden gick jag i shorts och linne.....maj brukar vara den bästa månaden....en försommar.

 

  

 

Läste på första sidan på GT igår att i slutet av veckan får vi värmen upp till 20 grader här på västkusten,från ryssland kommer den...jag tror det när jag ser det! Idag ser det trist ut..suck! Idag blir lite aktivering med Carmen sedan i eftermiddag lite fika hos mamma.

 

Ha en bra dag!

    

Av Linda - 10 maj 2010 04:50

GOD MORGON ALLA!!!

 

Jag satt och rensade lite lådor igår och kom då på mina skolfoton...HERREGUD VAD TIDEN GÅR!

 

Här går jag nian!

  

 

Detta är ett klassfoto från 8:an och jag står längst bak tredje från vänster.Det fattas 2st och en av de var min dåvarade kille.

 

 

Modet var enkelt...jeans..tajta och colligetröja och jumpadojor eller träskor (för de som var inne i gänget *L*)..herregud sicken prestige! Det är lite roligare idag tycker jag när det gäller kläder & hårmode. Vi hade nog 3 gäng i klassen tror jag..de längst bak förutom nr3 & 24..killarna ..de tillhörde jag (killtjej) och så var det de som gillade plugga och sen de var lite mer tystlåtna

**********************

 

Idag är kursavslutning med VIP-gruppen. Vi skall ha en liten skojtävling med pris/diplomutdelning. Det blir trevligt.Hoppas vädret är på sida oxå.

 

Ha en bra dag!

    

 

 

Av Linda - 9 maj 2010 04:52

  

GOD MORGON ALLA!!!

 

Jag är bättre men känner mig ff seg som kola och ofantligt trött men det skall väl bli bra till slut.Det gällar bara att ta't lugnt.Som tur var så har vi iaf haft skit väder när man inte var i form...alltid nått!

 

Ha en fridfull söndag!

 

    

Av Linda - 8 maj 2010 04:56

  

  

GOD MORGON ALLA!!!!

 

Jag mår inte så bra. Jag vet inte vad det är RIKTIGT . det kan vara de 2 sorterna vävnadsvitaminerna som jag började med i torsdag igen.Sist jag provade,då spydde jag eller så har jag åkt på något eller så mår jag helt enkelt dålig av vädret eller alltihop....men jag är illamående (lite bättre idag på morgonen) men såååå in i norden trött och matt och huvudvärk,men det går väl över.Fast man lite frustrerad...vill inte! Nu är bara vila som gäller inget annat.

 

 

Ha en trevlig dag!

 

  

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards