Alla inlägg under oktober 2009

Av Linda - 19 oktober 2009 06:24




GOD MORGON ALLA!!!

 

 

 

Snacka om att vädret svänger rejält....igår morse -3 idag 10+,fast regn och risigt,molnigt och riktigt syrefattig luft ute.Det känns i hela kroppen..den hänger inte med idessa svängningar.

Idag VIP-gruppen på klubben,då skall gittan visa lite viltspår...trevligt! Jag skall sedan handla in lite till lördag oxå.

 

 

Ha det!

Obestämd

Av Linda - 18 oktober 2009 06:41





GOD MORGON ALLA!!!

 

 

 

Frostig och stjärnklar morgon....-2 grader stod temperaturen på. de lovar sol idag oxå.Idag skall jag ta det lugnt och bara vara...skaffa kraft inför veckan som kommer. Måndag kurs på kl 10 och efter det handling inför lördagen och även en del som mamma vill ha. tisdag kurskväll och onsdag skall jag följa med mamma till sjukgymnasten + handla,torsdag kaffetant på klubben,fredag tvätta för mamma och städa lite,lördag vänner i säve kommer till mamma för att gratta mig (fast jag fyller på söndagen) söndag slappa bara vara. ...så idag gäller det att fylla på orken....suga in lite sol.

 

 

Ha det gott!

Flört

Av Linda - 15 oktober 2009 06:41






GOD MORGON ALLA!!!

 

 

 

Kylig och stjärnklar morgon med en liten måne. Det känns att vintern är på väg...liiiite tidigt! Vi hade -2 grader i morse och det sjunker snabbt på kvällen oxå.

I dag skall jag med mamma kl 10 till läkaren..mycket viktigt besök. Många punkter som skall åtgärdas..speciellt BOENDE PERMANENT...iaf kö.Mamma klarar inte att bo hemma längre och är för dålig för hemtjänst och jag orkar inte längre. Hon får hem mat,städning,larm och färdtjänst,fast jag fixar allt annat. Hoppas det går i genom och inte tar allt för långt tid. Ett korttids boende är uteslutet,tar för mycket på krafterna fram och tillbaka. Naturligtvis skall hon undersökas och förnya vissa mediciner och även få en remiss till sjukgymnasten till en korsett.Hon måste även kolla sina öron,så hon kan få hörapparat. Vaccin för lunginflammation vore bra oxå.Man är lite spänd så man inte glömmer något....man mår ju inte så bra själv heller.

 

 

Ha det!

Skäms

Av Linda - 14 oktober 2009 06:42




GOD MORGON ALLA!!!

 

 

Kylig morgon...-3 hos oss i kärra,fast stjärnklar!Det känns i luften nu att vintern är nafsar.Idag har jag en del att utföra efter jag varit ute med carmen....handling och apoteket för mamma + att gå en runda med mamma.I morgon skall jag till läkaren med mamma, med MÄNGDER av viktiga punkter att ta upp,vi få se om vi får igenom dem...hoppas det!

 

 

Ha det gött!

Tungan ute

Av Linda - 13 oktober 2009 06:22









GOD MORGON ALLA!!

 

 

 

Har inte så mycket att skriva. Mår som vanligt..skit...inget kul att läsa. Ikväll är det kurs men jag har hoppat av den med carmen,för just nu få hon lätt stressmage och mår hormonsdåligt inför löp....VÄÄÄÄÄÄNTAR!!!...fast jag tar nog en sväng ner en kortis iaf.


Ha det gott!

Tungan ute

Av Linda - 12 oktober 2009 06:26




GOD MORGON ALLA!!!

 

 

 

Trött och seg idag....ger väl sig kanske. Frisk morgon med halvmåne och srjärnklar....hoppas på sol och inget regn,för idag är det VIP-gruppen på klubben som gäller...alltid lika trevligt.

Mamma skall till vårdcentralen och ta prover kl 8. Våra vänner i säve kör och följer med,så jag slipper. På torsdag är det läkarbesök...det tugnt nu med mamma måste jag säga.Jag mår ju inte så himla bra själv,men man gör så gott man kan.Nog om det!

 

 

Ha en bra dag!

Skrattande

Av Linda - 11 oktober 2009 06:30




GOD MORGON ALLA!!!

 

 

 

 

Trött idag...det känns i kroppen idag....stel! Vi hade städdag på klubben i går och vi var väl ca 20 pers och det blev sååå fint. Jag fixade klubbhuset och markservicen...kaffe och grillningen till folk som krattade. Det var en härlig stämning. Idag skall jag ta det lugnt vila handla lite bara.

 

 

Ha det gött!

 

GRATTIS NILLA OCH MILE SOM GIFTE SIG IGÅR!

 

Kyss

Av Linda - 9 oktober 2009 06:44







God morgon alla!!!

 

 

Idag är jag mycket trött och huvudvärk. sicken dag det var igår. Jag blev orolig för carmens allmäntillstånd som jag tyckte inte stämde. Hon är 9 år skall in i löp. Hon har varit lite hängig till och från sedan måndags och kräks upp maten sedan måndagen och natten till igår bajade hon inne, vilket hon aldrig gjort...inte ens när hon var valp.Det som oro mig mest var all detta drickande av vatten,så jag vågade liksom inte chansa. En granne hjälpte mig hela dagen igår först att flytta över pengar till konto så det fanns att betala blåstjärnan med och sedan köra och hämta oss.

Det var inget fel på Carmen...alla prover var fina. De gjorde ultraljud för att kolla livmodersinflammation (som jag då var rädd för)..men den var jättefin och även buken,så detta är en hormonsgrej inför löp som ger med sig. Det är skönt att veta att man har en frisk hund utöver det. Just nu är hon då trött i perioder,fast jag skall inte träna eller ställa sådana krav efs hennes mage är olag...bara lugna stillsamma promenader. Idag testade jag att MATA henne med 1dl mat,så hon inte hets äter,så får vi se om hon får behålla det.Natten var lugn och fin och hon sov gott...jag med *L*.


Ha det gött!

Flört

Presentation

Omröstning

Gillar du hösten?
 Nej!
 Ja!
 Sådär!
 Bryr mig inte!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards