Alla inlägg under september 2009

Av Linda - 15 september 2009 06:20






GOD MORGON ALLA!!!

 

 

 

Vaknade idag OXÅ med huvudvärk...attans! ...Mycket spänning i luften,fast det är fint. Idag var det vindstilla..halvmåne och stjärnklart och 6 grader,men ändå inte kallt.

 

 

Mamma skall iväg till vårdcentralen nu på morgonen kl 8 för att ta lite prover och våra vänner i säve kör både idag och morgon då hon skall till sjukgymnasten...de är underbara! Idag släpper jag henne,så att säga..hon får åka med våra vänner att ta prover själv...hon måste sakta men säkert jobba upp sig att klara sig själv..fast i morgon skall jag med.

 

 

Idag skall Carmen & jag promenera i solen,för ikväll är det kurs,så vi får våran träning....fikakorgen är med!

 

 

Ha det!

 

Skrattande

Av Linda - 14 september 2009 06:32






GOD MORGON ALLA!!!!

 

 

 

Vaknade i morse med huvudvärkGråter,som ännu inte vill släppa...det blir ett piller. Jag känner mig trött och seeeeg.Gråter Det har varit mycket i helgen förutom tvätt på lördag hos mamma (var hos mamma under helgen) och duschning av henne på söndag,så kom min brorsa och hälsa på mamma,vilket gjorde att det skulle dukas fram lite och på kvällen,så skulle vi ha ett möte på klubben kl 18,30.

Idag blir det handling för mamma och lite för mig + att jag skall få ut henne en sväng,men först på morgonen skall carmen & träna lite.Skönt att vara hemma igen iaf!Glad

 

 

Ha det gött!

Skrattande

Av Linda - 11 september 2009 06:40




GOD MORGON ALLA!!!

 

 

 

Vaknade idag till en kall morgon...5 grader..burr!..fast klarblå himmel och en stark lystande måne...man frös änna om händerna när man gick morgonrutten i morse med vovven. Igår var det brittsommar..HÄÄÄÄRLIGT!..Coolde har lovat fint och gött väder hela veckan...hoppas det!

Igår var jag med mamma på första besöket hos sjukgymnasten i backa. Det var mycket information och pappir naturligtvis. Våra goda vänner i Säve körde,för mamma har ännu inte fått färdtjänst...tar 4v,så det blir ca slutet av månaden ungefär.....allt tar sin tid!


Idag blir det handling för mamma och träning med min vovve på morgonen.Lördag & söndag är jag hos mamma...jag skall tvätta för henne och duscha henne + att vi äter ihop,vilket är trevligt för oss båda. Har en bra helg...vi ses igen på måndag!

 

 

Ha det gött!

 

Skrattande

Av Linda - 9 september 2009 06:32




GOD MORGON ALLA!!!

 

 

 

Jisses....19 grader kl 3,15 i natt och VARMT!! jag sov oroligt i natt och hade svårt att somna...det var myyyyycket åskluft och kvalmigt. I morse...19 grader och molnigt....fast det blåser i dag och vääääldigt kvalmigt och klibbigt. Idag blir det träning på morgonen på klubben med Carmen. Carmen jobbade jättebra på kursen igår. Hon gjorde nog den bästa fjärren någonsin och 2 st oxå...plus att den bästa gjordes i grupp....jag är skitglad för det! Skrattande  Det jag kan anmärka på är inkallning med ställande & läggande där hon slarvade mycket...men det jobbar vi på idag.

 

 

Ha det gött!

 

Skrattande

Av Linda - 8 september 2009 06:31

GOD MORGON ALLA!!!

Lite att pyssla med...få carmens klor klippta....kurs ikväll.

 

Trist och mulet väder...det kommer säkert en skur under dagen vore koonstigt annars *L*.

 

Ha det gött!

 

Skrattande

Av Linda - 7 september 2009 06:40




GOD MORGON ALLA!!!





Tllbaka igen!!!...efter som vanligt tillbringat helgen hos min mor...mycket tvätt denna gången..både mattor och kläder. Idag är det lite handling för henne + kaffe till klubben och om vädret är bra blir det även en kort runda oxå med mamma.

Idag skall vi träna på klubben carmen och jag,det blev inget igår,för vi tog en långpromis istället...mysigt!


Ha det gött!



Av Linda - 4 september 2009 06:35




GOD MORGON ALLA!!!!




Hård blåst,regn...riktigt tråkigt! Tänkte träna på klubben,få se hur många moment det blir. Jag skall handla lite till mamma och även lite till mig efter. Riktigt datorväder...skulle behöva göra något här hemma,men det får vänta...kroppen säger nej just nu. Idag blir det fisk till medda...gött! Som vanligt är jag inte inne under helgen,då är jag hos mamma....tvättar för henne och vi käkar ihop,så vi ses på måndag!





Trevlig helg!


Av Linda - 3 september 2009 06:45






GOD MORGON ALLA!!!






Mulet,trist och väntas ösregn...usch! Själv mår jag skit och jag kunde inte somna igår hur trött jag än var....förstår det sedan....vi fick ett jävla oväder som kan störa sömnen. Jag är trött idag värk och fick ta exra piller igår för att få sova,så idag blir det att slappa...på eftermiddagen då..nu på morgonen skall jag ner till klubben och fixa kaffet till gittans kurs + att jag tränar min egen innan.Idag blir iaf stövlar på....jobbigt att gå snygg linföring i det tycker jag.
De fikar runt kl 11. Efter fikat går jag och då tar jag vägen om mamma och tar ut henne oxå.


Ha det gott!



Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards