Alla inlägg under december 2007

Av Linda - 23 december 2007 07:39


TREVLIG 4:ADVENT TILL ER ALLA OCH GOD JUL!!!!

I morgon är det julafton och då skall mamma och jag till min brorson och hans familj i Kållered några timmar.Han hämtar oss kl 10,30 och vi har sagt att runt 13,30 är vi hemma igen....då skall vi äta lutfisk och gröt mamma och jag.Efter det kommer tomtematte till Carmen med klappar *ASG*.Sedan blir det lite vila på maten..gött! Sedan blir det gött kaffe!


Idag skall vi åka med 10,40-bussen till pappas grav och tända ett ljus och sedan åker vi vidare till COOP för att inta en lunch.

**************************


Kl 14,30

Hej alla! Det kändes sååå skönt att få tända ett ljus för pappa + att vi satte en liten dekoration oxå.Mamma och jag käkade sedan på coop på backaplan...en kanoon fin julbuffe' med mängder av olika gratänger,kötträtter,siller,lax ja..allt fanns + kaffe och kaka...allt detta för 69:- spänn och då fick du äta hur mycket du ville...bra pris!


JAG OCH CARMEN ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIG GOD JUL!

Ha en fin dag,kram!

Av Linda - 22 december 2007 06:23


GOD MORGON ALLA!!!!

Idag vänder det mot ljuset..våren..sommaren..sköööönt! idag är det dan före dan före dopparedan.Jag skall ner till klubben idag..med mig har jag lite varm alkoholfri glögg på termos,pepparkakor och lite russin..vi får se vilka i tjejligan som hinner komma ner...jag har iaf meddelat alla.

************


KL 12,50

Vi hade en liten mys pys stund på klubben..trevligt! Det var gittan,Lillis, Nilla och jag och alla dogsen.

GOD JUL PÅ ER ALLA!



Ha en bra dag,kram!


Av Linda - 21 december 2007 13:58


HEJ ALLA!!!

Idag är det årets mörkaste dag...usch!...men i morgon vänder vi mot ljusare tider...våren och sommaren.Jag har varit hos sjukgymnasten idag ..sedan blir det julstängt till den 8/1.I stan var det rena kalabaliken..alla sprang som yra stressade höns..man fick bara 120 i puls när man såg dem...skönt att slippa julklappsköp.


Ha en fin kväll,kram!


Av Linda - 20 december 2007 06:34

GOD MORGON ALLA!!!!!

Idag är det en dålig dag..igen! Kroppen värker och sååå in i bänken trött.Det skall bli skönt att få en vilodag idag....inga måsten.Jag är hos mamma nu och är här över jul och nyår..maten är ju här *ASG*..nej skämt och sido...varför sitta i var sin lägenheten över helgerna i denna mörka årstid....ifs brukar jag sova hos mamma...vi behöver varandra mer en någonsin nu efter pappas bortgång.

I dag skall jag ner till klubben och träffa nilla och valpen Fay som hon har hos sig...det skall bli mysigt! Carmen har inte börjat löpa ännu..hon har hoppat 1,5 månad nu..det gjorde hon förra gången oxå...typiskt!

*********************

KL 12,45

Taskmörten nilla hade med sig en underbar liten varelse i innefickan...guud sååå söt Fay var..och natruligtvis slängde hon henne till mig för att fresta mig *S*. Gittan kom ner oxå..Pepparkaksgumman *S*..kul att se henne igen..nu är hon hemma och nu är ordningen återställd som det brukar *L*.Jag fick ett mycket vackert halsband med en brun natursten i och ett par små örhängen av cocosnöt ..små delfiner.Lillis kom ner oxå och horlst.Jag var hemm strax före kl 11.Ha det!


Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 19 december 2007 06:23



GOD MORGON ALLA!!!!


Jag är hos mamma hela dagen idag.Vi har har massor att pyssla med.Skinkan har jag just satt in i ugnen..sedan blir det mängder av ärenden osv,så Carmen får många kortisar idag.Det börjar närma sig ...och stressen ökar..phu! jag längtar efter annandag då friden kommer,för det blir många även på juldagen..9st.


Ha en bra dag,kram!

Av Linda - 18 december 2007 12:15




HEJ ALLA!!!!!

Har varit hos sjukgymnasten idag..gick någerlunda bra.I dag är det rått och kallt i göteborg...burr! Jag har hjälpt mamma med tvätten..nja bara tagit upp och vik den under tiden hon gick och handlade.Ikväll är det sista friaträningen på klubben sedan juluppehåll.Jag skall ner och öppna och träna.


Ha en fin dag,kram!

Av Linda - 17 december 2007 06:40





GOD MORGON ALLA!!!!

Idag är det 1 vecka till julafton och 2 veckor kvar på år 2007..gud vad tiden går...hoppas den kan gå lika fort till sommaren oxå *S*.Denna vecka är det fullt upp..mycket skall göras..vill inte tänka på det just nu..blir bara stressad *L*.Visst julen är väl vacker..men sedan min far gick bort är julen inte lika trivsam...före det så var jag en riktig juloman..fast ändå även då tyckte jag mest om juldagen och annandagen..när lugnet lagt sig och man kan gå och små mysa..göra lite som själv vill.


Idag blir det en sväng till svankällan ihop med nilla...vi har lite fika med oss....ett skönt sätt att börja dagen på!



Till middag..korvstroganoff med ris!


kl 11,00

hemma igen efter en skön dag uppe i svankällan.Nu har jag fixat käket..sedan viiiiila.Jag skall på fika hos mamma kl 15,30,vi hann aldrig tända det tredje ljuset igår,så vi gör det idag istället.Ha det!


Ha en fin dag,kram!


Av Linda - 16 december 2007 06:34



JAG VILL ÖNSKA ALLA HÄR,, EN TREVLIG TREDJE ADVENT!!!!!

När tredje ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla männskor glädjas
att fira få advent.

************************


Själv skall jag och mamma på julbord idag...gött!


Faaan jag sov så dåligt inatt...vaknade ..somnade..vaknade..somnade..osv..jag har sååå förbannat ont i benen och armarna...mest benen..det är störande på natten...man blir extra trött när man inte får sova lugnt.Jaja nog om det. Jag skall försöka ta en promenad iaf med Carmen idag..det kan behövas.

***************************

KL 10

hemma igen efter en god promenix..det kändes i benen,men var gott för själen ...för det känns skönt att carmen fick promenera i naturen.Nu skall jag strax vila..sedan en snabb kiss med carmen vid 11,45.sedan fixa till mig och iväg för att käka.Ha det!

************************

Kl 15,10

herreguuuud vad mätt jag äääär! PHUUU! ja det var massor med mat..gratänger i alla dess former  + att det var gröt efter OCH kaffe med kaka..asså jag totalt spängfull *S*..kan inte mat i morgon känns det!Nu vila..ha det!




Ha en rofylld söndag,kram!

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards