Alla inlägg under juni 2009

Av Linda - 18 juni 2009 06:39


God morgon alla!!!







Regn idag och grått och blåsigt...trist! Enligt prognosen ser det inte så ljust ut i morgon  eller...men det brukar sällan vara fint på midsommar,så varför ändra på en tradition.

Idag blir det klubben helt klart....har ingen lust att gå i regnet. Skönt att mamma och jag fick plockat blommor igår annars hade det inte blivit några.

På eftermiddagen går jag hem till mamma och är hos henne hela helgen + måndagen då vi skall på middag i Säve,så jag är tillbaka igen på tisdag.

Jag önskar er alla en trevlig midsommar!



Ha det gött!



Av Linda - 17 juni 2009 06:36






God morgon alla!!!





Vaknar idag till en klarblå himmel och solsken...härligt!...fast ännu är vinden kall ingen sommarvind eller sommar morgon....ff kall....väntar ännu på högsommarvärmen....SUCK!!!

Idag skall mamma & jag plocka midsommar blommor och björklöv inför midsommar.Vi brukar alltid plocka dagen före,men i morgon skall det regna enligt prognosen,så vi tar det idag istället.Det är en tradition.




Igår öppnade jag den fria träningen på klubben i lydnad (hoppade in för gittan). Det kom en del folk. Jag hade förberett lite innan,men jag var ändå i god tid,det var ju fint väder. Lars-Erik var snäll att låsa,för jag stannde inte så länge.

Idag skall ta en promenad i solskenet...vi får se vart det bär hän!



Ha det gött!




Av Linda - 16 juni 2009 06:29





God morgon alla!!!




Vaknar idag oxå till en solig morgon fast den är fortfarande kall...bara 5 grader och luften och vinden är kylig...inte sommar värme direkt.

Igår kväll var jag på klubben på den friaträningen i agility....kul att träffa klubbfolket igen. Jag fixade lite fika åt Lars-Erik,vilket han uppskattade.Själv körde jag carmen några vänder,för hon blir tokig när ser agilityhinder.Idag skall jag öppna på lydnaden....hoppar in för gittan som är i Skottland.Det skall bli roligt att få träffa lite lydnadsfolk igen för det är ju dem man umgås med pga att man går lydnad.Carmen är skendräktig så hon är stirrig,pippig och har mjölk i tuttarna,så hon försvinner väl in i sin egen värld *L*....jaja det är bara att ta tag i det oxå.

Nu är det midsommar veckan gud var tiden går alltså! Midsommarhelgen är jag hos mamma + måndagen då vi är bortbjudna på middag...så vi ses fram till torsdag och ses igen på tisdag efter midsommar.





Ha det!



Av Linda - 15 juni 2009 06:37





God morgon alla!!!







Solig morgon idag oxå...yiippiiii!!...fast det blåser och nu väntar jag bara på att värmen skall komma oxå,för vinden är kall.De blir inte mer än 16-18 grader...inte mycket.

Idag blir det en promenix i solen alla fall....det är såååå skönt.Ikväll startar cdf:s fria träning..agility på måndagar och lydnad på tisdagar.Jag skall ner och kolla lite iaf.Jag skall även köpa in lite kaffe och mjölk så det finns i kväll.



Idag har pappa varit död i 3 år...tiden går såå fort.Han finns hos mig hela tiden...älskade pappa!







Ha det gött!


Av Linda - 14 juni 2009 06:38






God morgon alla!!!






VÄLKOMMEN SOOOOLEN!!!!....Vaknade i morse till en härlig klarblå himmel och sooool....UNDERBART!! Fast morgonen var kylig...helt otroligt att det kan vara så kylig luft i mitten av juni...men  vi skall få 17-18 grader idag...gött! Fast jag vill ju gärna ha runt 20-25 förstås! Jag och lillemor skall på långpromenix med gött fika idag...dax att röra på sig och ta vara på goda vädret.


 

Ha en fridfull söndag!




Av Linda - 13 juni 2009 06:33




God morgon alla!!!





Samma tråkiga gråa och regniga morgon....tvivale! Jag vaknade idag oxå med huvudvärk..inget kul alls! Det har kommit 50 mm här i göteborgstrakten...helt galet! Hoppas vi får se lite sol i morgon,som de lovar. Just nu regnar det och bara grått så i dag blir det nog ingen sol.


Carmen är nu skendräktigt,vilket jag har väntat på ( 2 mån efter löp). Jag vill ju gärna jobba bort den,men i detta väder är det inte så lätt.

I dag blir blir det gryta med allt möjligt i till middag och med ris!






Ha det gött!


Av Linda - 12 juni 2009 06:36


God morgon alla!!!





Regn regn regn! Det pissar ner...var trött jag blir på detta vädret.Jag ska till klubben och träna lite,vi får se hur mycket det blir. Jag skall iväg till Backa oxå och göra en överföring,fast det går ju fort.

Igår ringde jag telia och sa upp min hemtelefon...den är för dyr,så nu gör jag som många andra...använder bara min mobil.Det är en j****vla skillnad på pris och att ha båda är uteslutet.Jag har telefonen till 9/9 iaf,fast jag skall ringa sååå lite som möjligt på den har jag bestämt!





Ha det gött!!



Av Linda - 11 juni 2009 06:27





God morgon alla!!!


Samma skit väder...FYFAN!!! Jag själv mår skit just nu...suck!...jävla väder. Jag går på tabletter för att hålla tempen nere...mot värken hjälper de inte så mycket.

Idag skall jag köra en tvätt,sen blir det mycket vila....ja klart att carmen får sitt oxå.





Ha det!


Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards