Alla inlägg under april 2010

Av Linda - 22 april 2010 04:46

GOD MORGON ALLA!!!

 

Känner mig trött i huvudet och kroppen idag...seg! Hoppas att det är övergående och inte nått skit!

 

Nu på morgonen skall jag ner till klubben fixa lite fika till gittans & svens kurs,så trevligt!

  

 

 

 Det blir en kort sväng efteråt till mamma oxå för att lämna GT som jag köpt.

 

Ha det gott!

 

    

Av Linda - 21 april 2010 04:41

  



GOD MORGON ALLA!!!

 

Kaffe på morgonen är det bästa på heeeeela dagen. Får jag den koppen så blir jag grinig *L*. Det löste sig med mammas medicin till slut det kan ni läsa i en kommentar i gårdagens blogg. Idag har jag ännu inte planerat något ännu,tar det nog lungt. Jag känner mig inte i form i kroppen. Planteringen på pappas grav har jag skjutit upp till på fredag. Idag blir kokt torsk med äggsås till middag iaf...gött! Igår fick carmen sig ett bad vilket behövdes.

 

Ha en trevlig dag!

 

      

Av Linda - 20 april 2010 05:02

GOD MORGON ALLA!!

 

Angående mammas mediciner som vi lämnade till hemtjänsten för beställning dagen efter hon kom hem den tis 13/4...en vecka sedan! Som vi har påminnt att de skall kolla igår försann sent på eftermiddagen fick mamma reda på att det finns inget alls på apoteket...allt är tomt! Det är mycket konstigt. Grejen är den att sjuksköreskan på boendet hade fixat leverans till hemtjänsten på 1 år och inget har kommit och nu har hon inga uttag alls.Nått måste ha hänt i leveransen och idag/kväll ryker sista dospåsen.

  

Det är är för sorgligt detta. Det blir mycket jobb för anhörig att då kontakta en läkare och få en beställning,men ren realistigt så måste själva beställning på något sett kommit fram halvvägs efs alla hennes mediciner på apoteket har raderas,men var är de NU????? Jag ringde naturligtvis till boendet,men sjuksköterskan hade gått för dagen,så det skall jag göra kl 8. Får jag ett negativt svar där,så måste jag gå ner till vårdcentralen åt mamma och se till att hennes läkare gör denna beställning snabbt. Mamma har lite lösa tabletter,men hur länge vet jag inte och inte av alla sorter heller.Hoppas hon kan lösa det på boender genom ett telefonsamtal till leverantören.Man är på spänning här.

 

Ha det!

 

 

Av Linda - 19 april 2010 05:07

 


GOD MORGON ALLA!!

 

 Måndag och näst sista veckan i april...jisses! Fast just denna helg har det känns som höst så som det har blåst och kallt har vinden varit. I morse var det -4,så ännu består hallen av 2 säsonger av kläder.I dag är det VIP-gruppen på klubben. vi skall ha sök & hårvård...trevligt!

 

  

En sak som alltid slår mig VARJE år...VAR ÄR ALLA

FÖRSÄLJARE till majblommorna? När jag växte upp kryllade de av dem. De tom ringde på dörren. Nu får man ha tur om får tag i majblomma. Den är snygg i år tycker jag. Idag blir storhandling till husållet oxå och i morgon är det dax att plantera penseer på pappas grav.

 

Ha det!

    


Av Linda - 18 april 2010 04:58

 


GOD MORGON ALLA!!

 

 Fy tusan vad det har blåst och håller på ännu! Man blir lite ängslig av blåst...konstigt! Min faster sister fast i Malorca i spanien. Hon skulle flyga hem som i går men inga flyg här i norden kör pga av vulkanutbrottet på Island. Fast vi vet att hon har det bra och att det inte går någon nöd på henne,hon gillar nog att få stanna längre *L*.

 

Idag skall jag försöka få gjort det jag skulle gjort igår...kanske *L*.

Ha en fridfull söndag!

        

Av Linda - 17 april 2010 04:59

GOD MORGON ALLA!!

 

Jag har inte bestämt om jag träna på klubben eller ta en promenix med en stådan här med fika.  

 

Jag får fundera lite! Lite pyssel hemma idag blir det nog senare.

 

Ha det!

 

        

Av Linda - 16 april 2010 04:41

  


GOD MORGON ALLA!

 

Fredag och snart har denna veckan gått och bara 2 v kvar på april. Det är inte klokt var tiden går.Jag har inte rikigt bestämt vad jag skall göra idag med carmen men något blir det iaf.

 

Ha det gott!

 

      

Av Linda - 15 april 2010 04:45

GOD MORGON ALLA!!!

 

                   

 

Mamma fick ingen hjälp i förrgår kväll,det kom ingen så hon fick ta sin medicin hjälv.I går morse kl 07,10 var jag nere hos hemtjänsten och gav dem min nyckel till mamma så slipper de vänta på den jag beställt.Trodde ni att det var slut? Nähä då! Den som skull komm igår morse mellan kl 8-8,30 kom 9,30..det INTE för runt kl 8,45 får hon atomsmärtor OM hon inte får sin medicin. Det går inte att komma med...vi är så få idag eller bara 4st i personalen idag. Nu vet jag efs gick ner på förmiddag och pratade med en biståndsdömare att hela gänget & en biståndsdömare var på utvecklingsdag....det går ju att ta alla och det inte funkar på fältet. Jag har själv jobbat inom hemtjänsten där vi fick gå på möten och kursdagar men ALDRIG att vi gick allihop utan delade upp oss i tex i tre omgångar.Nu hoppas jag att de fixar att hämta mammas medicin FORT SOM FAN när den kommer som de lämnade in på apoteket. Den tar slut på måndag och lämnades in i tisdags.Det är tablettpåsar i rulle. Hon får måste fråga idag. Sedan skall ha sin dusch & aktivering oxå..alltså bara komma utanför en kort stund.

  

 

Jag skall själv ner till klubben på morgonen/förmiddagen för att fixa fikat för gittans & svens kurs.Efter det en kort titt in till mamma för att lämna en GT.

 

Ha det!

 

      

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards