Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Linda - 5 augusti 2008 06:37





GOD MORGON ALLA!!









Jisses Amalia! Sicket ruskväder...milt sagt! Var det har blåst och regnat i natt...tvivale! Nu har det avtagit en del.När vi var ute imorse fick jag en känsla av att det var höst...september...inte augusti..alltså höstrusk.Jag tog fram lite höst/vinter kläder.Igår hade jag mitt regnställ på mig..det är helt ok,men igår släppte det igenom lite...inte konstig när det blåste så hårt + allt regn.Idag blir det dubbla regnbyxor + en tjock regnjacka.

Igår gick jag ner och satte upp en skylt på grinden till klubben att den friaträningen i agility var inställt pga vädret ifa någon kom...man vet aldrig! Ikväll är det lydnad,men vädret skall bli bättre..bra det!

Nu på morgonen blir det en sväng iaf till klubben,dels för att ta bort skylten och dels för att det är inget väder att promenixa i.

Mamma skall på 90-års kalas med sin vännina i församlingshemmet.Där får de god mat och dryck.Gott kaffe och dopp blir oxå!


Till middag: Fiskbullar!

**************************************************
********


KL 10,30

Hej igen! Hemma igen efter 2 timmar på klubben.Gittan dök upp vid 9-snåret..trevligt med fikasällskap *S*.Vi gjorde inte så möe idag...ibland känner man bara inte för det.Jag tänkte att vi tränar ikväll istället.Nu blir käk och slappa...gött! Ha det

**************************************************
************

Hipp hipp! har varit i affären och handlat lite mjölk och diversa saker.Det blir vitlöksmarinerad kyckling med currysås och ris i morgon...gott! Värken sätter in igen..känner mig helt matt och trött.Ja ja! Nu skall jag vila lite innan det är dax för carmens utgång.Ha det!








Ha en trevlig dag,kram!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards