Alla inlägg under maj 2009

Av Linda - 19 maj 2009 06:19





God morgon alla!!!



Jag och mamma trodde faktiskt att det skulle bli åska igår....men nejdå!...det gick runt och idag är det här igen. Mamma och jag reagerar lika när det åska p" G"...vi blir sömniga och slöa. Jag blir lite yr i mössan. Det är bättre att det får åska ut.Det känns ute....kvalmigt! På ena sedan fiiiint väder och mitt emot mulet,som nu tar över...tyvärr!

Idag skall jag träna lite inför avslutningen på söndag.Jag skall handla lite oxå.




Ha det gött!


Av Linda - 18 maj 2009 06:58






God morgon alla!!!





Ny vecka och den börjar med trist väder. Helgen för mig var inte kul.Jag skulle på utbytestävlning mot HIK på lördagen,men på natten till lördag spydde jag...sov bara 3 timmar,vilket ABSOLUT INTE är bra för en epeleptiker,så anfallet kom som ett brev på posten på morgonen....faaaaan oxå! Jag hade packat och gjort ordning allt att ta med...guuuuud om man fick önska bort den sjukdomen! Mamma gick inte till bröllopet heller,så det var pannkaka av allt. Att jag spydde i första hand, var väl någon magåtkomma virus...men jobbig!

Tyvärr förlorade vi bucklan till HIK i år med 4 poäng...ATTANS!...men vi kommer igen!

Idag skall jag ta det lugnt och få tillbaka tilltron på mig själv.Man blir alltid lite osäker igen, innan man vågar leva igen sas.....man går och känner efter liksom....vilket ibland kan vara bra i denna sjukdom,fast man måste slappna av oxå.....det tar lite tid.


Jag kan denna sjukdomen,för jag haft den sedan 11-årsåldern,men ändå är likadan.Sedan pappa dog kan jag säga -06 så har det hänt mycket psykiskt som tyvärr rubbade min stabila EP...före det inga anfall på ÅÅÅÅÅR.Det är jobbigt! Man blir äldre oxå och kroppen kräver mer.

Nog om det!


Tänkte gå till klubben idag!








Här är några av våra duktiga kämpar!!!







Ha det gött!

Av Linda - 15 maj 2009 06:34





God morgon alla!!!





Idag vaknade jag till en klarblå himmel och solen skinner såååå vacker...häääärligt! Det vindar lite kallt,men om temperaturen stiger så kanske det bara blir skönt...det skall bli 16 grader....fast jag vill ju ha liiite mer *L*.

Idag skall carmen & jag köra sista grusträningen inför morgondagens utbytestävling mot HIK. HÅLL TUMMARNA FÖR CDF I MORGON!!!. Jag får sällskap av Lillemor oxå som oxå skall vara med i mörn. Det bli även en del packning i ryggsäcken,så jag få med allt. Jag skall åka med gittan (tack för det!). De lovar jättefint väder i morgon....sol och 18 grader,fast på morgonen är det lite kyligt,så man få ha på sig då,men sedan är det gött att ha lite lättare naturligtvis.

Mamma skall på min brorsons bröllop i Kållered Kl 16,men efterfesten struntar hon i. Jag var oxå bjuden,men jag ville inte lämna min hund så länge + att jag får ont att sitta för länge i en kyrkbänk,så jag anmälde till HIKtävlingen istället.Jag har lite svårt för kyrkor oxå efter pappas begravning,många trauminnen.


Jag kommer att vara hos min mamma över helgen och även måndagen då jag skall till sjukgymnasten,så vi ses igen på tisdag.



************************************************
KL 11,20

Träningen gick bra.Carmen var taggad på träning efter 2 dagars träningsvila.Lite för ivrig på ff i början,men det korregerade jag snabbt.Hon gjorde 2 st bra vittringar...kanon! rutan funkade oxå och fjärren körde jag stenhårt med och fick bra resultat....så jag är nöjd! Nu har jag och carmen ätit,så nu blir det vila.Ha det!






Ha en solig dag!


Av Linda - 14 maj 2009 06:36





God morgon alla!!!




Idag vaknade jag med huvudvärk och slö och trött.Jag har sovit bra inatt iaf. Det är genom mulet och det skall bli regn...hänger i luften. Nu hörde jag på radion, att det även skall åska...där är förklaringen till min huvudvärk och trötthet....det ligger iaf i luften.Jag tror jag bara tar det lugnt idag och låter carmen springa av sig på klubben.

Jag var även nere en stund i går kväll och kolla på rallylydnanden,fast det blev inte så länge....det var änna kallt!

Mamma var hos ortopeden i går ang sin hammartå! Den skall hon operera. Hon får en kallelse, troligtvis blir det under juni månad.Sedan får hon ha en specialsko på sig i 5 veckor och hålla sig i stillhet...fast hon få gå på den....lite naturligvis,men inga sträckor.Jag får hjälpa henne med handling,tvättning och städning då...det ordnar sig säkert......

**********
Jag skall handla lite middagsmat idag oxå....fisk!...gött! Kokt torsk med äggsås.



Ha det gött!

Av Linda - 13 maj 2009 06:18





God morgon alla!!!






Hopp! Nu är solen borta ..IGEN! Dax för moln och regn...suck! Bara det håller upp på lördag, då vi på  CDF har utbytestävling i lydnad mot HIK i Kålltorp.Fast det skulle ju vara härligt om SOMMARVÄRMEN KOM TILLBAKA (ropar)*L*.Visst det var gött att solen sken från en klarblå himmel igår ...MEN vinden och luften var kall inte sommarvind precis. Jag hade tänkt gå en långis idag,men tappade änna lusten,vi får se var det blir.Jag har oxå ont i kroppen vilket gör det trögt.

**********************************************

KL 11

Det blev först en promenix tillsammans med lillemor till rastgården,sedan skulle jag möte gittan kl 9...lillemor kunde inte följa med.Vi gick nästan kärra runt *S*. Jag hade lite fika med mig så vi satte oss på en äng i solen...smakade gött!En ung rådjursbock såg vi hoppa fram ur buskarna och över vägen...den var så vacker.Sedan promenerade vi upp till centerum där gittan pakerat sin bil.Hon skulle handla lite och jag var sugen på en glass.Nu väntar mat och vila.Ha det!

Ha det gött!




Ha det gött!



Av Linda - 12 maj 2009 06:30






God morgon alla!!!!




Solig morgon,men en väldig kall natt.....frostig,vilket jag kände redan igår kväll att det skulle bli. Natten blev "värkig" i leder och mycket tröttsam pga sömnstörning....jisses! vilket konstigt väder vi har.

Jag ska träna carmen på fotbollsplanen idag.Lillemor kommer att göra mig sällskap.Vi har kaffe med oss naturligtvis...gött att fika ute i solen.

Mamma skall iväg på en bussresa idag.Det bär iväg till Bohus och Uddavalla.De skall se hällristningar odyl.Det gillar hon.I morgon skall hon till ortopeden.Hon måste opera en hammartå som står rätt upp,vilket är ett stort bekymmer för henne,fast i morgon är det bara undersökning..det lär nog ta tid tror jag.

Jag skall handla in lite till klubben...liksom fylla på lite,så man har lite att fixa med.




Ha det gött!


Av Linda - 11 maj 2009 06:35




God morgon alla!!!





Idag ser det ut att bli en solig dag...skönt! Fast det är inte så varmt..tyvärr!!! ..luften är kylig,änna som förvåren liksom,sedan är jag trött på denna blåst.Nu blåser det inte,men det skall bli 5 s/m.Vi hade bara 3 grader varmt i morse inte mycket,fast de lovar iaf 13-14 grader alltid nått.

Idag blir det grusträning på fotbollsplanen.Viktigt att få träna på det underlaget oxå.Det blir idag och mörn,sedan 2 dagar vila från träning och på fredag "lätt träning"....lite påminnelse *L* inför lördagen. Nu skall jag strax packa ner allt som skall med för träningen...kaffet är viktigt *L*!

**************************************************
***


************************************************

KL 10,40

Hemma igen efter ett bra och nyttigt träningspass på fotbollsplan.Det gick bra,fast guuuuuuuud vad hon är störningskännsling på fjärren ( men det är ingen nyhet). Lillemor kom precis när vi jobbade med fjärren,vilket gjorde att hon inte kunde fokucera alls.Det är bra med störningar. Hon måste lära sig det. Jag backade på fjärren idag.Belönade ögonkontankt,och första sittande och jobbade mig fram så..tills jag var nöjd.Nu blir det mat och vila .Ha det!

Ha det gött




Ha det gött!


Av Linda - 10 maj 2009 06:37




God morgon alla!!!





Solen verkar komma upp idag,men om det kunde sluta blåsa så förbenat på dagen...vinden är kall,ja just nu är det INTE sommarvärme här iaf....oj var man väntar på den skall jag säga.Det skulle vara sååå skönt att gå i shorts, linne och sandaler......bara tanken får mig tråna efter sommar och sol!

Idag skall jag träna på klubben (igen) *S*...jag vill ju använda mycket lukter som störning ++ att jag vill köra hoppmomentet. I morgon och till onsdag blir det grusträning,sedan vila 2 dagar. Det bra att lägga in träningsfria dagar.Både för än själv och hunden.....göra något annat.När vi har haft våran avslutning på klubben den 24/5,då är det sommarlov från träning (inte mer än någon friträning).Vi skall bara göra andra saker som spåra,skogspromenader,agility och naurligtvis skall carmen bada som hon älskar.Skönt att vara ute en sommardag.


Ha det gött!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards